- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #74.641
ohhh maşallahh:)elhamdulillah iyiyz.canm kalbi nasl atıo yavrumn görmn lazm pıtpıt :)
Ck sükr bebegm iyi canm. Ama leklnmem basladı yne yorldm bgn bde hapmı 12bckta almam lazmdı unttm o yuzden sanırmnasılsın bebeğim:)
Adete kac gun var?kızlaarr silikleşmeye başlamışmı??? dün kıpkırmızıydı sanki sizce? bide bir andamı silikleşir
bak aksatma canım benim:) dikkat et kendineCk sükr bebegm iyi canm. Ama leklnmem basladı yne yorldm bgn bde hapmı 12bckta almam lazmdı unttm o yuzden sanırm
11 gün var normalde 21 nisan bat canımAdete kac gun var?
elhamdulillah iyiyz.canm kalbi nasl atıo yavrumn görmn lazm pıtpıt :)
E sen de hala yumurta var o zaman..11 gün var normalde 21 nisan bat canım
bebeğim işte 3 gündür kırmızı gibi öncesinde çoookkk siliktin dün ile önceki gün t c den bile kırmızıydı şimdi cden biraz daha soluk gibi amam kırmızı ne olcak yaa şimdiE sen de hala yumurta var o zaman..
Çle olsa dha koly kızAyy biliyomusun bi arkadasim bana kucukken oyle demisti daha 1.sinifa gidiyodum...o zaman diyodum ayy ben cocuk yapmicam o zaman diyodum
Ama üzlme canım..Bize de nasip olur insallah...
Canim ilac vermisti ama hic tesiri olmadi en son bi dahiliye uzmanina gorun dedi gastrit de bende oldugu icin tetikliyo hamilelik dedi. Hastaneye gitmeyi hic gözüm kesmiyo esim isten izin alamiyo tek basinada gitmeyede korkuyorm yolda kotu olurum felan diye. Gecen gun kontrole gittigimde yemin ederim nerdeyse arabada dusup bayilacaktim eve yettismeden indim arabadan indigim gibi afedersin yolun ortasina kustum gelen gecen bakiyordu yaa, esim jaftaya izin alirsa gid3cem inşallah canim
Canm gidiyo ya şehir dışına bi önceki gelişinde benmle de ilgisi yok kendi kendine yaptığı bişey canımı sıktı büyütülecek bişey değildi belki de ama ben beklemiyodum o an o yüzden hayal kırıklığı yaşadım gibi bişi oldu. Kırgındım işte sonra telefonda da tartışma çıktı büyüdü büyüdü dağ gibi oldu saçma yerlere gitti ben iyice kırıldım onu da kırdım falan sonra kayınvalidem görümcem falan kızmış bayağı sıvamış sen ne hakla onu kırarsın diye sonra başına saksı düştü heralde dedim canm cicim konuşuyodu. Bi baktım dün gece çıkıp gelmişzaten sinir olduğumda o hemen bitiyo geçiyo e ne o zaman o tartışmalar yıpratmalar demi ama
Ben umitlenmiyorum ki kendimdendaha gelmedi dun aksamdan sonra...ruyama bile giriyodu...meger ki kist varmis oyle goruyorum
Kızlargecenin ucbucuguna kadar uyumadim ağladım bugün de artık bi an nefesim gitti ağlarken kontrol günü geldikçe geriliyorum sanırım korkuyorum
elhamdulillah iyiyz.canm kalbi nasl atıo yavrumn görmn lazm pıtpıt :)
15i galiba:)bat ne zamandı canım :)
15i galiba:)
Eevt biliyorum boyle guzel habrrleriniz alinca duygulaniyorum iste simdiden planini yapiyorum o gunun...1 hafta esime soylemicem kese gorunene kadar...cunku yazik benimle beraber cok umutlandi hep de suya dustu...bu sefer kese gozununce vericem haberi oyle hayal ediyorum...Ama üzlme canım..olr olcak bliorm rabbim verck inanark dua edn hp Allah ım vercn ama zamanı vr biorm die bn hp öle dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?