Gebe kalamayanlar buraya.....

yeterki umudumuzu kaybetmeyelım hersey Rahmanın elınde hıc beklemeıgın anda verır kalbıne mutlulugu =

Ayyy ne kaaa romantiiikkk...ben demedimmi sana kiizzzz bu kadar bunaltma kendini diye!...sen adama atarli mesaj atarmisin?oyleee yapar yapicagini...ohh iyi yapmisss biz seni nesesiz gormeye alismadik boyle cildirrrr!...Allh daim etsin cano...ask ask ask iste ya hadi bakalim insallah rahat bisekilde oturur konusursunuz...bi daha da ayrilmaz yanindan insallah...

yeterki umudumuzu kaybetmeyelım hersey Rahmanın elınde hıc beklemeıgın anda verır kalbıne mutlulugu =
Muhakkak cano o umutta olmasa ne yapardik zaten?simdi o akintim yok ama karnim sksiyo oldum heralde diyorum lavabaoya gidiyorum akintim beyaz(afedersin)kasgim sert boyle...hrleralde adet olcam o zaman boyle oluyo!hayrilsini versin Rabbim bekletmeden versin kucagima...

ayyyy çok güzel olmuş bebğim yaaa:) eşindir o tabikide saracak ben olsamda iki dk bırakmazdım hemmmennnn

Evet yaa Çok güzel oluyo o ilk kavuşma Sağol tatlm cümlemizin daim olsun aşk yaşayalım hep beraber bugün gitcem diyodu ama bakalım. Çamaşırlarını yıkadım astım da kurumadı gitme bugün diyim demi

Ay bakma zaten bende öyleyim dr yiğitliğe bk yedirmiyorum çok afedersin bütün gece sardık sarnaladık birbirimizi yaa off hasretlik zor vala canm benm
haklısıın bebeğim benimde ilk evlendiğimde eşim yurt dışına göreve giderdi zorlanırdım çok dua etmişsin demek ki artık sık gitmyorum diyor eşim

kuzum üzüldüm durumunuza şimdi eşinle ne geçti aranda bian yüzün böyle soldu hüzün kapladı ben o ayrıntıyı kaçırdım sanırım

Canim benim çok haklisin yine uyuyabiliyosan iyi

çok şükür alıştırdım kendimi erken uyumaya gelıyor zaten uykum hemencik düşünmemeye çalışıyorum sakız falan çiğniyorum rahatlıyorum azda olsa anne olmak ne kadar zormuş duygusala bağladım şimdi ağlıcam

Canim nasilsin? Nasil gidiyo miden nasil ?

gündüzleri iyim canım bulantım olmuyor yanmam az oluyor ama nedense akşam ikisi birden geliyor üst üste sakız çiğniyorum rahatlıyayım diye senin nasıl canım ?
Benimde ayni canim yaa dun biraz daha iyiydim bugunde hafif bulanti var insallah devami gelmezde rahatlariz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…