- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.421
Yok kuzu oyle seyler beni bulmazzzAteş yuksek. Hani diyorum ki acaba yerleşme kanaması mi
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım inan bende aynı durumdayım sürekli çabalıyorum uğraşıyorum ona bakıyorum hiç umrunda değilmiş gibi davranıyor iyice psikolojiyi bozdum bir taraftan başka hastalıklar çıkıyor öyle bunaldımki.. Aslında umrunda olduğunu biliyorum. Onlar öyle bizim gibi ince düşünemiyor ve hissettiklerini dışarı yansıtamıyorlar.. Annemde bunaltma çocuğu diyo o ne yapsın diyo haklı yani. Biz böyle yaparak anca kendimizi üzüp hasta ediyoruz ve onlara kızıyoruz. Dediğim gibi önemli olan sizin mutluluğunuz zaten bebiş ummadığınız bir anda gelecek o yüzden bu zamanları güzelce birbirini anlayarak keyfini çıkarmak gerek ben bunu dün gece çok iyi anladım
Aman canim sakin kirma onu kendini de yipratma massaaalllah diyeyim annen gibi kv var...destekci arkadas buyugun hepsi olmus...onun icin bozma moralini...bak o da uzakta akli sende acaba napiyo morali nasil diye ozlemde bi yandan...gecen gun bi mesajni gordum tebessum ettim...koltuk altimi opuyo diye...benimde ayagimin altini oper esim...ben opmeye kalkinca da eatagrullah balim diyo bunlar cok ozel ve anlamli detaylar...eminim yanina gelince cozumlyecek bu isi...sen sknti yapma duygusallagin adetinden kaynakli...Yok kötü şeyler söylemedim. Söyledik zaten yeterince kırdım birbirimizi artk gücüm kalmadı anlayacağınbiraz da senin dediğini yaptım aslında. Blöf yani ne tepki vercek diye de merak ediyorum. Ama istemiyorum da artk uğraşmak. Biraz kafamdan atayım istiyorum hepsi bu aslında..
Sanmiyorum canooo
Bende diyorum acaba kimbilir belki de öyledir :)Ateş yuksek. Hani diyorum ki acaba yerleşme kanaması mi
Ve buradan da anladığımız gibi biz kadiniz onlarda erkek. Biz en ince ayrıntısına kadar dusunur düşünmekle kalmaz arastiririz . ama onlar tamam der tamam ne yabak mesela simdi benim adetim günümde gelmedi diş randevum iptal oldu. Ama simdi 15 gün sonraya gün var, 15 gün sonra benim yum zamanı geçmiş oluyor, o zaman korunmak lazim ama 1 ayı çöpe atmak istemiyorum. Ama diyelim ki vazgwectim korunmicam adette giderim e ya hamile kalırsam o zaman napicam. Tanı hemen araştırdım ilk 3 ve son 3 ay dış tedavisi yapilmiyormus. E o zaman hamile kaldım 3 ay sonra yaptiririm peki ya bu sure zarfında agrirsa. He iste ben sabahin köründe bunları düşünüp araştırdım. Sonuç ne mi pekala. Kocacima dedim tamam aşkım özele gidelim simdi yaptiralim
Nasil olsun kuzu hepi topu 2kez oldu olay 1 gun arayla daha da olmadi o gunler yumurtladimmi yumurtlamadimmi bilmiyorum?
Ablacim ayin 30unda bi de 1 inde olmus bu kadar?1i yumurtlama gunummus 30unda da gebelik sansi yuksek diyo e bende pko var yumrtladimmi bilmiyorum?Bende diyorum acaba kimbilir belki de öyledir :)
Aynen yaa yapalım olur tamam hallederiz başka bişey yok sinirlerim bozuluyo artk amaabenmki de yazdım ya gen gün tüp bebek gaz bebek yaparız diyo ayyy allahım çıldırıciiiim
Ayyy seniii mehteran marsida oluyo mu???Bozma sen sinirlerini , bak bize anlat biz bi çok farklı açılardan bakıp konuşuyoruz. Hani kadın kadına buna alisigiz ya uzun uzadıya yorumlara cevaplara cözümlere falan iste onlardan da bekliyoruzbu senenin modası gaz bebek sperme veriyorsun gazi dayaniyor yumun kapısına
Iste bu yuzden soylemekte tereddut ettim cunku her ay belirti oluyo ama sonrasi adet oluyorum burda sizi bosuna oyaliyorum
Geriden aldigin derken cano?İste bende o yüzden en son yerleşme mi acaba diye dedim. İlk aklıma gelen oydu ama sen biraz geriden aldığını için demek istemedim ilk basta. Ama gebelik düşündüğümüz her ay bu ihtimal var demek . inşallah bebektir dilegim bu yönde
Ayyy seniii mehteran marsida oluyo mu???
Geriden aldigin derken cano?
Aman canim sakin kirma onu kendini de yipratma massaaalllah diyeyim annen gibi kv var...destekci arkadas buyugun hepsi olmus...onun icin bozma moralini...bak o da uzakta akli sende acaba napiyo morali nasil diye ozlemde bi yandan...gecen gun bi mesajni gordum tebessum ettim...koltuk altimi opuyo diye...benimde ayagimin altini oper esim...ben opmeye kalkinca da eatagrullah balim diyo bunlar cok ozel ve anlamli detaylar...eminim yanina gelince cozumlyecek bu isi...sen sknti yapma duygusallagin adetinden kaynakli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?