Gebe kalamayanlar buraya.....

Salı tatlım sıkıldım kötü haber almaktan yine alırsam ne yaparım korkusu var Alla'im icime ferahlık versin
Tamam canim azicik kalmis ozledin hem bebisini...o da iyi merak etme bisey cikmicak...kotu dusunme...duani oku cikolatani ye oksur:)))yegenimizi yorma simdiden lutfen bak sen agladiginda o da hissediyo yapma bunu kendini dusunmuyosan onu dusun. .

Dünden beri sol Kasıgim da hafif bir sızı var. Bugün sabahtan beri de midem bulanıyor. Ama adet im biteli 10 gün oldu niye ki bu şimdi

Tamam canim azicik kalmis ozledin hem bebisini...o da iyi merak etme bisey cikmicak...kotu dusunme...duani oku cikolatani ye oksur:)))yegenimizi yorma simdiden lutfen bak sen agladiginda o da hissediyo yapma bunu kendini dusunmuyosan onu dusun. .
Zaten onu düşünüyorum ya aklim onda hep haftasonu evde degiliz düğün var falan evde vakit geciremedik ki kafam dagilsin

Hadi ya. Bende yaparim artik.. Canimm sen moralini yuksek tutmalisin ki. Bebisinde senden guc almali. Icime geliyo bebis kizz... Ve inaniyorum seninle kalack sonuna kadar. Herseyi veren rabbim bunuda nasip eyleyecektir yeterki dua tevekkul
.
Kac gündür iyiydim ama patladim gece bugün esim geldi ona cirladim sonra oturdum agladim yine o aglama dedikce daha çok ağladım cok sinir bozucu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…