Gebe kalamayanlar buraya.....

Biz buradayız seker her durumda ama simdi mutfağa teşrif etmem lazim görüşürüz

Ay bende bugün temizlik yaptım şimdi gelen giden olur diye yemeği de koydum sonra hemen banyoyu yıkamaya girdim sen unut ocakta dibini bi güzel tutturmuş muyum ilk defa böyle bişey oldu yaa bakalım ne yicez :))

M mdk canim benim kırmızılar bi duble antibiyotik istiyomus gelmek icin dün ictim bugün geldiler. ara kanama döndü ana kanamaya

Hadi yaa iyi canm gözün aydın vala insan bazen seviniyo adet olduğuna misal ben neyseki kötğ bişey değilmiş o çıktı meydana tatlım artk hep beraber önümüzdeki maçlara bakıciiiz

Ay bende bugün temizlik yaptım şimdi gelen giden olur diye yemeği de koydum sonra hemen banyoyu yıkamaya girdim sen unut ocakta dibini bi güzel tutturmuş muyum ilk defa böyle bişey oldu yaa bakalım ne yicez :))

Hadi ya kötü olmuş , bende poğaça yapıyorum ama karnim agriyor

arkadaşlar soğan kürünü deneyen varmı ?? Ben yaptım 4nisanda adet olmustum adet bitimi 2gun sonra başladım 10 gün içtim tekrar adet oldum 21 martta. 2adet arasi 18gun olmuş oldu şimdi yine adet belirtilerim var gebelik olasılığı yoktur dimi arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…