Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet canm çok haklısın. Sanırım benm kırgınlığım da ondan. Benm gibi düşünmesini bekliyorum hep. Onlar biraz daha olur olur bişeycik olmaz sorun olmaz hallederiz modundalar. Ama işte bu bize hayal kırıklığı olarak yansıyo zaten aldığımız ilaçlar bozulan psikoloji o değişken ruh hali adet oluncaki o öfke kırgınlık ümitsizlik hepsi bizde biz çekiyoruz sanki sadece gibi geliyo sinirleniyorum bu yüzden. Ben annem de öyle bunaltma çocuğu deyip duruyo ama napim elimde değil nazımı da yapamicaksam oda anlayış göstermicekse napim ben böyle işi

Aman canim sakin kirma onu kendini de yipratma massaaalllah diyeyim annen gibi kv var...destekci arkadas buyugun hepsi olmus...onun icin bozma moralini...bak o da uzakta akli sende acaba napiyo morali nasil diye ozlemde bi yandan...gecen gun bi mesajni gordum tebessum ettim...koltuk altimi opuyo diye...benimde ayagimin altini oper esim...ben opmeye kalkinca da eatagrullah balim diyo bunlar cok ozel ve anlamli detaylar...eminim yanina gelince cozumlyecek bu isi...sen sknti yapma duygusallagin adetinden kaynakli...

Aynen yaa yapalım olur tamam hallederiz başka bişey yok sinirlerim bozuluyo artk amaa benmki de yazdım ya gen gün tüp bebek gaz bebek yaparız diyo ayyy allahım çıldırıciiiim

Iste bu yuzden soylemekte tereddut ettim cunku her ay belirti oluyo ama sonrasi adet oluyorum burda sizi bosuna oyaliyorum

Aynen yaa yapalım olur tamam hallederiz başka bişey yok sinirlerim bozuluyo artk amaa benmki de yazdım ya gen gün tüp bebek gaz bebek yaparız diyo ayyy allahım çıldırıciiiim

Bozma sen sinirlerini , bak bize anlat biz bi çok farklı açılardan bakıp konuşuyoruz. Hani kadın kadına buna alisigiz ya uzun uzadıya yorumlara cevaplara cözümlere falan iste onlardan da bekliyoruz bu senenin modası gaz bebek sperme veriyorsun gazi dayaniyor yumun kapısına

Ayyy seniii mehteran marsida oluyo mu???

Iste bu yuzden soylemekte tereddut ettim cunku her ay belirti oluyo ama sonrasi adet oluyorum burda sizi bosuna oyaliyorum

İste bende o yüzden en son yerleşme mi acaba diye dedim. İlk aklıma gelen oydu ama sen biraz geriden aldığını için demek istemedim ilk basta. Ama gebelik düşündüğümüz her ay bu ihtimal var demek . inşallah bebektir dilegim bu yönde

Geriden aldigin derken cano?

Of tuba yaaaa bi hoş oldum vala bende tebessümle yazıyorum şuan bu mesajımı :)) Bende küstüğüm zaman yapıyorum öp ayağımı barışayım diyorum inşaallah geçer bu hâl yaa sevmiyorum böyle melankolik takılmayı ben gülmeliyim mutlu olmalıyım espri yapmalıyım bu tarz hoşuma gitmiyo kız ben duygusal müzik dinlerken bile bakıyorum 1-2-3 ondan sonra farkında olmadan dım tıs dım tıs öyle gidiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…