- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.601
Allah korusun tatlım deme öyleSağol canım allah razı olsun ama hiç bişey yapamıyoruz tedavi olmayı hastaneye yatmayı kabul etmiyor bu gidişle komaya girecek ve onu kaybeceğiz
Kızlar çok çaresizim kendi derdime mi yansam babamın haline mi yansam bilemiyorumbabam komaya yine girmek üzere hiç bir şekilde hastaneye gitmeye ikna edemiyoruz daha önce iki kez daha aynı şey başımıza gelmişti son komaya girdiğinde kalbi durmuştu napıcaz bilmiyorum ambulans çağırsak bile gitmez gitse sabahına çıkar hastaneden gözümüzün önünde eriyip gidiyor ve komaya girdi girecek.. Çok çaresizim çok doluyum dayanamıyorum artık
Heyecan bastıysa uyumaz onlar bi süre ya. Zaten neden böyle bir araya koyarlar ki anlamam beni de yeni doğum yapmış bi kadinin yanina koymuslardi bebisi kaybettikten sonra gel de uyuAynenn suan o duruma geldim. Sanciyi neyi biraktilar dedikoduya basladilar.. Uykusuzluktan basim catliyo susmuyo mubareklerde yaaa
Aya goree degil mi... Ki kuzummm.. Oba gore dedim ki
Bazen gercekden cook alakasiz yerlestirmr yapiyorlar. Aksamdan beri acilma sanci inleme. Sabah zor oldu gulum ya allah onlara yardim etsin.. Sirasi gelince bizde insallah o gunleri yasicaz.. DaaHeyecan bastıysa uyumaz onlar bi süre ya. Zaten neden böyle bir araya koyarlar ki anlamam beni de yeni doğum yapmış bi kadinin yanina koymuslardi bebisi kaybettikten sonra gel de uyukacmistim bende bos bir yer bulmustum orada yatmistim
Heee yaa.. Tamda 26.. Ayda tutdu..Hayır yani 26. denemede mi tuttu senin amanin :))
Amin canım insallahAmin tatlım bizim kızlara da yasatsin mevlam :)
İnşallah önümüzdeki aya hamiş olacaz şeker. Benm de sancm var takipteyim seni :)Evet canim yasabah agrim oldu bende yaklasti ondan dedim...sonra bi baktim kirmizi gelmis...daha 3 gun var evet...28.gunumde oldum
Insallah canim...İnşallah önümüzdeki aya hamiş olacaz şeker. Benm de sancm var takipteyim seni :)
Amaninn tirstim yaa agrida mi oturuosun canim.. günaydin buaradaKarlı, yorgun ve uykusuz bi ağrı sabahndan herkese günaydınn
Günaydınn. Ahh ahh sorma cnm. Sessiz sakin bi şehirmiş normalde. Biz geldik olay bitmez oldu. Hayırlısı ile bi gideydik biz deAmaninn tirstim yaa agrida mi oturuosun canim.. günaydin buarada
Kızlar çok çaresizim kendi derdime mi yansam babamın haline mi yansam bilemiyorumbabam komaya yine girmek üzere hiç bir şekilde hastaneye gitmeye ikna edemiyoruz daha önce iki kez daha aynı şey başımıza gelmişti son komaya girdiğinde kalbi durmuştu napıcaz bilmiyorum ambulans çağırsak bile gitmez gitse sabahına çıkar hastaneden gözümüzün önünde eriyip gidiyor ve komaya girdi girecek.. Çok çaresizim çok doluyum dayanamıyorum artık
Kolay gelsin cnmGünaydinlarrr erkenciyim bende bugün isler var misafirlerim gelecekk :)
Ayy yaa 2 sene once su dogu gorevi ciksinda su ist.kurtulak diodum alistim burayaa nasil gidilcek o dogu bitigiz valla ama kaciss yokkGünaydınn. Ahh ahh sorma cnm. Sessiz sakin bi şehirmiş normalde. Biz geldik olay bitmez oldu. Hayırlısı ile bi gideydik biz de
Saol tatlimmmKolay gelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?