- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.581
Benimde ayni canim yaa dun biraz daha iyiydim bugunde hafif bulanti var insallah devami gelmezde rahatlariz artik
desene aynı durumdayız yaklaşık 1 ay sonra evlilik yıldönümüz korunmadığımız halde olmuyor.bide gıcık bir eltim var benden sonra evlendi bu ay doğum yapacak yabide beni düşün...bebeğiyle nismet ediyor üstelik erkek olacak ...
Kızlaaaar günaydın hepimize inanmicaksınız ne olduğuna! Eşime mesaj attım aramadan uyu iyi mi dedim yok aricam dedi 20 dakkaya. Bekle bekle yok görümcemle oturuyorduk. Neyse yatalım artk dedik kv görümcem odadaydı öyle kapının eşiğinde konuştuk gülüştük falan aramadı eşim de dedim amaan o çoktan uyumuştur dedi ikiside. Bu arada saat de gecenin 00:47 :)) bende aradım uyumadan önce belki açar diye ana bi baktım açtı nerdesin sen ya dedim niye aramıyosun dedim bi baktım kapı çaldı ödüm koptu sonra telefon kapandı. Kapıyı bi açtım karşımda sırıtıyo eşşşekhâlâ şoktayım hiç beklemiyodum yaaa allahım kedi gibi olmuş gel koltuğumun altına gel bebekim benm diyo çok özlemiş 2 dk bırakmadı ayyy of yaa bi tuhafım kızlaaar
Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Nispette neymis ya ne sinir insanlar var gecen gun bi arkadasta bana llaf soktu iste kocam beni dogurmak icin almis dogurmak benim isim diyip duruyodu eve geldim sinirden agladim bir ton bosver takma kafana degmez allaha havale ediyorum ben boylelerini.desene aynı durumdayız yaklaşık 1 ay sonra evlilik yıldönümüz korunmadığımız halde olmuyor.bide gıcık bir eltim var benden sonra evlendi bu ay doğum yapacak yabide beni düşün...bebeğiyle nismet ediyor üstelik erkek olacak ...
Benimde oyle aksam hani afedersin direk cikariyorm bulanti olmadaninşallah canım benim anlamadığım niye akşama döndü ikisi birdenbebeem de girmedi bugün sanırım o olsada sorsak :)
Benimde oyle aksam hani afedersin direk cikariyorm bulanti olmadan
Yani canim valla bilmiyorm yanma mi desem bogazimi yakan bisey oluyo direk cikariyorm oyle tuhaf biseykıyamam ya yanmadan ötürü mü
Yani canim valla bilmiyorm yanma mi desem bogazimi yakan bisey oluyo direk cikariyorm oyle tuhaf bisey
bende de hsg yapmadı açıkçası gecikmeHayirlisi canim...ama ben baktim internetten hsg adet gecikmesi yapmaz...ancak doktor ilac tedavisi vermisse adet gecikebilir diyo?
Canim ilac vermisti ama hic tesiri olmadi en son bi dahiliye uzmanina gorun dedi gastrit de bende oldugu icin tetikliyo hamilelik dedi. Hastaneye gitmeyi hic gözüm kesmiyo esim isten izin alamiyo tek basinada gitmeyede korkuyorm yolda kotu olurum felan diye. Gecen gun kontrole gittigimde yemin ederim nerdeyse arabada dusup bayilacaktim eve yettismeden indim arabadan indigim gibi afedersin yolun ortasina kustum gelen gecen bakiyordu yaa, esim jaftaya izin alirsa gid3cem inşallah canimdoktorun ilaç verdi mi peki
haklısıın bebeğim benimde ilk evlendiğimde eşim yurt dışına göreve giderdi zorlanırdım çok dua etmişsin demek ki artık sık gitmyorum diyor eşim
senide eşinden ayırmasın rabbim:)Allahım ayırmasın uzak eylemesin sevenleri eşleriaslında güzel oluyo ilişkiyi canlı tutuyo mesafeler fakat uzun olmamak şartıyla
Ablacim echomari aradim...doktorla gorustum dun boyle oldu dedim 23martta cekildim filmden olabilir mi dedim hayir filmden dolayi olamaz dedi...bende de hsg yapmadı açıkçası gecikme
kuzum üzüldüm durumunuza şimdi eşinle ne geçti aranda bian yüzün böyle soldu hüzün kapladı ben o ayrıntıyı kaçırdım sanırım
neyden miş peki nedeni yerleşmemi falan birşey demedimiAblacim echomari aradim...doktorla gorustum dun boyle oldu dedim 23martta cekildim filmden olabilir mi dedim hayir filmden dolayi olamaz dedi...
senide eşinden ayırmasın rabbim:)
ayyy evet uzun olunca bi garip oluyor sanki ilk kez görüşüyor gibi kan akımı değişiyor vallahi
Yok hic bisey soylemedi..sadece 23 marttami cekildin dedin evet dedim yok filmden degil dedi...neyden miş peki nedeni yerleşmemi falan birşey demedimi
hımm o zamna ümitlenelim miii senden:)Yok hic bisey soylemedi..sadece 23 marttami cekildin dedin evet dedim yok filmden degil dedi...
De kuzum artik yeter ben seni yanimda istiyorum 1 gun yetmiyo bana sen bana omur boyu diye soz vermedinmi gitme de...saril bacaklarina kapiyi kitle:)))Evet yaa Çok güzel oluyo o ilk kavuşmaSağol tatlm cümlemizin daim olsun aşk yaşayalım hep beraber bugün gitcem diyodu ama bakalım. Çamaşırlarını yıkadım astım da kurumadı gitme bugün diyim demi
Ben umitlenmiyorum ki kendimdenhımm o zamna ümitlenelim miii senden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?