- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.401
Dayanamadim cisimi tutamiyorum abdest alayim dedim lavaboya gittim boyyle camasirima akintiysa beraber cok az ama acik renk bisey gelmis rengini degistirmis oyle anladim bende...adetim erken olur heralde diye dusunuyorum da namazin son vaktine kadar beklicem aklim karisti
Cnm hsg düzeni bozuyor diyorlar. Hatta arkadaş kahverengi gibi akıntım oldu demişti. 2. Ay Da hamile kaldı. Ama ben ovulasyonun özel bi saatte yapılması gerektiğini bilmiyordum.Dayanamadim cisimi tutamiyorum abdest alayim dedim lavaboya gittim boyyle camasirima akintiysa beraber cok az ama acik renk bisey gelmis rengini degistirmis oyle anladim bende...adetim erken olur heralde diye dusunuyorum da namazin son vaktine kadar beklicem aklim karisti
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım inan bende aynı durumdayım sürekli çabalıyorum uğraşıyorum ona bakıyorum hiç umrunda değilmiş gibi davranıyor iyice psikolojiyi bozdum bir taraftan başka hastalıklar çıkıyor öyle bunaldımki.. Aslında umrunda olduğunu biliyorum. Onlar öyle bizim gibi ince düşünemiyor ve hissettiklerini dışarı yansıtamıyorlar.. Annemde bunaltma çocuğu diyo o ne yapsın diyo haklı yani. Biz böyle yaparak anca kendimizi üzüp hasta ediyoruz ve onlara kızıyoruz. Dediğim gibi önemli olan sizin mutluluğunuz zaten bebiş ummadığınız bir anda gelecek o yüzden bu zamanları güzelce birbirini anlayarak keyfini çıkarmak gerek ben bunu dün gece çok iyi anladımSağol tatlım benm çok sağol. Inşaallah dediğin gibi olur. Yani daha doğrusu bana da olcak gibi geliyo fakat uzun zaman alcakmış gibi geliyo o yüzden bu sıkıntım. Neden böyle hissediyorum onu da bilmiyorumişte bende öyle bi ton laf saydım sonra konuşmadık bikaç gün. KV saydırınca bayağı bi toplamış kendini de başına saksı düştü sandım güzelim canm cicim diye konuştu şaşırdım. Çok özlüyomuş ondan böyle oluyomuş kv öyle demiş. Aradı şimdi mesajımın üstüne. Ben senin yanında olmadım mı nankörlük etme dedi beni de kendini de üzüyosun boş yere yapma böyle ben zaten uzaktayım burda olanlar bi türlü bide sen böyle yapıp iyice mahvediyosun beni nolur yapma güzelim böyle. Millet kolunu bacağını kaybediyo o zaman ölsün mü onlar hayattan mı vazgeçsin geldiğimde halletcez öyle düşünme olcak tabiki dedi. Bilmiyorum canm ya bayağı fenayım inan..
Evet bende anlamadimCanım ama daha adetine var senin
Aksam 8e kadar yapiliyo artik bu saatten sonra yapamam idrara gittm...hsgden mi acaba?Cnm hsg düzeni bozuyor diyorlar. Hatta arkadaş kahverengi gibi akıntım oldu demişti. 2. Ay Da hamile kaldı. Ama ben ovulasyonun özel bi saatte yapılması gerektiğini bilmiyordum.
Evet hic anlatamiyorlar bize.aradi öğlen napiyosun dedi.napicam kaybettiğimiz bebegimin yasini tutuyorum bugün dedim.sen onu kaybetmeden cennette bekliyor seni dedi.bize veya sana Şefaatçi olacak inşaallah dedi.peki dua ettinmi bugün hic onun için dedim.ettim etmezmiyim her zaman ediyorum dedi.mesela ben bunu bilmiyordum..ve 2 sene bitti hic konusunu acmadi.sadece geçenlerde o bebeğimiz nazara geldi bizim dedi..Canım bunları hepimiz yapıyoruz , yapmayanimiz var mi bilmiyorum varsa da helal olsunya biz hep buradayız konuşuyoruz ya onlarda konusun bi fikir sunsun istiyoruz, mesela doktora gidelim mi dediğimizde evet ya da tamam diyorlar . ama halbu ki uzun uzun konussun fikirler sunsun falan istiyoruz. Simdi ben aşılama dedim tamam dedi sadece halbuki öyle mi denir, nasıl oluyor tedavi sureci ne, tutma oranı ne falan diye sorar insan ama o sormasa da ben zorla anlatıyorum
Evet bende anlamadim
Belki de olabilir.seninde geç geldiydi dimi hsg sonrasiHsg kaynaklı mi ki
Evet hic anlatamiyorlar bize.aradi öğlen napiyosun dedi.napicam kaybettiğimiz bebegimin yasini tutuyorum bugün dedim.sen onu kaybetmeden cennette bekliyor seni dedi.bize veya sana Şefaatçi olacak inşaallah dedi.peki dua ettinmi bugün hic onun için dedim.ettim etmezmiyim her zaman ediyorum dedi.mesela ben bunu bilmiyordum..ve 2 sene bitti hic konusunu acmadi.sadece geçenlerde o bebeğimiz nazara geldi bizim dedi..
Belki de olabilir.seninde geç geldiydi dimi hsg sonrasi
Bilmiyorun hala geliyo?echomari aradim cevap vermediler...Hsg kaynaklı mi ki
Bilmiyorun hala geliyo?echomari aradim cevap vermediler...
Tamam tatlim ben bebek konusunda sana kirici birşey söyledi sandim bu kadar incinmiş durunca seni
Kahverengi ama net kahverengi degil acik kahveNormal akıntı gibi mi canım
Canım bunları hepimiz yapıyoruz , yapmayanimiz var mi bilmiyorum varsa da helal olsunya biz hep buradayız konuşuyoruz ya onlarda konusun bi fikir sunsun istiyoruz, mesela doktora gidelim mi dediğimizde evet ya da tamam diyorlar . ama halbu ki uzun uzun konussun fikirler sunsun falan istiyoruz. Simdi ben aşılama dedim tamam dedi sadece halbuki öyle mi denir, nasıl oluyor tedavi sureci ne, tutma oranı ne falan diye sorar insan ama o sormasa da ben zorla anlatıyorum
Off aynen yaren yaa aynen de bu işte
Kahverengi ama net kahverengi degil acik kahve
Atesim 37.2
deli ediyolar insani. Sanki biz bayiliyoruz. Benim esimde yaptircak test :/ merakla bekliyorumCanim benim esim de öyle ya caksir suyu aldim ben zorlamasam hic icmio sinir edio beni 1 gun icmio 1 gun icio Rabbim büyük inşallah dualarimz kabul olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?