- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.521
opuyorumnanaktan
geçti kanamam canım ya bakalım belki güzel bi haber olur
cvplar ve desteğiniz için saolun kızlar.iyiki böle bir site var en yakınlarımla konuşamadıklarımı anlatıyorum sizlere.allah hepimizin gönlünde olanı versin inşallah.zeynep merkez değil canım çorlu ilçesi
INSALLAH sen güzel heber verirsin bari bizde sana bakarak ümitlerimizi artiririk INSALLAH kaydirigubbakcemile5
öyle mi dersin ya hakkatten saka maka bi yana ee filmlerde bi kere birlikte oluyo ikinci gün kadın hamiş oluyodu ee biz 100 kere olmuşuzdur evleneli ama çıt yokkk anacıgımm
Gercek söylüyorum benim ablalrim da ayda bir kereden kalmislar ve ben baskalarindan yine duydum. Mesela kadin türkiyede kocasi bir vesileyle türkiyeye gidiyor kadinda adetli olmus oluyor. kocasinin dönmesine 1 veya 2 gün kala kadin temizleniyor ve 1 ve ya 2 kere birlikte oluyorlar . öbür ay kadin hamis oldugunu ögreniyor.
nasıl yaniii ama uzmanlar ne kadar gün asırı olarak yaparsanız o kadar sık kalma ihtimali yüksek diyo gerci dr.benim yumurtlama günümü sölemişti ama o günlerde gün asırı olduk ama yine elimiz boşş kaldı :çok üzgünüm:
Ben saglik programlarini cok dinliyorum doktorlar diyorlarki bazen yarim yamalak iliskiden bile hamile kalina biliniyormus. boshayallersmile:kedi:
Canim uzmanlarin dedikleri bizim gibi gebe kalamiyanlar icin. Yani dogurganlikta zorlanan anne adaylari icin gün asiri diyorlar.Baska annen adaylari icin gecerli degil.
kızlar nerdesiniz ya ben annemlerdeydim yeni geldim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızıyorum buarada bu ay allah izin verirse tüpbebek yapmaya karar verdik
Ben bazen esime sakadan diyorumki, ya elin adamlari avratlarini hemen hamile birakiyorlar.Sen niye beni hamile birakmiyorsun. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 esimde diyorki ben görevmimi fazlasiyla yerine getiriyorum. Sen hamile kalamiyorsun.Baska adamlar kadinlarina bneenim gibi calissaydilar onlarin 10 tane bebegi olurdu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 esim hakli bence.
Ben saglik programlarini cok dinliyorum doktorlar diyorlarki bazen yarim yamalak iliskiden bile hamile kalina biliniyormus. boshayallersmile:kedi:
selam kızlar ben içerde Melekler Korusunu izliyodum şimdi geldim... Bu arada dizidekilerinde bebeği olmuyordu adam bir karışım yaptı yedi; muz üzerine bal,tahin ceviz, adamın yanaklar kırmızı oldu kış günü camı kapıyı açtı falan çok güldüm.. ama bende hemen yaptım hatta üzerine azcıkda tarçın koydum yedirdim benim herife.. mesajlarıım kesilirse bilinki saldırıya uğradımkaydirigubbakcemilehihoyyyt:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?