- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.541
Bak bi tane de ben paylasiim kiz yazmis ki ben 17 yasindayim erkek arkadasim beni evine davrt etti...yemek hazirlamis yedik sonra gecenin ilerleyen saatindd film izledik...konustuk sohbet ettik...skintilarimiz paylastik bana yardimci oldu...ama beni yataga gotrmedi yani aramizda hic iliskiye dair bisey olmadi bi problemmi var?haydar dumen cevap veriyo:Ay evet ya :) gecen okudum iliski esnasinda mavi lens taksam bebegin gözleri mavi olur mu
Anaaaa biz diyoz kac denemedir niye olmuyo meger bize soylenen taktik yanlismis?yastigi koy hareket etme ayaga kalkma dur kipirdama!...peeehOhaa ya :)) e suna ne demeli adam kz arkadasının agzna sey ypmş :) anla işte hamile kalrmı dıo cock midedemi büyüyck be
Herkese hayirli sabahlar hayirli cumalar...
Allahim bu ne guzel hava boyleee ayyyy yirim ben o gunesi
iyiyim bende canım nasılolalım bekliyoruz bu aydA calışmaya devam...iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın
desene aynı durumdayız yaklaşık 1 ay sonra evlilik yıldönümüz korunmadığımız halde olmuyor.bide gıcık bir eltim var benden sonra evlendi bu ay doğum yapacak yaBen bir senelik evliyim fakat bir senedir korunmamamiza ragmen bebegimiz olmuyor. Doktora gittik birsuru test filan yapti iste bundan 6 ay once filandi prolaktinim yuksek cikti neyse ilacla normale dondu 6 aydir 28 gunde birregl oluyorum duzene girdi klomende kullandim zaten bu ay reglim 7 gun gecikti hala hasta olmadim bi gun geciktiginde idrar testi yaptim negatif cikti. Kafam cok karisik sizce ne yapmaliyim
Yok yok yiyiim ya boyle havalarda nesem yerinde oluyo...sanki umut kapilarim acilmis herseye dair. Evi tekrar tekrar temizleyesim soyle balkon kapilarini acip miss havayi evime alasim var...ayyyyy super yaaaHayırlı sabahlar canımkız yime güneşi biz netcez sonra bulutlar ağlar yersen
Haklisiin canim olacak olan tek seyde de okur 2 seyde de:)))ama bilmiyorum su an gelmiyo...bei de ben dun baktim ilk camasrda boyle akintiyla hafif var...sonra spor icin yuruyeyim dedim...20dk tempolu yurudum bi daha baktim yine olmus boyle kahverengi ama acik...hayirlisi olsun bakalim bugun sag kulagim cinladi guzel haber alacaksin derler...hayirdir ins.cumanin bereketiyle guzel haberi alirim ina onumuzdeki gunlerde...hayırlı sabahlarsabahın nuru üzerimize olsun :) uslutuba bence umutsuz olma senı hevelendırıp hayal kırıklıgı yasatmak ıstemem ama gecen ay bnde saldım artk yeter dedıgım ve sadece ıkı kere olan sey ıcın durum ortada bak :) bence Allahdan umıt kesılmez Eger degılsen bıle uzulme umudunu hıc yıtırme stres etme yeter
Yok yok yiyiim ya boyle havalarda nesem yerinde oluyo...sanki umut kapilarim acilmis herseye dair. Evi tekrar tekrar temizleyesim soyle balkon kapilarini acip miss havayi evime alasim var...ayyyyy super yaaa
Benim tam yatak odama doguyo bi de mobilya beyaz...sabah yuzune vuruyo uyandiriyo:)))Bizim ev o güneşi görmüyor, bekarken sabahin ilk güneşi odama vurur erkenden uyanirdim simdi oda hep karanlik salona da anca karşı inşaatin camından yansiyan güneş giriyor
Benim tam yatak odama doguyo bi de mobilya beyaz...sabah yuzune vuruyo uyandiriyo:)))
hayırlı sabahlarsabahın nuru üzerimize olsun :) uslutuba bence umutsuz olma senı hevelendırıp hayal kırıklıgı yasatmak ıstemem ama gecen ay bnde saldım artk yeter dedıgım ve sadece ıkı kere olan sey ıcın durum ortada bak :) bence Allahdan umıt kesılmez Eger degılsen bıle uzulme umudunu hıc yıtırme stres etme yeter
Insallah canim Rabbim hayirli guzel ve gonlundeki evi asip etsin insallah....inşallah borcumuzu bitirebilirsek aldığımız ev güney cephe o zaman güneş alacak yatak odam , çiçeklerimde olacak
Insallah canim Rabbim hayirli guzel ve gonlundeki evi asip etsin insallah....
Kızlaaaar günaydın hepimize inanmicaksınız ne olduğuna! Eşime mesaj attım aramadan uyu iyi mi dedim yok aricam dedi 20 dakkaya. Bekle bekle yok görümcemle oturuyorduk. Neyse yatalım artk dedik kv görümcem odadaydı öyle kapının eşiğinde konuştuk gülüştük falan aramadı eşim de dedim amaan o çoktan uyumuştur dedi ikiside. Bu arada saat de gecenin 00:47 :)) bende aradım uyumadan önce belki açar diye ana bi baktım açtı nerdesin sen ya dedim niye aramıyosun dedim bi baktım kapı çaldı ödüm koptu sonra telefon kapandı. Kapıyı bi açtım karşımda sırıtıyo eşşşekhâlâ şoktayım hiç beklemiyodum yaaa allahım kedi gibi olmuş gel koltuğumun altına gel bebekim benm diyo çok özlemiş 2 dk bırakmadı ayyy of yaa bi tuhafım kızlaaar
noldu tripcanlarmesafeler kaybolunca sorunlarda gitti dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?