Gebe kalamayanlar buraya.....

Hadi yaa iyi canm gözün aydın vala insan bazen seviniyo adet olduğuna misal ben neyseki kötğ bişey değilmiş o çıktı meydana tatlım artk hep beraber önümüzdeki maçlara bakıciiiz
aynen cicimmm :) kürün gelsin biri gitsin biri 1 kavanoz daha keçiboynuzu özü aldım bugün 5 kilo da nohut :) kocam tosun gibi gezecek yakında :) kıyamıyorum bide bugün baktım kot pantolonla oturuyo evde, bi bağırdım hemen çıkardı şortla gezeyim mi diyo kuzuum :)

ben denedim ama 10. gün adetim başladı yan bugün. ama ben adet bitiminde hemen başlamamıştım onun için denk gelmedi.

ben denedim ama 10. gün adetim başladı yan bugün. ama ben adet bitiminde hemen başlamamıştım onun için denk gelmedi.
Ben ibrahim Saraçoğlu mail adresine yazmıştım adet düzensizliği olmayan adet bitimi 2gun gün sonra başlasın yazmıştı. Adet duzensizligi olanlar herhangi birgün baslayip adet olunca birakcak demişti

olsun vercez bi şekilde eşime dediydim ben çocuk istiyorsak katlancazdiyo :)
Feda olsn yavrularımıza.. 1buck ayda 400e takn para harcadk yeteki olsn die esmden doktr devmlı tahll istiodu bebek hbrni alncda dedk htta umrumzda ble deil gidn paralr

Olabilir ama internet bizim için büyük sans ben internetten öğrendim hep eşimin akrabaları falan arayıp tarif soruyor

Ay bendee vala çok büyük şans hemde. Bende ordan bakıyorum hep bitane kek yaptım gece allahım tadı çok güzel oluyo yaa şekerim de yerine geliyo vala ımmm miss ay canm çekti hee yapsam mı acep

Ay yazık kız adamaa bende benmkine diyom diyom tamam diyo bakıyom çıkarmamış kendim çıkarıyom artk mecburen bende sabahları içiyodum da o keçiboynuzunu ama bikaç gündür unutuyorum

Ay yazık kız adamaa bende benmkine diyom diyom tamam diyo bakıyom çıkarmamış kendim çıkarıyom artk mecburen bende sabahları içiyodum da o keçiboynuzunu ama bikaç gündür unutuyorum
ayy yavrum bu erkek milleti böyle işte yap diyeceksin ama arkasından kendin gideceksin :) bizim gibi değiller yazık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…