- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.501
nasılsın bacım neler oldu bakalım ben yokken :)
hb canım bende şehir dışındaydım bugün geldim eve hala regli olmadım ben tarlusal kullandım bakalım bekliyorum bu arada çocuk hastalandı hiç giremedim formaOyy kuzum hoşgeldin iyi olmaya çalışıyorum ne olsun regli oldum işte en fazla olan bu sen nasılsın :))
hb canım bende şehir dışındaydım bugün geldim eve hala regli olmadım ben tarlusal kullandım bakalım bekliyorum bu arada çocuk hastalandı hiç giremedim forma
Ay evet ya :) gecen okudum iliski esnasinda mavi lens taksam bebegin gözleri mavi olur mudmi.. cok sacma sorulr ya bazılarnı sırf dalga gecmk amaclı sordklrna eminm
Ohaa ya :)) e suna ne demeli adam kz arkadasının agzna sey ypmş :) anla işte hamile kalrmı dıo cock midedemi büyüyck beAy evet ya :) gecen okudum iliski esnasinda mavi lens taksam bebegin gözleri mavi olur mu
Ahh tatlimm ins diyecem yapmicam şu skintiyi dicemde zor oluo bazen arada bi gelio gidio skintilarr :))şansliymisssin sen :)hadi darisi bizlere insaaallhinan bzde oyleydık sankı gorev gıbı mesaı saatlerı gıbıydı hersey :)) ama artk takmıyorum akısına bıraktm gerekırse o ay hıc olmaz dedım ve sadece ıkı kere oldu olmadı ama tutmus ıste Mevlam ne guzel ayarlıyo ınan :) sende dua et kafandan at canm ben hıc sacmalayan oyle stresle ne alaka derdm ama ben sacmalıyomusm demek onlarn dedıgı dgru cıktı :))
evet canım salgın var grip oldu ama baya ağır geçirdi gözleri felan şişti yavrumun çok şükür iyi şimdi tarlusal biteli 4 gün oldu bakalım bekliyorum hayıta başlıcam gelse saol canımAaa geçmiş olsun canm ya kötü bişey yok demi salgın var anacım herkes hasta yaakız o tarlusal benm getiriyodu tam gününde senin daha gelmedi mi ama çok şükür benm ilaca da gerek yok geliyo kendiliğinden keşke senin de öyle olsa yaa çok zor çünkü olamamak
Iyyy öö diger sayfalari okuyamadim okucam birazdanda kizim bu konuya nerden geldinizz boleeeOhaa ya :)) e suna ne demeli adam kz arkadasının agzna sey ypmş :) anla işte hamile kalrmı dıo cock midedemi büyüyck be
kız o ne öyle bişey mi varmış :)))Ay evet ya :) gecen okudum iliski esnasinda mavi lens taksam bebegin gözleri mavi olur mu
bu arada resim süper albüme bakıyo gibi oldum kıs :))Aaa geçmiş olsun canm ya kötü bişey yok demi salgın var anacım herkes hasta yaakız o tarlusal benm getiriyodu tam gününde senin daha gelmedi mi ama çok şükür benm ilaca da gerek yok geliyo kendiliğinden keşke senin de öyle olsa yaa çok zor çünkü olamamak
korkma biz varız :)bu arada resim süper albüme bakıyo gibi oldum kıs :))
Saol canimm yA vallla ii oluo bura girince kafa dagitiom resmenn :))korkma biz varız :)
O da ilginç tabi :)Bartın da tatlm yk bzm burda cogu sey hp zonguldaga ankara istanbul oraya gnderiolr neymş yeterli makine yokmş
evet canım salgın var grip oldu ama baya ağır geçirdi gözleri felan şişti yavrumun çok şükür iyi şimdi tarlusal biteli 4 gün oldu bakalım bekliyorum hayıta başlıcam gelse saol canım
Sormaa burdada firtinaaa cokkk sen hangi sehirdesin cnmkizlar burda oylebi yagmur yagdi ardindan bi firtina cikti rabbim hayirlara cevirsin insallahh
bu arada resim süper albüme bakıyo gibi oldum kıs :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?