Gebe kalamayanlar buraya.....

Ya heveslenmek istemiyorsun ya hani oluruna biraktin belirti aramiyosun o yani
Evet aynen canim su anda da oyle...benim aklima takilan namazi napicam ben simdi?bu durumda her vakitte gorursem bu kanamayi ve 3gunden az olursa ozur sahibi oluyorum da icim de huzursuz

Deli ya bende yabanci sarkida halay cekiyorum iyi mi?sakin cano uzulmek yok hasret var kavusma var su an sende ama uzulmek yok hep bu ifade olsun

Ay yaren yaa canımsın vala moralimi düzelttin sağol Tamam kocama değil bundan sorunlarımı sadece size anlatıciiim

Hayirlisi canim...ama ben baktim internetten hsg adet gecikmesi yapmaz...ancak doktor ilac tedavisi vermisse adet gecikebilir diyo?

Canım doktor yazıları öyle diyor okudum ama kadınlar kulübünde konular açılmış hsg sonrası gecikme diye. Yani gecikenlerde varmış

Evet aynen canim su anda da oyle...benim aklima takilan namazi napicam ben simdi?bu durumda her vakitte gorursem bu kanamayi ve 3gunden az olursa ozur sahibi oluyorum da icim de huzursuz

Canm önceki adetin 15 gün olduysa şuan adetli sayılıyosun namaz kılamazsın. Kesildiği zaman gusül alıp kılabilirsin

Canm önceki adetin 15 gün olduysa şuan adetli sayılıyosun namaz kılamazsın. Kesildiği zaman gusül alıp kılabilirsin
Onu biliyorum ikis arasi 15 gun olmali ama 3gun den az gorulen kanama ozurdur ayni sekilde 10gunden fazla olan kanama da ozurdur...benim su an karsk...

Mesaj gitmedi sanip kaç kez yazmisim. nurun_ala_nur varmiki adet olan gibi his gerçi belitileride ayni oluyor anacim çoğu kadinda.ama sancin yok sanki senin adet olcakmis gibi.sancin olsa bahseder din
Ablacim bu sabah sizi oldu derinden...o kadar..ama su ana kadar hic boyle olmadi artil bisey hissetmiyorum ki ben her ay hamileyim hissine kapiliyodum adet oluyodum simdi hic bisey gelmiyo icimden..

Onu biliyorum ikis arasi 15 gun olmali ama 3gun den az gorulen kanama ozurdur ayni sekilde 10gunden fazla olan kanama da ozurdur...benim su an karsk...

3 günden az oluşu falan o kısmı nasıl olcak bilmiyorum ama bugün de bahsettim ya pkolu bi ablamdan hoca o. Ona sormuştum daha evvel benmde böyle bişey olmuştu da o öyle demişti şuan adetli sayılıyosun kesildiğinde de gusül alcan. Ama tabi sen özür diyosan her namaz başına özür abdesti alcan olcak bitcek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…