Gebe kalamayanlar buraya.....

Canım ama daha adetine var senin

Cnm hsg düzeni bozuyor diyorlar. Hatta arkadaş kahverengi gibi akıntım oldu demişti. 2. Ay Da hamile kaldı. Ama ben ovulasyonun özel bi saatte yapılması gerektiğini bilmiyordum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım inan bende aynı durumdayım sürekli çabalıyorum uğraşıyorum ona bakıyorum hiç umrunda değilmiş gibi davranıyor iyice psikolojiyi bozdum bir taraftan başka hastalıklar çıkıyor öyle bunaldımki.. Aslında umrunda olduğunu biliyorum. Onlar öyle bizim gibi ince düşünemiyor ve hissettiklerini dışarı yansıtamıyorlar.. Annemde bunaltma çocuğu diyo o ne yapsın diyo haklı yani. Biz böyle yaparak anca kendimizi üzüp hasta ediyoruz ve onlara kızıyoruz. Dediğim gibi önemli olan sizin mutluluğunuz zaten bebiş ummadığınız bir anda gelecek o yüzden bu zamanları güzelce birbirini anlayarak keyfini çıkarmak gerek ben bunu dün gece çok iyi anladım

Cnm hsg düzeni bozuyor diyorlar. Hatta arkadaş kahverengi gibi akıntım oldu demişti. 2. Ay Da hamile kaldı. Ama ben ovulasyonun özel bi saatte yapılması gerektiğini bilmiyordum.
Aksam 8e kadar yapiliyo artik bu saatten sonra yapamam idrara gittm...hsgden mi acaba?

Evet hic anlatamiyorlar bize.aradi öğlen napiyosun dedi.napicam kaybettiğimiz bebegimin yasini tutuyorum bugün dedim.sen onu kaybetmeden cennette bekliyor seni dedi.bize veya sana Şefaatçi olacak inşaallah dedi.peki dua ettinmi bugün hic onun için dedim.ettim etmezmiyim her zaman ediyorum dedi.mesela ben bunu bilmiyordum..ve 2 sene bitti hic konusunu acmadi.sadece geçenlerde o bebeğimiz nazara geldi bizim dedi..

Esimde öyle ben diyorum sende özlüyor musun diye her duamda aklımda diyor . ben ağlayınca kızıyor onun yerine dua et diyor.

Tamam tatlim ben bebek konusunda sana kirici birşey söyledi sandim bu kadar incinmiş durunca seni

He yok ablacım o konuda değil. Huylarımız birbirine çok benziyo kv bile diyo kardeş olsanız bu kadar benzemezdi diyo. En son geldiğinde bi tartışma yaşadık beklemediğim bişey yaptı şaşırdım öyle laf söyleme falan gibi bişey değil veya insan içinde kırmak gibi değil benmle de alakası yok kendi kendine yaptığı bişey ama neden bu kadar kırıldım bende bilmiyorum Gittikten sonra da bu konu üzerinden devam etti ve büyüdü tartışmamız 2 taraflı kırıcı ve kırılan olduk. Bide ben biraz detaycıyım ondan da bekliyorum bazen olmayınca sanırım bu hale geliyorum. Halbuki annem babam ananem halama kadar herkes ne kadar ince fikirli ne kadar ince düşünüyo falan derler. Bazen hayal kırıklığına uğruyorum sanırım o yüzden böyleyim..

Off aynen yaren yaa aynen de bu işte

Off aynen yaren yaa aynen de bu işte

Ve buradan da anladığımız gibi biz kadiniz onlarda erkek. Biz en ince ayrıntısına kadar dusunur düşünmekle kalmaz arastiririz . ama onlar tamam der tamam ne ya bak mesela simdi benim adetim günümde gelmedi diş randevum iptal oldu. Ama simdi 15 gün sonraya gün var, 15 gün sonra benim yum zamanı geçmiş oluyor, o zaman korunmak lazim ama 1 ayı çöpe atmak istemiyorum. Ama diyelim ki vazgwectim korunmicam adette giderim e ya hamile kalırsam o zaman napicam. Tanı hemen araştırdım ilk 3 ve son 3 ay dış tedavisi yapilmiyormus. E o zaman hamile kaldım 3 ay sonra yaptiririm peki ya bu sure zarfında agrirsa. He iste ben sabahin köründe bunları düşünüp araştırdım. Sonuç ne mi pekala. Kocacima dedim tamam aşkım özele gidelim simdi yaptiralim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…