- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.541
selam kızlar ben içerde Melekler Korusunu izliyodum şimdi geldim... Bu arada dizidekilerinde bebeği olmuyordu adam bir karışım yaptı yedi; muz üzerine bal,tahin ceviz, adamın yanaklar kırmızı oldu kış günü camı kapıyı açtı falan çok güldüm.. ama bende hemen yaptım hatta üzerine azcıkda tarçın koydum yedirdim benim herife.. mesajlarıım kesilirse bilinki saldırıya uğradımkaydirigubbakcemilehihoyyyt:teytey:
kızlar nerdesiniz ya ben annemlerdeydim yeni geldim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızıyorum buarada bu ay allah izin verirse tüpbebek yapmaya karar verdik
bizimkide az önce cevizle balı karıstırp yediii birazdan savaş edicezzzzzzzzzŞeniz
selam kızlar ben içerde Melekler Korusunu izliyodum şimdi geldim... Bu arada dizidekilerinde bebeği olmuyordu adam bir karışım yaptı yedi; muz üzerine bal,tahin ceviz, adamın yanaklar kırmızı oldu kış günü camı kapıyı açtı falan çok güldüm.. ama bende hemen yaptım hatta üzerine azcıkda tarçın koydum yedirdim benim herife.. mesajlarıım kesilirse bilinki saldırıya uğradımkaydirigubbakcemilehihoyyyt:teytey:
Ayyyyyyyy cok güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldennaniknaniklaelaelaelaelae ALLAH iyiligini versin kiz zilli dikkat et gece gece adami nuri alcoya cevirme delikafaduldenlülülülülülülaelaelaelaelae iyiki varsiniz.
canım kusura bakma sana geç cvp yazıyorum nöbete geldiğimde internete girebiliyorum inşallah hayırlısı ile hamiş olursun...ayy canım allah razı olsun senden bitanem çok saollll zaten onuda düşünüyoz ama esim dioki tam bi yıl dolsun daha öncede hamiş oldum ya bilmiyom kendine güvenyo gerci kayınbabamında 7 yıl sonra olmuşşş dün kaynanam dedi belki bizimkide babasına cekmiştir....
2 sene sürdü ve çok zor günler geçirdim.allahım kimseye yaşatmasın böle birşeyi.etrafımdaki bütün arkadaşlarım doğum yaptı ben böyle tek başıma kaldım.oyüzden takmış durumdayım bu konuya aslında sadece 2 ay oldu korunmayalı ama 2 seneyi öle geçirince panik yapıyorum anlıycanız hergece dua ediyorum inşallah bundada sorun çıkmaz diyorum bakalım kısmet tabi böyle işler allahın dediği olur.şimdi adetime 3 gün var ve ağrılarım başladı sanırım yine yok bebiş.:bbo:
ende hoşgeldin buşemcim inşaallah hep birlikte hamiş kalıcaz topiğimize hoşgeldiniz :lepi:
tüp bebek tedavisine başlayacaksın...inşallah senin için hayırlısı olur canım:Saruboceq:kızlar tüpbebek yaptıran varmı bana o süreci anlatırmısınız
amin bitanem kafana takma sadec bende ilk basta kafaya taktımn hormonlar ters tepki yapıyomuş bitanem inş.allahım gönlüne göre versinnn :teytey:
Yeni arkadaslar cümleten hos geldiniz ama görüyorumki bizim gibi karniniz bos gelmissiniz. malesef. umarim biribrimiz icin faydali oluruz.
günaydın..hoşgeldin...istanbul karlı ankara yağmurlu ama ben nöbetteyim bugün bebiş için çalışma olamayacak artık yarın inşallahgünaydın kızlaaarrrrrrrr.... karlı bir sabahtan hepinize sıcacık bir merhabaaaaa.... ayy kar görmek beni çok mutlu etti.... ohhh hadi gene iyisisiniz hava soğuk dışarı çıkılmaz, gelen gidende olmaz eve, bol bol çalışma yapılır artık bebiş için)))
günaydın..hoşgeldin...istanbul karlı ankara yağmurlu ama ben nöbetteyim bugün bebiş için çalışma olamayacak artık yarın inşallah
günaydın şekergünaydın arkadaşlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?