- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.521
Uuwwww cokkk firtina var yaaa tirsiom mu ne :))adamda yok
Sormaa ya baya hava bozdu nisan ayinin masaalahi var :)Ay bizimde burası buzz gibi çok esiyo çok soğuuuk
Ooooo ne sorular var Kızılcık sopasiyla dövesim geliyo o kadar basit mi la biz boşuna mi yirtiniyoz cok tv izliyolar hep ondanOhaa ya :)) e suna ne demeli adam kz arkadasının agzna sey ypmş :) anla işte hamile kalrmı dıo cock midedemi büyüyck be
Saol canim :)banada bi arkads gondermisti paylasayim dedim buradaMoryel88 paylaşımın çok güzel okudum tşkler çok güzel ve yerinde bilgiler
Herkes uyuyo olabilirrr :))Kimse yok mu :)
Sende aynı ben gibisin canım ama biz ne kadar yırtınsakta değişmiyor olan bize oluyorEvet canm çok haklısın. Sanırım benm kırgınlığım da ondan. Benm gibi düşünmesini bekliyorum hep. Onlar biraz daha olur olur bişeycik olmaz sorun olmaz hallederiz modundalar. Ama işte bu bize hayal kırıklığı olarak yansıyozaten aldığımız ilaçlar bozulan psikoloji o değişken ruh hali adet oluncaki o öfke kırgınlık ümitsizlik hepsi bizde biz çekiyoruz sanki sadece gibi geliyo sinirleniyorum bu yüzden. Ben annem de öyle bunaltma çocuğu deyip duruyo ama napim elimde değil nazımı da yapamicaksam oda anlayış göstermicekse napim ben böyle işi
Iyi geceler kizlar size bisey danismam lazim bana yardim edin
Canımmm.....Kimse yok mu :)
Canım benimle aynı durumdasın bizde 1 yıldır ewliyiz hiç korunmadık... ama bnm prolaktinde sıkıntı yokta pcos um var... adetin 1 hafta geçtikten sonra test yaparsan belki daha gerçekci olur ama gidip kan testi yaptırmanı tavsiye ederim en garantisi inşallah hamilesindir Allahın izniyle hayırlısıyla...Ben bir senelik evliyim fakat bir senedir korunmamamiza ragmen bebegimiz olmuyor. Doktora gittik birsuru test filan yapti iste bundan 6 ay once filandi prolaktinim yuksek cikti neyse ilacla normale dondu 6 aydir 28 gunde birregl oluyorum duzene girdi klomende kullandim zaten bu ay reglim 7 gun gecikti hala hasta olmadim bi gun geciktiginde idrar testi yaptim negatif cikti. Kafam cok karisik sizce ne yapmaliyim
canım bnce git kan testi yaptır hiç bekleme.Amin canim insallah. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Birde benim reglime 1 hafta kala goguslerimde acima ve sisme olur ama su an ne acima ne sizlama hiç birsey yok .
3 4 gun daha beklemek istiyorum bakalim o zamana kadar da regl olmazsam kan testi yaptirmayi dusunuyorum. Bu pazarda evlenme yildonumumuz eger boyle guzel bi haber alirsa esim ikimizde cok mutlu oluruz o da cok istiyor cunku. :)
iyi geceler canımm.... Rica ederim Allah gönlümüze göre versin...Aynen oyle. Ben aylardir okuyorum burdaki yazıları bu gece yazmak nasip oldu . Allah herkesin gonlune gore versin ondan umit kesilmez olmuyorsada vardir bir hayir. Hayirli geceler canim sagol cevapladigin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?