- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.441
Zeynepcigim seni üzmek istemem ama icin falan temizlenmiyor.
Cünkü ben gecen sene ameliyat olduguumda doktorum bana senin rahimin icin cok temiz dedi defalarca. Ama ben ameliyattan sonrada kac defa senin gibi oldum. Sen en iyisi doktora git canim.Ihmal etme sonra bizede yaz niye böyle oldugunu.
Ben cikiyorum kizlarrrrrrrrrrrrr sizlere hayirli geceler opuyorumnanaktan
beni düşündüren yumurtlama döneminde böyle olması adetime 2 hafta var öyle aşırı bir kanamada yok ama tuvalete gittiğimde geliyor
Arkadaslar yeni bir yiöntem öğrendim bunu deneyen bi arkadaşım hamile kaldı. bu ay bende denicem bakalım hayırlısı ;
Adetin ilk 3 günü sıcak banyo yapılıyor. özellikle buharlı banyo olacak.
3. günü akşamı 4 litre sütü iyice fokur fkour kaynatıyosunuz. siz banyodan çıkarken biri sütü kovaya boşaltıyo ve içine iyice yıkanmış 5 demet maydanozu sopayla karıştırıyo. üzerinize battaniye sarıp dayanabildiğiniz kadar oturuyosunuz ( battaniyeyi sarma sebebi buhar çıkmasın diye )
süt buharını adetinizin 6. gününe kadar yapıyosunuz.
6. günü süt buharından sonra birlikte oluyosunuz.
bu şekilde hamile kalan arkadaşım var. Deneyenlere bol şanslar diliyorum))[/QUO
canim ben gecen sene denedim öyle kayna kaynar oturulmuyor. sütün sicakligina dayanmak cok zor.bence arkadasin biraz abartmis ben 1 kg sütün üstüne ara ara oturdum sonrada cok kötü allerji oldum .kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile
umutlubirben, yazını okuyunca kendimi hatırladım ve benim gibi sütün içine oturan başka biri daha var diye bastım kahkahayı...
canımcım, bu kürde kaynar sütün üstüne oturulmuyor, dar bir kovanın içine boşaltıyorsun ve üstüne oturuyorsun, yani sana temas eden sadece buharı oluyormuş, yoksa kaynar sütün içine oturulsa mazallah yanar herbir yerimiz kaydirigubbakcemile3
süt buharından hamiş kalan çok kişiyi duymuştum, bende yanlış yaptığım için faydasını görmedim, ama tekrar doğru bir şekilde deniycem yumurtlama günlerimde..
Var canım her ikiside ben oluyorum opuyorumnanaktan[/QUOTE][QUOTEmrb arkadaşlar aranızda polikistik over hastası olan varmı? vede polikistik over olupda hamile kalan varmı ?
]
hamıle degılım ama o hastalıktan bendede var
maleseffff:CüvCüv:
Alıntı:
mechul_mim kullanıcısından alıntı
[QUOTEmrb arkadaşlar aranızda polikistik over hastası olan varmı? vede polikistik over olupda hamile kalan varmı ?
]
Var canım her ikiside ben oluyorum
tatlım gece nöcetteydim o yüzden şeker internetten araştırdım bakalım bende deneyeceğim..çok sağol canım da senın bebiş varmı
hanı yoksa ve ıstiyosan gecenın ıkısınde burda ne işin var kız kocanın yanında olsana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance:sırnaşık şey:roflol:
şaka bı yana bu verdıgın formul garantimi bari:ecrin_bebek:bilmiyorumkismile
canım dr sordum ilaç tedavisini bitirsin bi eğer hala hamile kalamıyorsa bi de eşi üroloji uzmanına gitsin sperm tahlili yaptırsın dedi...grş cnmtamam tatlım bu bilgileride verdiğin iyi olduğu on göre değerlendirir dr hanım
canım dr sordum pko olmak hamile olmak için sorun değilmiş ilaç tedavisi ile kalınabiliyormuş ancak eşin bi üroloji uzmanına tekrar gitmeliymiş ve tekrar sperm tahlili vermeliymiş ona göre amaliyat gerekirse ameliyat olmalıymış:Saruboceq: Allah razı olsun
varikosel için ameliyat olup olmayacağı için üroloji uzmanı karar verecekmiş varükosel hamile kalmayı engelliyomuş...grş canım:Saruboceq: Allah razı olsun
Canım ben tedaviyle kalmadım kilo vererek hamile kaldın bu hastalığı yenmek için kilonun boyundan 10 kg eksik olması gerekiyor kiloluysan tedaviyle beraber kilo vermek zorundasın.[/QUOTE]hadi yaaa süper çok sevindim.dün ögrendim polikistik over oldugumu çok üzüldüm çocugum olmayacak diye.beni çok mutlu ettın canım şimdi tedaviye başlayacaz sen ne kadar tedaviden sonra hamile kaldın canım bilgi veririsen sevinirim
canım dr sordum ilaç tedavisini bitirsin bi eğer hala hamile kalamıyorsa bi de eşi üroloji uzmanına gitsin sperm tahlili yaptırsın dedi...grş melike_ece cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?