- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.561
Evet işte bende buna ayar oluyorum zaten
bnde bayılıyorum kuzum Allahm nazarlartdan saklasn annesıne babasına bağışlasn :)Oy allahııım o nasıl bişeydir yaa tam benm kızım olacak potansiyeli yakaladım fotonda
yeterki umudumuzu kaybetmeyelım hersey Rahmanın elınde hıc beklemeıgın anda verır kalbıne mutluluguHaklisiin canim olacak olan tek seyde de okur 2 seyde de:)))ama bilmiyorum su an gelmiyo...bei de ben dun baktim ilk camasrda boyle akintiyla hafif var...sonra spor icin yuruyeyim dedim...20dk tempolu yurudum bi daha baktim yine olmus boyle kahverengi ama acik...hayirlisi olsun bakalim bugun sag kulagim cinladi guzel haber alacaksin derler...hayirdir ins.cumanin bereketiyle guzel haberi alirim ina onumuzdeki gunlerde...
Ayyy ne kaaa romantiiikkk...ben demedimmi sana kiizzzz bu kadar bunaltma kendini diye!...sen adama atarli mesaj atarmisin?oyleee yapar yapicagini...ohh iyi yapmisss biz seni nesesiz gormeye alismadik boyle cildirrrr!...Allh daim etsin cano...ask ask ask iste yaKızlaaaar günaydın hepimize inanmicaksınız ne olduğuna! Eşime mesaj attım aramadan uyu iyi mi dedim yok aricam dedi 20 dakkaya. Bekle bekle yok görümcemle oturuyorduk. Neyse yatalım artk dedik kv görümcem odadaydı öyle kapının eşiğinde konuştuk gülüştük falan aramadı eşim de dedim amaan o çoktan uyumuştur dedi ikiside. Bu arada saat de gecenin 00:47 :)) bende aradım uyumadan önce belki açar diye ana bi baktım açtı nerdesin sen ya dedim niye aramıyosun dedim bi baktım kapı çaldı ödüm koptu sonra telefon kapandı. Kapıyı bi açtım karşımda sırıtıyo eşşşekhâlâ şoktayım hiç beklemiyodum yaaa allahım kedi gibi olmuş gel koltuğumun altına gel bebekim benm diyo çok özlemiş 2 dk bırakmadı ayyy of yaa bi tuhafım kızlaaar
Muhakkak cano o umutta olmasa ne yapardik zaten?simdi o akintim yok ama karnim sksiyo oldum heralde diyorum lavabaoya gidiyorum akintim beyaz(afedersin)kasgim sert boyle...hrleralde adet olcam o zaman boyle oluyo!hayrilsini versin Rabbim bekletmeden versin kucagima...yeterki umudumuzu kaybetmeyelım hersey Rahmanın elınde hıc beklemeıgın anda verır kalbıne mutlulugu=
iyi de canım sen o mesajları yazarken bile geldiğinde bişi olmamış gibi sarılacağınızı biliyordun
bnde bayılıyorum kuzum Allahm nazarlartdan saklasn annesıne babasına bağışlasn :)
ayyyy çok güzel olmuş bebğim yaaa:) eşindir o tabikide saracak ben olsamda iki dk bırakmazdım hemmmennnnKızlaaaar günaydın hepimize inanmicaksınız ne olduğuna! Eşime mesaj attım aramadan uyu iyi mi dedim yok aricam dedi 20 dakkaya. Bekle bekle yok görümcemle oturuyorduk. Neyse yatalım artk dedik kv görümcem odadaydı öyle kapının eşiğinde konuştuk gülüştük falan aramadı eşim de dedim amaan o çoktan uyumuştur dedi ikiside. Bu arada saat de gecenin 00:47 :)) bende aradım uyumadan önce belki açar diye ana bi baktım açtı nerdesin sen ya dedim niye aramıyosun dedim bi baktım kapı çaldı ödüm koptu sonra telefon kapandı. Kapıyı bi açtım karşımda sırıtıyo eşşşekhâlâ şoktayım hiç beklemiyodum yaaa allahım kedi gibi olmuş gel koltuğumun altına gel bebekim benm diyo çok özlemiş 2 dk bırakmadı ayyy of yaa bi tuhafım kızlaaar
Evet ama işte insan yapacağından da geri kalmıyo malesef
Ayyy ne kaaa romantiiikkk...ben demedimmi sana kiizzzz bu kadar bunaltma kendini diye!...sen adama atarli mesaj atarmisin?oyleee yapar yapicagini...ohh iyi yapmisss biz seni nesesiz gormeye alismadik boyle cildirrrr!...Allh daim etsin cano...ask ask ask iste yahadi bakalim insallah rahat bisekilde oturur konusursunuz...bi daha da ayrilmaz yanindan insallah...
ayyyy çok güzel olmuş bebğim yaaa:) eşindir o tabikide saracak ben olsamda iki dk bırakmazdım hemmmennnn
haklısıın bebeğim benimde ilk evlendiğimde eşim yurt dışına göreve giderdi zorlanırdım çok dua etmişsin demek ki artık sık gitmyorum diyor eşimAy bakma zaten bende öyleyim dr yiğitliğe bk yedirmiyorum çok afedersinbütün gece sardık sarnaladık birbirimizi yaa off hasretlik zor vala canm benm
Yo kavga veya tartışma amaçlı bi mesaj değil niyetim, sadece artk bu şekilde düşünüyorum falan diye içeriği bebek ve benm tek başıma çabalamam olan bi msj attım. Geldiğinde zaten konuşcam ama bilmiyorum kayınvalideme geldiğimde A amorevole 'in filmini doktor işini falan halletcem demiş. Bide kırgınlığım var atamıyorum onu içimden. Kayınvalidem konuşmuş eşimle demiş ki A amorevole 'e laf etcek olanın ağzını yırtarım ne hakla onun kalbini kırarsın o kız kaç günlerdir benmle ilgileniyo hastane işine ev işine koşturuyo kendine gel üzme onu demiş görümcem de aramış bugüne kadar kimseye bu lafı kullanmadım ama başlatma bilmem neyinden diye sıvamış bi güzel. KV diyo ben öyle laf söyleyince dondu kaldı bikaç dk sessizlik oldubide bana hiç çaktırmıyo ama kv aramış anne haftaya bizim evlilik yıldönümümüz demiş :))) 26 sı da doğum günüm olduğunu söylemiş sevindim ama dedigim gibi kalbimi çok kırdı
Canim benim çok haklisin yine uyuyabiliyosan iyi
Canim nasilsin? Nasil gidiyo miden nasil ?çok şükür alıştırdım kendimi erken uyumaya gelıyor zaten uykum hemencik düşünmemeye çalışıyorum sakız falan çiğniyorum rahatlıyorum azda olsa anne olmak ne kadar zormuş duygusala bağladım şimdi ağlıcam
Canim nasilsin? Nasil gidiyo miden nasil ?
Benimde ayni canim yaa dun biraz daha iyiydim bugunde hafif bulanti var insallah devami gelmezde rahatlariz artikgündüzleri iyim canım bulantım olmuyor yanmam az oluyor ama nedense akşam ikisi birden geliyor üst üste sakız çiğniyorum rahatlıyayım diye senin nasıl canım ?
Feda olsn yavrularımıza.. 1buck ayda 400e takn para harcadk yeteki olsn die esmden doktr devmlı tahll istiodu bebek hbrni alncda dedk htta umrumzda ble deil gidn paralr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?