Gebe kalamayanlar buraya.....

ayyy liseli aşıklar gibi pehhh eski günler geldi aklıma

Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Nispette neymis ya ne sinir insanlar var gecen gun bi arkadasta bana llaf soktu iste kocam beni dogurmak icin almis dogurmak benim isim diyip duruyodu eve geldim sinirden agladim bir ton bosver takma kafana degmez allaha havale ediyorum ben boylelerini.

doktorun ilaç verdi mi peki
Canim ilac vermisti ama hic tesiri olmadi en son bi dahiliye uzmanina gorun dedi gastrit de bende oldugu icin tetikliyo hamilelik dedi. Hastaneye gitmeyi hic gözüm kesmiyo esim isten izin alamiyo tek basinada gitmeyede korkuyorm yolda kotu olurum felan diye. Gecen gun kontrole gittigimde yemin ederim nerdeyse arabada dusup bayilacaktim eve yettismeden indim arabadan indigim gibi afedersin yolun ortasina kustum gelen gecen bakiyordu yaa, esim jaftaya izin alirsa gid3cem inşallah canim

haklısıın bebeğim benimde ilk evlendiğimde eşim yurt dışına göreve giderdi zorlanırdım çok dua etmişsin demek ki artık sık gitmyorum diyor eşim

Allahım ayırmasın uzak eylemesin sevenleri eşleri aslında güzel oluyo ilişkiyi canlı tutuyo mesafeler fakat uzun olmamak şartıyla

kuzum üzüldüm durumunuza şimdi eşinle ne geçti aranda bian yüzün böyle soldu hüzün kapladı ben o ayrıntıyı kaçırdım sanırım

Canm gidiyo ya şehir dışına bi önceki gelişinde benmle de ilgisi yok kendi kendine yaptığı bişey canımı sıktı büyütülecek bişey değildi belki de ama ben beklemiyodum o an o yüzden hayal kırıklığı yaşadım gibi bişi oldu. Kırgındım işte sonra telefonda da tartışma çıktı büyüdü büyüdü dağ gibi oldu saçma yerlere gitti ben iyice kırıldım onu da kırdım falan sonra kayınvalidem görümcem falan kızmış bayağı sıvamış sen ne hakla onu kırarsın diye sonra başına saksı düştü heralde dedim canm cicim konuşuyodu. Bi baktım dün gece çıkıp gelmiş zaten sinir olduğumda o hemen bitiyo geçiyo e ne o zaman o tartışmalar yıpratmalar demi ama

De kuzum artik yeter ben seni yanimda istiyorum 1 gun yetmiyo bana sen bana omur boyu diye soz vermedinmi gitme de...saril bacaklarina kapiyi kitle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…