Gebe kalamayanlar buraya.....

haklısın canım yeri göğü tutan dua.hep beraber dua edelim canım.bakalım biz daha dün akşam karar verdik bebiş yapmaya inş.en kısa zamanda ALLAH elime almayı nasip eder :ecrin_bebek:

amin bitanem kafana takma sadec bende ilk basta kafaya taktımn hormonlar ters tepki yapıyomuş bitanem inş.allahım gönlüne göre versinnn :teytey:

Kiz ebruzen bende sana cok güldüm laelaelaelaelae hic sütün icine oturulurmu. Bana da bilgili kisiler söyledi. Ayrica ben ördekmiyim nasim 1 kg sütün icine sigiyim. kaydirigubbakcemile3 bende dar bir kovanin üstüne oturdum heralde. Hatta süt gec sogusun diye önce 1 kg lik yogirt kovasina döktüm sütü.Sonra o kücük kovayi büyük kovanin icine oturttum.Sonrada büyük kovanin üstüne oturdum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canim nasil yaptigimi anlatabilmisimdir umarim.

kizlar nerdesiniz bu kadarda erken girilmezki heriflerin koynuna. sonra sifiri cabuk.tüketirsiniz hi idareli gullanin bakem.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:bbo::bbo:

melike kiz sen ne yapiyon.sen ve ben haric diger arkadaslar bebk calismasina erken baslamislar sizi gidi zilliler sizii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

melike kiz sen ne yapiyon.sen ve ben haric diger arkadaslar bebk calismasina erken baslamislar sizi gidi zilliler sizii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

yok kele esim zaten gündüzleri görevde polis ya garibim sürekli yoruluyo kaynanamlar war rahat hareket edemiyom adet 18 de bitti üç gün sonra bi kere beraber oldıukk ben bu ay eli boşş çıkıcammmmm galiba sancaktr hariç

Bence eli bosss cikmazsiniz tabiki tek seferde iyi atis yapilmissa eger kafamçokkarıştıdelikafadulden

Kiz sancaktr hakkinda neler duyuyorum zilliiiiii herifin koynundan cikmiyormussun hele buay da tutmasin sana soracam gayri. kaydirigubbakcemilezemuszemusalsanaalsanasmile

Ayyyy kizlar nerdesiniz yaaaaaaaaaa
neyse size hayirli aksamlar kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ufffffff ben hep burdayım asıl siz yoksunuz yawru kıuşummmmmmm zaten warya sitem edincede yanlış anlasılıyoz insan deger verdigi sevdigi bi insana tanımasa bile sitem edince yanlış anlaışılırmı yoksa sevinir miiii :çok üzgünüm:

yok beeeee bilmiyom ben çok ümitsizimmm zaten ilaçta alıyom acayip lkasıklarım agrıyooo :çok üzgünüm:

ya siz takmayin kaynanan gilleri, cok patirti gürüktü cikarmadan da olabilyior bu isler. hay ALLAH üzüldüm bak size.bende kendime hic demiyorum bizim misafir problemimiz hic yok ama bizde yumurtlama günleri sebepsizce kavga ediyoruz cok sitreliyiz alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile bu iki aydir fena degiliz.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Evet haklisin canim bizler sorunumuzdan dolayisi cok yipranmisiz. ne söyleseler hemencecik aliniyoruz canim dimi.:gitme::gitmepuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…