Gebe kalamayanlar buraya.....

beni düşündüren yumurtlama döneminde böyle olması adetime 2 hafta var öyle aşırı bir kanamada yok ama tuvalete gittiğimde geliyor

beni düşündüren yumurtlama döneminde böyle olması adetime 2 hafta var öyle aşırı bir kanamada yok ama tuvalete gittiğimde geliyor

Bende senin gibi önceleri yumurtlama dönemlerinde oluyordum yani 14 15 günden sonra leke geliyordu. simdi ise 18 veya 20 ci günde leke geliyor sonrada tam adet oluyorum. cok üzülüyorum ne yapicagimi bilmiyorum doktorumada hic güvenmiyorum.

[QUOTEmrb arkadaşlar aranızda polikistik over hastası olan varmı? vede polikistik over olupda hamile kalan varmı ?
]
Var canım her ikiside ben oluyorum opuyorumnanaktan[/QUOTE]

hadi yaaa süper çok sevindim.dün ögrendim polikistik over oldugumu çok üzüldüm çocugum olmayacak diye.beni çok mutlu ettın canım şimdi tedaviye başlayacaz sen ne kadar tedaviden sonra hamile kaldın canım bilgi veririsen sevinirim opuyorumnanaktan

slm kızlarrrrrrrrrr ben geldim canlarımmm naber nasılsınızzz yılın anne adaylarııııızemuszemus

Alıntı:
mechul_mim kullanıcısından alıntı
[QUOTEmrb arkadaşlar aranızda polikistik over hastası olan varmı? vede polikistik over olupda hamile kalan varmı ?
]

Var canım her ikiside ben oluyorum

hadi yaaa süper çok sevindim.dün ögrendim polikistik over oldugumu çok üzüldüm çocugum olmayacak diye.beni çok mutlu ettın canım şimdi tedaviye başlayacaz sen ne kadar tedaviden sonra hamile kaldın canım bilgi veririsen sevinirim
[/QUOTE]
Canım ben tedaviyle kalmadım kilo vererek hamile kaldın bu hastalığı yenmek için kilonun boyundan 10 kg eksik olması gerekiyor kiloluysan tedaviyle beraber kilo vermek zorundasın.

tatlım gece nöcetteydim o yüzden şeker internetten araştırdım bakalım bende deneyeceğim..

canım dr sordum ilaç tedavisini bitirsin bi eğer hala hamile kalamıyorsa bi de eşi üroloji uzmanına gitsin sperm tahlili yaptırsın dedi...grş melike_ece cim

Canım ben tedaviyle kalmadım kilo vererek hamile kaldın bu hastalığı yenmek için kilonun boyundan 10 kg eksik olması gerekiyor kiloluysan tedaviyle beraber kilo vermek zorundasın.[/QUOTE]

hıı anladım canım benim kilo problemim yok ama birazcık göbek var canım.kilomla boyuma bi bakayım ben opuyorumnanaktan

canım dr sordum ilaç tedavisini bitirsin bi eğer hala hamile kalamıyorsa bi de eşi üroloji uzmanına gitsin sperm tahlili yaptırsın dedi...grş melike_ece cim

ayy canım allah razı olsun senden bitanem çok saollll zaten onuda düşünüyoz ama esim dioki tam bi yıl dolsun daha öncede hamiş oldum ya bilmiyom kendine güvenyo gerci kayınbabamında 7 yıl sonra olmuşşş dün kaynanam dedi belki bizimkide babasına cekmiştir....

kızlar merhaba. ben daha önce vajinismus bölümündeydim ve oradaki arkadaşlar sayesinde bu sorunu aştım şimdi bebek sahibi olmak istiyorum.size bir sorum olucak.benim adet döngüm 21 ile 25 arasında değişiyor.mesela geçen 14 aralıkta adet olmuştum bu ay 3 ünde oldum.bu yüzden yumurtlama günümü bir türlü hesaplayamıyorum.aslında çok araştırdım ama her yerde farklı çıkıo.ocak 7si ile 10u arası çıkıo genelde ama ben ayın 13ünde yumurtladığımı hissettim yani akıntıdan anladım.off yaa çıldırcam ne zaman yumurtluyom ben.bide ayın 25inde adet olmam gerekio ve eğer olursam hesaplayıcıya o tarihi yazdığımda yumurtlama 27si ile 1i arası çıkıyo adetliyken yani.çok konuştum biliyorum ama kafam çok karıştı.bana yardımcı olabilirmisiniz.şimdiden tşkler

merhaba melike evet çoğu kadın 28 günde oluyomuş ve 14.gün yumurtlama oluyomuş.benimki biraz karışık sanırım çıkamadım işin içinden.şimdi bu ayda adet olursam 27 si ile 1 i arası nasıl ilişkiye giricemki anlamadım gitti yani.piskolojim bozuldu vallah.durmadan yumurtluyom kuluçkaya atıcam yakında neyse saol cvp için inşallah en kısa zamanda çocuk sahibi oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…