Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayyyyyyyy cok güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldennaniknaniklaelaelaelaelae ALLAH iyiligini versin kiz zilli dikkat et gece gece adami nuri alcoya cevirme delikafaduldenlülülülülülülaelaelaelaelae iyiki varsiniz.

bizimkide az önce cevizle balı karıstırp yediii birazdan savaş edicezzzzzzzzzŞeniz

kızzz sabah sabah çok güldüm size yavvv manyaklar sizi naptınız bakalım akşam heriflr saldırdımı yoksa ondan gelemediniz siz anladım bendelikafadulden

canım kusura bakma sana geç cvp yazıyorum nöbete geldiğimde internete girebiliyorum inşallah hayırlısı ile hamiş olursun...

mrb.canım çok geçmiş olsun.takma kafana bende 1,5yıllık evlıyım benden sonra evlenen arkadaslarım hamıle çogu doğum bile yaptı ama bende bişey yok daha onlara çok sevınıyorum ama kendımi böyle görünce benim niye olmuyor dıye cok üzülüyordum.gerçi benim kocamda istemiyordu çocuk.son 2aydır çok sık doktora gıttim akıntım çok geliyor bide adet düzensizliği yaşıyorum diye 3,gün önce tekrar doktora gttim doktorum bana polikistik over oldugumu söyledi çocuk için tedavi görmem gerekebilirmiş.şimdi ilaç yazdı hastalıgım 3,günü tahlıl falan yaptırcam sonratedaviye başlayacam Allahın izniyle.eşimde fikrini değiştirdi artık artık bebiş istiyoropuyorumnanaktanbeni en çok eşimin çocuk istemesi mutlu etti hastalıgımı artık çok fazla takmıyorum.sende takma canım kafana stres falan yapma inş.2010 anneleri olucaz opuyorumnanaktan

günaydınlar kızlar
kızlar baya kaynatmışsınız bakıyom aramıza yeni katılanlar olmuş hoş geldiler

amin bitanem kafana takma sadec bende ilk basta kafaya taktımn hormonlar ters tepki yapıyomuş bitanem inş.allahım gönlüne göre versinnn :teytey:

sagol canım inş.takmamaya çalışıyorum takmam inş.ben daha çok yeniyim bebiş konusunda daha 3,gün önce karar verdik inş.en kısa zamanda Allah hepimize nasip eder.
sende takma canım olurmu opuyorumnanaktan

Yeni arkadaslar cümleten hos geldiniz ama görüyorumki bizim gibi karniniz bos gelmissiniz. malesef. umarim biribrimiz icin faydali oluruz.

hoşbulduk canım vereliniortakevet şimdilik boş geldik ama inş.en kısa zamanda anne olcaz Allahın izniyle.dediğin gibi umarım birbirimize faydalı olucaz inş. opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaarrrrrrrr.... karlı bir sabahtan hepinize sıcacık bir merhabaaaaa.... ayy kar görmek beni çok mutlu etti.... ohhh hadi gene iyisisiniz hava soğuk dışarı çıkılmaz, gelen gidende olmaz eve, bol bol çalışma yapılır artık bebiş için)))

günaydın..hoşgeldin...istanbul karlı ankara yağmurlu ama ben nöbetteyim bugün bebiş için çalışma olamayacak artık yarın inşallah

günaydın..hoşgeldin...istanbul karlı ankara yağmurlu ama ben nöbetteyim bugün bebiş için çalışma olamayacak artık yarın inşallah

kız sen ankaranın neresindesin gölbaşı çıkışı berbatmış buzlanma kar falan.. yeğenim az önce yola çıktı İstanbula doğru otobüse kıtıkıtına yetişmiş..Gölbaşından aştiye 2 saatte gitmiş...ooo nöbet olayı var yanii bu gün ne yapıcaksın tatlım ekmek parası.. zaten sağlık sektöründe çalışmak ayrıca güzel yaaa insanların duaları yeter sana..

canım etimesgutta oturuyorum ben burada karla karışık yağıyordu sonra yağmura çevirdi evet gölbaşı tarafı herzaman soğuk oluyo etimesguta göre burası çukurda kalıyo biraz...öyle valla allah dua eden herkezden razı olsun...artık yarın evdeyim eşimde evde yarına bırakıyoruz bebiş işini..:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…