- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.601
ayy bak heyecanımız herzaman sürüyor:)Amiiiiin kuzum benm sağolben telefonla arayacakken dahi heyecanlanıyorum yaa dizlerim falan titriyo çok fena oluyorum
Allah yardimciniz olsun insallah safii ismiyle sifa versin...haberdar et kuzum sonucunu.Ay kızlar hastanedeyiz dua edin nolurEKG çekildi bekliyoruz şuan odaya almalarını..
bilinç altımız oyun oynuyor sallama onu:)Ben umitlenmiyorum ki kendimdendaha gelmedi dun aksamdan sonra...ruyama bile giriyodu...meger ki kist varmis oyle goruyorum
dualarımız seninle cuma günü hayrına rabbim yardımcınız olsunAy kızlar hastanedeyiz dua edin nolurEKG çekildi bekliyoruz şuan odaya almalarını..
De kuzum artik yeter ben seni yanimda istiyorum 1 gun yetmiyo bana sen bana omur boyu diye soz vermedinmi gitme de...saril bacaklarina kapiyi kitle:)))
Cikmiyoki aklimdan...bilinç altımız oyun oynuyor sallama onu:)
Iyi de canim kocamn yaninda olcak...ne olursa olsun hayirlisi olsun elbet bi dusundugu vardir hem kv bu durmdaykn yollamaz seni...simdiden bozma moralini...Vala bilmiyorum canm bi planları var sinir etmedi değil. Ev falan tutcam seni de alcam dedi para kazanmamız lazım ev almamız lazım falan diyo sinir oldum oturup konuşamadık henüz. Napcam ben orda yaa bi başımaher haftasonu geliriz diyo bide küfreder gibiii
haklısın benim bile daha zamanım gelmedi gece rüyama giriyor:)Cikmiyoki aklimdan...
Iyi de canim kocamn yaninda olcak...ne olursa olsun hayirlisi olsun elbet bi dusundugu vardir hem kv bu durmdaykn yollamaz seni...simdiden bozma moralini...
yaaa bebeğim korkma sağlıkla dua et karnını tutarak herşey iyi olcak de neden moral bozuyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaaKızlargecenin ucbucuguna kadar uyumadim ağladım bugün de artık bi an nefesim gitti ağlarken kontrol günü geldikçe geriliyorum sanırım korkuyorum
Cano ben dun aksam niyetlendim de ovi testi yapmaya...sonra tutamadimkızlar ovulasyon testin zamanı geldi ve yaptım birazdan atarım foto:)
bide neden benden başka test yapan yok herkes beklemedemi
Neyden korkuyosyn kuzum yaaa aglamak da ne?defneyi goriceksin saglikla insallah ..bunaltma kendini guzel sonuclarla donuceksin...hangi gundu kontrol sali mi?Kızlargecenin ucbucuguna kadar uyumadim ağladım bugün de artık bi an nefesim gitti ağlarken kontrol günü geldikçe geriliyorum sanırım korkuyorum
ayyy yap hadi akşam bekliyorum canımcım:) bende birazdan foto atarım biraz silikleşmişmmiii yoksa halen kırmızımı anlayamadımCano ben dun aksam niyetlendim de ovi testi yapmaya...sonra tutamadimyapamadim yani...bakalim aksama kadar tutarsm yaparim:)))
Üç kaybim var tatlım gün yaklastikca strese girdim berbat birseyyaaa bebeğim korkma sağlıkla dua et karnını tutarak herşey iyi olcak de neden moral bozuyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaa
Laf lafı actıIyyy öö diger sayfalari okuyamadim okucam birazdanda kizim bu konuya nerden geldinizz boleee)))
Salı tatlım sıkıldım kötü haber almaktan yine alırsam ne yaparım korkusu var Alla'im icime ferahlık versinNeyden korkuyosyn kuzum yaaa aglamak da ne?defneyi goriceksin saglikla insallah ..bunaltma kendini guzel sonuclarla donuceksin...hangi gundu kontrol sali mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?