- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.481
haklısın canım yeri göğü tutan dua.hep beraber dua edelim canım.bakalım biz daha dün akşam karar verdik bebiş yapmaya inş.en kısa zamanda ALLAH elime almayı nasip eder :ecrin_bebek:
Kizlar internette nereden bulabilirim yumurtlama hesap gününü. Bana bilgi verirseniz sevinirim.
canım yumurtlama günü hesaplama yaz google a çıkıyo ozaman.
melike kiz sen ne yapiyon.sen ve ben haric diger arkadaslar bebk calismasina erken baslamislar sizi gidi zilliler sizii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Tsekkür ederim canim sen yenisin heralde hos geldin.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
yok kele esim zaten gündüzleri görevde polis ya garibim sürekli yoruluyo kaynanamlar war rahat hareket edemiyom adet 18 de bitti üç gün sonra bi kere beraber oldıukk ben bu ay eli boşş çıkıcammmmm galiba sancaktr hariç
Bence eli bosss cikmazsiniz tabiki tek seferde iyi atis yapilmissa eger kafamçokkarıştıdelikafadulden
evet burda yeniyim.vajinismus topiğindeydim ben çok şükür onu atlattım şimdi oraya sadece yardım amaçlı giriyorum.hşb.canımvereliniortak
Ayyyy kizlar nerdesiniz yaaaaaaaaaa
neyse size hayirli aksamlar kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yok beeeee bilmiyom ben çok ümitsizimmm zaten ilaçta alıyom acayip lkasıklarım agrıyooo :çok üzgünüm:
ufffffff ben hep burdayım asıl siz yoksunuz yawru kıuşummmmmmm zaten warya sitem edincede yanlış anlasılıyoz insan deger verdigi sevdigi bi insana tanımasa bile sitem edince yanlış anlaışılırmı yoksa sevinir miiii :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?