Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydın meleklerrrr gerçi siz uyanalı çok olmuş ama ben yeni uyandım.napıyım zaten zaman geçmio bana birde erken kalkınca günler bitmek bilmio.nasılsınız inşallah herşey yolundadır bugün ayın 23ü ve benim adet belirtilerim başladı bakalım hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.öpüyorum hepinizi

günaydın canım boşver dinlen inşallah hamiş olursan bugünleri ararsın....inşallah hamişsindir tatlım:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bazı sıkıntılarım var Allah hepimize yardımcı olsun.sizlere birkaç soru sorsam, bilginiz varsa yanıtlarmısınız.

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bazı sıkıntılarım var Allah hepimize yardımcı olsun.sizlere birkaç soru sorsam, bilginiz varsa yanıtlarmısınız.

merhaba canım hoşgeldin.bende bu topikte daha yeniyim ama buradaki arkadaşlar çok iyiler sorduğun soruları cvpsız bırakmazlar.gönül rahatlığıyla sorabilirsin bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

arkadaşlar 6 aydır hamile kalamıyorum, yumurtam buyumuyo tam buyutmek için tedaviye başlıyacaktık ki şimdi bide sol yumurtalıkta kist çıktı,moral tabi sıfır yardımcı olabilir misiniz.bende araştırıyorum okuyorum ama size de sormak istedim,şimdiden teşekkür ederim

sıkma canını şeker....ne kisti çıktı sende polikistik overmi çıktı

sıkma canını şeker....ne kisti çıktı sende polikistik overmi çıktı

evet 1,5 sene önce de olmuştu polikistik over 6 ay doğum kontrol hapı kullandım geçmişti.şimdi yine ama küçükmüş doktor ilaç vermedi 1 ay sonra tekrar bakalım küçük olunca belki vücut atar dedi bakalım bekliyorum.bu arada bildiğiniz bitkisel ilaçlar var mı kist için

:uhm:

mrb arkadasım hoşgeldin bende daha yeniyim burada istediğin soruyu gönül rahatlıyla sorabılırsın sagolsun arkadaslar mutlaka bi cvp yazarlar sanaopuyorumnanaktan

canım kusura bakma sana geç cvp yazıyorum nöbete geldiğimde internete girebiliyorum inşallah hayırlısı ile hamiş olursun...

inşallah bitanem yaa hayırlısı olsun bakalım polis olmadan bitane bebişimiz olsun istedik 7 aydır ugrasıyoz allahım yüzümüze baksın :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…