Gebe kalamayanlar buraya.....

yok beeeee bilmiyom ben çok ümitsizimmm zaten ilaçta alıyom acayip lkasıklarım agrıyooo :çok üzgünüm:

Gecmis olsun ne ilaci aliyorsun.niye kasiklarin agiriyor.kemik testi yaptir ALLAH korusun benimde agiriyor bende kemik erimesi varmi yokmu merak ediyorum ve cok korkuyorum canim.CADIARZUkafamçokkarıştı

Evet haklisin canim bizler sorunumuzdan dolayisi cok yipranmisiz. ne söyleseler hemencecik aliniyoruz canim dimi.:gitme::gitmepuyorumnanaktan

walla ben baska topikteydim öle oldu aslında kızı çok sevmiştim ama sitemden almadı hem kendisi alındı hem kendisi sölendi kimseyle tartışmak istemiyom boşver herkes yaptıgından utansın ben 23 yasındayım ama nerde nasıl davranılacgını herkesten iyi bilirim üniv.mezunuyum cahil degilim cahil işlere hiç vaktim yok zaten moralim sıfır bak simdi bile aglıcam çünküüü canım çok sıkkın zaten bebişşş de yokkkkk :çok üzgünüm:

ne oldu canım ya niye üzüyorsun kendini

Gecmis olsun ne ilaci aliyorsun.niye kasiklarin agiriyor.kemik testi yaptir ALLAH korusun benimde agiriyor bende kemik erimesi varmi yokmu merak ediyorum ve cok korkuyorum canim.CADIARZUkafamçokkarıştı

walla adet düzenleyici ve yumurta olgunlaştırırcımışş cyclo progynova diye bi ilaç kullanıp hamile kalan var mı acaba

atlattigina sevindim. ne kadar sürdü problemin.yasakkelime

2 sene sürdü ve çok zor günler geçirdim.allahım kimseye yaşatmasın böle birşeyi.etrafımdaki bütün arkadaşlarım doğum yaptı ben böyle tek başıma kaldım.oyüzden takmış durumdayım bu konuya aslında sadece 2 ay oldu korunmayalı ama 2 seneyi öle geçirince panik yapıyorum anlıycanız hergece dua ediyorum inşallah bundada sorun çıkmaz diyorum bakalım kısmet tabi böyle işler allahın dediği olur.şimdi adetime 3 gün var ve ağrılarım başladı sanırım yine yok bebiş.:bbo:

canım bizde 3.5 sene oldu 8 aydır bebek isatiyoruz artık kısmet diyoruz üzme canının tamam mı canım göreceksin yakında hepimizin yüzü gülecek bu arada tekirdağ merkez mi

hayırlısı olsun be bitanem napalım kaderimiz bumuş

Moralini niye bozuk oldugunu biliyoorum. cünkü bu ay cok birlikte olamadiniz diye ümidinde yok dimi canim . Ayyyyyyyyy kiyamam inan bende senin gibi oluyorum ümidim olmuyunca moralim daha cok bozuk oluyor.

melikecim üzmek yok tamam mı canım burda hepimiz birbirimize destek olup stresleri atacağız ve 2010 yılında hamile olacağız tamam mı bitanem

bende öle diyorum ama inşallah be güzelim inşallahhhhhhh allahım ne var biz kullarınında yüzünü ayırlı bi evlat vererek güldür rabbim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Moralini niye bozuk oldugunu biliyoorum. cünkü bu ay cok birlikte olamadiniz diye ümidinde yok dimi canim . Ayyyyyyyyy kiyamam inan bende senin gibi oluyorum ümidim olmuyunca moralim daha cok bozuk oluyor.

yoo aslında hava çok soguk eriniyorum bide kaynanamlar var adetim 18.de bitti daha yumurtlama günüm yarın baslıyo canımm rahat olamıyo insan evde birileri olunca ondan degilde ümidim yok işte öleee

Ne diyim cocuk isteyen herkese ALLAH nasip etsun.kafana cok takma sakin ol daha cok gencsin heralde .:gitme:eyvahedigeldismile

yoo aslında hava çok soguk eriniyorum bide kaynanamlar var adetim 18.de bitti daha yumurtlama günüm yarın baslıyo canımm rahat olamıyo insan evde birileri olunca ondan degilde ümidim yok işte öleee

hi anladim ay düsüncelerimiz, duygularimiz, ne kadar bir birine benziyor.Bende bazen senin gibi düsünüyorum diyorumki bebekleri olanlar bizim gibi mi yapiyorlar ALLAH verdmi ayda bir kere bile birlikte olanlara veriyorboshayallersmile:kedi: dimi canim.

öyle mi dersin ya hakkatten saka maka bi yana ee filmlerde bi kere birlikte oluyo ikinci gün kadın hamiş oluyodu ee biz 100 kere olmuşuzdur evleneli ama çıt yokkk anacıgımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…