- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.621
hadi yaaaa ama olsun bebeğim bak moral herşeyin ilacı gerçekten diyroum korkma bu sefer benimlesin bebeğim de motive ol huzursuz olmanın ne sana ende bebeğine faydası yok tatlımÜç kaybim var tatlım gün yaklastikca strese girdim berbat birsey
Kç aydr cnm çktı bnm o kdr koly olsydı oOoooo ne sorular var Kızılcık sopasiyla dövesim geliyo o kadar basit mi la biz boşuna mi yirtiniyoz cok tv izliyolar hep ondan
Kesn vr yanlş giden bseler demkki önce mideye gdp prdan asaya inioAnaaaa biz diyoz kac denemedir niye olmuyo meger bize soylenen taktik yanlismis?yastigi koy hareket etme ayaga kalkma dur kipirdama!...peeeh
Tamam canim azicik kalmis ozledin hem bebisini...o da iyi merak etme bisey cikmicak...kotu dusunme...duani oku cikolatani ye oksur:)))yegenimizi yorma simdiden lutfen bak sen agladiginda o da hissediyo yapma bunu kendini dusunmuyosan onu dusun. .Salı tatlım sıkıldım kötü haber almaktan yine alırsam ne yaparım korkusu var Alla'im icime ferahlık versin
nasılsın bebeğim:)Kızlar doktrdan geliorm
Ayy biliyomusun bi arkadasim bana kucukken oyle demisti daha 1.sinifa gidiyodum...o zaman diyodum ayy ben cocuk yapmicam o zaman diyodumKesn vr yanlş giden bseler demkki önce mideye gdp prdan asaya inio
Cikolata ne ise yariyo kiiGecen yedim de yoldayarim saat once yemek gerekiyor heyecandan unuttum
Ne dedi tatlim?iyimisiniz?Kızlar doktrdan geliorm
Kac gündür tutuyorum patladım gecehadi yaaaa ama olsun bebeğim bak moral herşeyin ilacı gerçekten diyroum korkma bu sefer benimlesin bebeğim de motive ol huzursuz olmanın ne sana ende bebeğine faydası yok tatlım
Bebegin hareketlenmesi içinCikolata ne ise yariyo kii
tamam ağladın bitti iyi düşün gülümse artık noluuur:)Kac gündür tutuyorum patladım gece
Zaten onu düşünüyorum ya aklim onda hep haftasonu evde degiliz düğün var falan evde vakit geciremedik ki kafam dagilsinTamam canim azicik kalmis ozledin hem bebisini...o da iyi merak etme bisey cikmicak...kotu dusunme...duani oku cikolatani ye oksur:)))yegenimizi yorma simdiden lutfen bak sen agladiginda o da hissediyo yapma bunu kendini dusunmuyosan onu dusun. .
Kütüphaneye çıkacağım simdi akşam misafir de var is çoktamam ağladın bitti iyi düşün gülümse artık noluuur:)
kızlaarr silikleşmeye başlamışmı??? dün kıpkırmızıydı sanki sizce? bide bir andamı silikleşirYeni ovulasyon nasıl kızlar
Hadi ya. Bende yaparim artik.. Canimm sen moralini yuksek tutmalisin ki. Bebisinde senden guc almali. Icime geliyo bebis kizz... Ve inaniyorum seninle kalack sonuna kadar. Herseyi veren rabbim bunuda nasip eyleyecektir yeterki dua tevekkulBebegin hareketlenmesi için
Kac gündür iyiydim ama patladim gece bugün esim geldi ona cirladim sonra oturdum agladim yine o aglama dedikce daha çok ağladımHadi ya. Bende yaparim artik.. Canimm sen moralini yuksek tutmalisin ki. Bebisinde senden guc almali. Icime geliyo bebis kizz... Ve inaniyorum seninle kalack sonuna kadar. Herseyi veren rabbim bunuda nasip eyleyecektir yeterki dua tevekkul
.
elhamdulillah iyiyz.canm kalbi nasl atıo yavrumn görmn lazm pıtpıt :)Ne dedi tatlim?iyimisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?