- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.441
Evet aynen canim su anda da oyle...benim aklima takilan namazi napicam ben simdi?bu durumda her vakitte gorursem bu kanamayi ve 3gunden az olursa ozur sahibi oluyorum da icim de huzursuzYa heveslenmek istemiyorsun ya hani oluruna biraktin belirti aramiyosun o yani
Deli ya bende yabanci sarkida halay cekiyorum iyi mi?sakin cano uzulmek yok hasret var kavusma var su an sende ama uzulmek yok hep bu ifade olsunOf tuba yaaaa bi hoş oldum valabende tebessümle yazıyorum şuan bu mesajımı :)) Bende küstüğüm zaman yapıyorum öp ayağımı barışayım diyorum inşaallah geçer bu hâl yaa sevmiyorum böyle melankolik takılmayı ben gülmeliyim mutlu olmalıyım espri yapmalıyım bu tarz hoşuma gitmiyo kız ben duygusal müzik dinlerken bile bakıyorum 1-2-3 ondan sonra farkında olmadan dım tıs dım tıs öyle gidiyom
Evet aynen canim su anda da oyle...benim aklima takilan namazi napicam ben simdi?bu durumda her vakitte gorursem bu kanamayi ve 3gunden az olursa ozur sahibi oluyorum da icim de huzursuz
Du bakiiim:)))Devam ediyor mu
Yok gelmiyo...Du bakiiim:)))
Yok gelmiyo...
Hayirlisi canim...ama ben baktim internetten hsg adet gecikmesi yapmaz...ancak doktor ilac tedavisi vermisse adet gecikebilir diyo?İnşallah yerleşmedir canım. Ama adet değildir gününe daha var. Hsg kaynaklı da olabilir.
Bozma sen sinirlerini , bak bize anlat biz bi çok farklı açılardan bakıp konuşuyoruz. Hani kadın kadına buna alisigiz ya uzun uzadıya yorumlara cevaplara cözümlere falan iste onlardan da bekliyoruzbu senenin modası gaz bebek sperme veriyorsun gazi dayaniyor yumun kapısına
Hayirlisi canim...ama ben baktim internetten hsg adet gecikmesi yapmaz...ancak doktor ilac tedavisi vermisse adet gecikebilir diyo?
Evet aynen canim su anda da oyle...benim aklima takilan namazi napicam ben simdi?bu durumda her vakitte gorursem bu kanamayi ve 3gunden az olursa ozur sahibi oluyorum da icim de huzursuz
Ay yaren yaa canımsın vala moralimi düzelttin sağolTamam kocama değil bundan sorunlarımı sadece size anlatıciiim
Deli ya bende yabanci sarkida halay cekiyorum iyi mi?sakin cano uzulmek yok hasret var kavusma var su an sende ama uzulmek yok hep bu ifade olsun
Kız sadece sorun muiyi günde de kotu günde de anlat sen ,
Onu biliyorum ikis arasi 15 gun olmali ama 3gun den az gorulen kanama ozurdur ayni sekilde 10gunden fazla olan kanama da ozurdur...benim su an karsk...Canm önceki adetin 15 gün olduysa şuan adetli sayılıyosun namaz kılamazsın. Kesildiği zaman gusül alıp kılabilirsin
Hani tuubaam demek yok muAy sen yaparsın da iyi olmaz mı tuubatamam bakalım üzülmek yok
Yok kuzum iyi olan durumları saymıyorum ki ben
Ablacim bu sabah sizi oldu derinden...o kadar..ama su ana kadar hic boyle olmadi artil bisey hissetmiyorum ki ben her ay hamileyim hissine kapiliyodum adet oluyodum simdi hic bisey gelmiyo icimden..Mesaj gitmedi sanip kaç kez yazmisim.nurun_ala_nur varmiki adet olan gibi his gerçi belitileride ayni oluyor anacim çoğu kadinda.ama sancin yok sanki senin adet olcakmis gibi.sancin olsa bahseder din
Onu biliyorum ikis arasi 15 gun olmali ama 3gun den az gorulen kanama ozurdur ayni sekilde 10gunden fazla olan kanama da ozurdur...benim su an karsk...
Hani tuubaam demek yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?