Gebe kalamayanlar buraya.....

cvplar ve desteğiniz için saolun kızlar.iyiki böle bir site var en yakınlarımla konuşamadıklarımı anlatıyorum sizlere.allah hepimizin gönlünde olanı versin inşallah.zeynep merkez değil canım çorlu ilçesi

amin canımmm allah dualrımız kabul etsinnn bu arada tekirdag cerkezköydede abim görev yapmıştı uzm.çvş olarakkk şimdi agrıda :1hug:

öyle mi dersin ya hakkatten saka maka bi yana ee filmlerde bi kere birlikte oluyo ikinci gün kadın hamiş oluyodu ee biz 100 kere olmuşuzdur evleneli ama çıt yokkk anacıgımm

Gercek söylüyorum benim ablalrim da ayda bir kereden kalmislar ve ben baskalarindan yine duydum. Mesela kadin türkiyede kocasi bir vesileyle türkiyeye gidiyor kadinda adetli olmus oluyor. kocasinin dönmesine 1 veya 2 gün kala kadin temizleniyor ve 1 ve ya 2 kere birlikte oluyorlar . öbür ay kadin hamis oldugunu ögreniyor.

nasıl yaniii ama uzmanlar ne kadar gün asırı olarak yaparsanız o kadar sık kalma ihtimali yüksek diyo gerci dr.benim yumurtlama günümü sölemişti ama o günlerde gün asırı olduk ama yine elimiz boşş kaldı :çok üzgünüm:

Ben saglik programlarini cok dinliyorum doktorlar diyorlarki bazen yarim yamalak iliskiden bile hamile kalina biliniyormus. boshayallersmile:kedi:

Canim uzmanlarin dedikleri bizim gibi gebe kalamiyanlar icin. Yani dogurganlikta zorlanan anne adaylari icin gün asiri diyorlar.Baska annen adaylari icin gecerli degil.

Ben saglik programlarini cok dinliyorum doktorlar diyorlarki bazen yarim yamalak iliskiden bile hamile kalina biliniyormus. boshayallersmile:kedi:

uffffffffffffffffffff pesssss neyse canlar esim nete girecekmiş haber okuyacakmış zaten geceye saldıracak gibi bakıyooo :smiley-cool: bi iki saat sonra kalkar netten gelirim az biraz daha muhabbet ederiz haaa bide gündüz gelin yawww anlaşalım mesela öglen özellilede hafta içi benimki yarın izinli gerci olsun yine gelirim ne yapar eder önemli olan sizinde gelmeniz yada gelmeye calışın biribirimize moral vermeye bilgi vermeye çok ihtiyacımız varrr olumunekankayizsmile

Ben bazen esime sakadan diyorumki, ya elin adamlari avratlarini hemen hamile birakiyorlar.Sen niye beni hamile birakmiyorsun. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 esimde diyorki ben görevmimi fazlasiyla yerine getiriyorum. Sen hamile kalamiyorsun.Baska adamlar kadinlarina bneenim gibi calissaydilar onlarin 10 tane bebegi olurdu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 esim hakli bence.

kızlar nerdesiniz ya ben annemlerdeydim yeni geldim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızıyorum buarada bu ay allah izin verirse tüpbebek yapmaya karar verdik

canım kendilerine gelince hiç laf dedirtmiyolarki :roflol:

selam kızlar ben içerde Melekler Korusunu izliyodum şimdi geldim... Bu arada dizidekilerinde bebeği olmuyordu adam bir karışım yaptı yedi; muz üzerine bal,tahin ceviz, adamın yanaklar kırmızı oldu kış günü camı kapıyı açtı falan çok güldüm.. ama bende hemen yaptım hatta üzerine azcıkda tarçın koydum yedirdim benim herife.. mesajlarıım kesilirse bilinki saldırıya uğradımkaydirigubbakcemilehihoyyyt:teytey:

ya hakikaten ya sanırım bazı kadınların şeylerinde mıknatıs var yaaaaaaa))) geçenlerde de bir dizi bailadı Aşk ve Ceza kız bakireydi gitti sadece bir gece bir adamla beraberdi küüütt hamile kaldı ben başımı nerelere vurayım yahuuuu)

bizimkide az önce cevizle balı karıstırp yediii birazdan savaş edicezzzzzzzzzŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…