- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.561
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
günaydın canım boşver dinlen inşallah hamiş olursan bugünleri ararsın....inşallah hamişsindir tatlım:Saruboceq:günaydın meleklerrrr gerçi siz uyanalı çok olmuş ama ben yeni uyandım.napıyım zaten zaman geçmio bana birde erken kalkınca günler bitmek bilmio.nasılsınız inşallah herşey yolundadır bugün ayın 23ü ve benim adet belirtilerim başladı bakalım hakkımda hayırlısı ne ise o olsun.öpüyorum hepinizi
melike_ece nin cevizle bal işe yaradı heralde baksana uyanamadı hala...kaydirigubbakcemile3
melike_ece nin cevizle bal işe yaradı heralde baksana uyanamadı hala...kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bazı sıkıntılarım var Allah hepimize yardımcı olsun.sizlere birkaç soru sorsam, bilginiz varsa yanıtlarmısınız.
bencede hala çalışma devam ediyo sanırım...sorma valla galiba öyle oldu ya da çalışma hala tam gaz devam ediyor.....))
hoşgeldin canım aramızaarkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bazı sıkıntılarım var Allah hepimize yardımcı olsun.sizlere birkaç soru sorsam, bilginiz varsa yanıtlarmısınız.
sorabilirsin tabi eğer bilgimiz varsa soracağın sorularda seve seve cevaplarız...arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bazı sıkıntılarım var Allah hepimize yardımcı olsun.sizlere birkaç soru sorsam, bilginiz varsa yanıtlarmısınız.
kızlar tüpbebek yaptıran varmı bana o süreci anlatırmısınız
sıkma canını şeker....ne kisti çıktı sende polikistik overmi çıktıarkadaşlar 6 aydır hamile kalamıyorum, yumurtam buyumuyo tam buyutmek için tedaviye başlıyacaktık ki şimdi bide sol yumurtalıkta kist çıktı,moral tabi sıfır yardımcı olabilir misiniz.bende araştırıyorum okuyorum ama size de sormak istedim,şimdiden teşekkür ederim
merhaba canım hoşgeldin.bende bu topikte daha yeniyim ama buradaki arkadaşlar çok iyiler sorduğun soruları cvpsız bırakmazlar.gönül rahatlığıyla sorabilirsin bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım[/QU
çok mersi canım
kızzz sabah sabah çok güldüm size yavvv manyaklar sizi naptınız bakalım akşam heriflr saldırdımı yoksa ondan gelemediniz siz anladım bendelikafadulden
sıkma canını şeker....ne kisti çıktı sende polikistik overmi çıktı
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bazı sıkıntılarım var Allah hepimize yardımcı olsun.sizlere birkaç soru sorsam, bilginiz varsa yanıtlarmısınız.
canım kusura bakma sana geç cvp yazıyorum nöbete geldiğimde internete girebiliyorum inşallah hayırlısı ile hamiş olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?