- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.481
Neresiymis kizzz o?
aynen cicimmm :) kürün gelsin biri gitsin biriHadi yaa iyi canm gözün aydın vala insan bazen seviniyo adet olduğuna misal benneyseki kötğ bişey değilmiş o çıktı meydana tatlım artk hep beraber önümüzdeki maçlara bakıciiiz
ben denedim ama 10. gün adetim başladı yan bugün. ama ben adet bitiminde hemen başlamamıştım onun için denk gelmedi.arkadaşlar soğan kürünü deneyen varmı ?? Ben yaptım 4nisanda adet olmustum adet bitimi 2gun sonra başladım 10 gün içtim tekrar adet oldum 21 martta. 2adet arasi 18gun olmuş oldu şimdi yine adet belirtilerim var gebelik olasılığı yoktur dimi arkadaşlar
Ben ibrahim Saraçoğlu mail adresine yazmıştım adet düzensizliği olmayan adet bitimi 2gun gün sonra başlasın yazmıştı. Adet duzensizligi olanlar herhangi birgün baslayip adet olunca birakcak demiştiben denedim ama 10. gün adetim başladı yan bugün. ama ben adet bitiminde hemen başlamamıştım onun için denk gelmedi.
A.s hg sen nasılsınslm kızlar nasılsınız
hb canım iyiyim sen nasılsınA.s hg sen nasılsın
Yazik o adama ya oyle sorular bana da gelse birak saci biyigi pikini bolgesi bile beyazlar
Feda olsn yavrularımıza.. 1buck ayda 400e takn para harcadk yeteki olsn die esmden doktr devmlı tahll istiodu bebek hbrni alncda dedk htta umrumzda ble deil gidn paralrolsun vercez bi şekilde eşime dediydim ben çocuk istiyorsak katlancazdiyo :)
Bartın da tatlm yk bzm burda cogu sey hp zonguldaga ankara istanbul oraya gnderiolr neymş yeterli makine yokmşKız sen nerde oturuyon ki. Medeniyetin beşiği Ağrı da bile var
tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş.Bartın da tatlm yk bzm burda cogu sey hp zonguldaga ankara istanbul oraya gnderiolr neymş yeterli makine yokmş
Tşk iyiyim :)hb canım iyiyim sen nasılsın
Olabilir ama internet bizim için büyük sans ben internetten öğrendim hep eşimin akrabaları falan arayıp tarif soruyor
Saaol canım Allah razı olsn. Rabbim sizede nasip etsintebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
aynen cicimmm :) kürün gelsin biri gitsin biri1 kavanoz daha keçiboynuzu özü aldım bugün 5 kilo da nohut :) kocam tosun gibi gezecek yakında :) kıyamıyorum bide bugün baktım kot pantolonla oturuyo evde, bi bağırdım hemen çıkardı şortla gezeyim mi diyo kuzuum :)
ayy yavrum bu erkek milleti böyle işte yap diyeceksin ama arkasından kendin gideceksin :) bizim gibi değiller yazık :)Ay yazık kız adamaabende benmkine diyom diyom tamam diyo bakıyom çıkarmamış kendim çıkarıyom artk mecburen bende sabahları içiyodum da o keçiboynuzunu ama bikaç gündür unutuyorum
nasılsın bacım neler oldu bakalım ben yokken :)Ay yazık kız adamaabende benmkine diyom diyom tamam diyo bakıyom çıkarmamış kendim çıkarıyom artk mecburen bende sabahları içiyodum da o keçiboynuzunu ama bikaç gündür unutuyorum
ayy yavrum bu erkek milleti böyle işte yap diyeceksin ama arkasından kendin gideceksin :) bizim gibi değiller yazık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?