Gebe kalamayanlar buraya.....

amin bitanem bide çok stres yaomıcaksın hamile olum derken hormonlar ters tepki yapar sen hamile olduktan yani adetin ilk gününden hesapla o halde tam 10.günden sonra anlarsın o ara beraber ol

Merhaba Kızlar...
Uzun süredir K.K üyesiyim ama başka konuda formlarda yazıyordum.. Yaklaşık 3-4 aydır gündemim bebiş yönünde değişti...

3,5 yıllık evliyim 30 yaşındayım evliliğimim ilk 6 ayı hapla korundum daha sonra bıraktım çünkü zararlı olabileceğini düşündüm... 3 senedir eşim korunuyor... Bebek sahibi olmaya karar verdik yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz.. ilk ay ölesine hiçbir hesap kitap yapmadan çalıştık..daha sonra iki ay ovilasyon testi yaptım , geçtiğimiz ay hiçbirşey yapmadım sadece tahmini çatlama gününe denk getirmeye çalıştım ama sonuç alamadık henüz..Bu arada bu ay başında yıllık genel muayene zamanım geldiği için doktoruma gittik ulturason muayenesi, smear testi, kanve idrar testim sorunsuz çıktı.. Dün eşim de spermiyogram yaptırdı onunda değerleri normal çıktı.. Sanırım daha zamanı var bebiş gelmek istemiyor henüz.. Allah'ın taktiri...

Kısaca kendimi ve durumumu anlatmaya çalıştım... Birbirimizi tanımasakta bu formlardaki arkadaşlık bir başka oluyor.. İnsan hiç tanımadığı birinin sevinçli haberiyle mutlu olup, acısıyla üzülüyor yürekten... Aranıza beni de kabul ederseniz çok sevinirim...

Burdaki tüm müstakbel anne adaylarını sevgiyle kucaklıyorum....

Esmeraldaaopuyorumnanaktan

Merhaba canım yazdıklarını okuyunca yazmak istedim.. çatlama gününü öğrenmek istiyorsan eczanelerde satılan kullanımı aynı gebelik testi gibi olan ovilasyon testlerinden alabilirsin.. idrarını damlattıktan sonra 5 dakika içinde sonuç veriyor eğer tek çizgiyse ovilasyonda değilsin eğer çift çizgi ise 24-36 saat içinde yumurtan çatlıyacak demektir.. ama bilki bu tür şeyler yapınca sen ne kadar yapmıyorum desende bilinçaltında stres yapıyorsun denediğim için biliyorum.. bence imkanın varsa bir ay içinde günaşırı birliktelik yaşayarak stressiz ve sağlıklı biçimde yaklarsın..genede sormak istediğin birşeyler varsa sor lütfen ...

mrb.arkadaşım bende bende yeni üye oldum bu siteye gerçekten çok dogru söylüyorsun insan tanımadıgı bi insanın mutlu oldugunu görünce kendi yaşamıs gibi mutlu oluyor.herkes fikir alışverişinde bulunuyor.çok güzel bi sitee.bu siteye üye olmadan önce kafayı yemek üzereydim.derdimi anlattım sagolsun bazı arkadaşlar içimi rahatlattı.dün akşamdan itibaren anne adayıyım.tedaviye başlıyorum.inş.melegime enkısa zamanda kavuşurum çok mutluyum çokkopuyorumnanaktan

yumurta çatlamasınıda kontrol eden şeylerdemi var yaa:uhm:ilk defa duyuyorum bilgi için teşekkürler akşam hemen almam lazımopuyorumnanaktan

yumurta çatlamasınıda kontrol eden şeylerdemi var yaa:uhm:ilk defa duyuyorum bilgi için teşekkürler akşam hemen almam lazımopuyorumnanaktan

evet canım eczaneye ovilasyon testi diye sorarsan verirler yoksa da getitirttiriler.. sana tavsiyem kaset tipi olanlardan al daha kolay kullanımı.. ayrıca ben gittigidiyordan almıştım ankarada bir firmedan satın aldım sorunsuz şekilde kargo ile gönderdiler... inşallah hepimiz en kısa zmanda minik meleklerimize kavuşuruz...

benimde arada böbreklerim ağrıyor canım onun dışında bişi yok sanada geçmiş olsun canım

saol canım cvp için benimde 2.ayım denemelerde zaten vajiyide yeni yendim ama 2buçuk senelik evliyim .biran önce çocuk sahibi olmak istiyorum allahın izniyle.bakalım şu ayın 25i bir gelsin alıcam o testlerden araştırmıştım daha önce başka türlü hesaplıyamıycam zaten.allahım isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah

dün idrar testi yaptım tabiki negatif çıktı.bir arkadaşım adetten 5 gün önce yapmıştı ve hamileliği çıkmıştı bende heves ettim işte.moralim bozuldu gerçi erken daha test için ama dayanamadım sabırsızım biraz aslında.takmıycam diyorum ama elimde değil abartıyorum yani farkındayım.

ne demek bitanem önemli olan seninde bizi bırakmaman sürekli gel emi unutma bizi memnun oldum hoşgeldin sende aramıza eminol bigün hep birden hamişşş olucazzza.s.

sende hoşgeldin bitanem aramızaa inşallah canım hep beraber hamiş oluruz allahım bizimde kucagımızı hayırlı bebişler verirde doldurur hep beraber dua edelimmmm a.s.

tamam canım bilgi için teşekkürler.inş.canım

canım böle kafaya takarsan olmaz takma hiç düşünme hormonların çalışmaz bak rahat ol ya biraz bitanemmm

hoşbulduk canım teşekkürler.inş.canım bu sene bizim senemiz olur.ALLAH hepimize nasip eder inş opuyorumnanaktan

inşallah bitanem bol bol dua edelim annem hep der yeri göğü tutan hep dua kızım diye alahımın izniyle 2010 anneleri olucaz haydi fıstıklarrrrrrrrrr kafaya takmayalımmmm:ecrin_bebek:

inşallah bitanem bol bol dua edelim annem hep der yeri göğü tutan hep dua kızım diye alahımın izniyle 2010 anneleri olucaz haydi fıstıklarrrrrrrrrr kafaya takmayalımmmm:ecrin_bebek:

haklısın canım yeri göğü tutan dua.hep beraber dua edelim canım.bakalım biz daha dün akşam karar verdik bebiş yapmaya inş.en kısa zamanda ALLAH elime almayı nasip eder :ecrin_bebek:

aramıza hoşgeldin tatlım topiğimizede ayrıca tabiiki katılabilirşin aramıza ne demek tatlım günden güne çoğalıyoruz bende 1.5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ama olmadı işte rabbimin izniyle olucak inşaallah

ende hoşgeldin buşemcim inşaallah hep birlikte hamiş kalıcaz topiğimize hoşgeldiniz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…