- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.641
günaydın canımKarlı, yorgun ve uykusuz bi ağrı sabahndan herkese günaydınn
Canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun.. Allah sizede sabırlar versinhepiniz çok saol ...amin İNŞALLAH RABBİM acılarının karşılığını verir...
ve aleyküm selam zeynomm hoşgeldin.tekrar başınsağolsun.rabbim acılarının mükafatı olarak Cennetine alsın inşaallah teyzeciğini.günahları varsa aff etsin inşaallah.elden dua etmekten başka birşey gelmiyores-selamun aleyküm kızlar yokluğumda baya sayfa olmuş herkes iyidir İNŞALLAH varmı yeni hamiş haberi bilmiyorum
saol cnm sanada geçmiş olsun ALLAHIM kimseye dert vermesinCanım başınız sağolsun mekanı cennet olsun.. Allah sizede sabırlar versin
Cnm sndemi lekelnmdn yatıosn takma kafana ilk zamnlr oluo bn 3gun yaftm bliosn o yuzden progestanla gecio. Bde bol bol dnlenmyle tbi.Yok canim yaa bomboss..
Napiyosun abla benim karnim agriyo ama cok sukur eskisine oranla biraz daha az sancim...kahvalti bile yapmadim ya sicak bi cay icsem iyiydi...hayırlı sabahlarnurun_ala_nur mm benim
amin abla çok saol keşke bebeğim olsaydı da sevinseydi küçük yeğenleri var onların annelerine beni unutturmayın dermiş zaten biliyodu vefat edeceğini yinede o durumda çocuklarını kocasını düşünüyodu maddi olarak bile onların geleceğini düşünürdü ....böyle hastalık geçirenlere şehit diyorlar İNŞALLAH öyledir zaten bi dergaha bağlıydı orda bütün gün ne iş olsa yapardı kuran öğretirdi yemek yapıp ihtiyaç sahiplerine dağıtılırdı ne olsa yapardı dua edeni çok İNŞALLAH kabul olurve aleyküm selam zeynomm hoşgeldin.tekrar başınsağolsun.rabbim acılarının mükafatı olarak Cennetine alsın inşaallah teyzeciğini.günahları varsa aff etsin inşaallah.elden dua etmekten başka birşey gelmiyorsizlere uzun ömürler versin kucağınıza bebeğinizi versin inşaallah sağlıkla sıhhatle canımmmm.
dün akşam teyzeoğlu kendi oğluna doğum günü yaptı oraya gittim.azıcık yedim yapılanlardan ama midem işte sıkıntılı benim yarım saat sonra beni mahvetti.19:30 da eve geldik.uzandım kalp atışım yine hızlandı uyutmadı beni 3 kere yerimden fırlattırdı beni yerinden çıkacakmış gibi sallıyor beni yaNapiyosun abla benim karnim agriyo ama cok sukur eskisine oranla biraz daha az sancim...kahvalti bile yapmadim ya sicak bi cay icsem iyiydi...
amin inşaallah.benim eşimde dergaha bağlı arada oraya gittiğimde bakıyorum mutfakta hizmetlenenler var bizede pilavı eti pişiren çayı yapan ikram eden.herşey karşılıksız Allah emeklerinin mükafatını versin cümlesinin inşaallah.Ne büyük güzellik Allah rızası için insana hizmet etmek...amin abla çok saol keşke bebeğim olsaydı da sevinseydi küçük yeğenleri var onların annelerine beni unutturmayın dermiş zaten biliyodu vefat edeceğini yinede o durumda çocuklarını kocasını düşünüyodu maddi olarak bile onların geleceğini düşünürdü ....böyle hastalık geçirenlere şehit diyorlar İNŞALLAH öyledir zaten bi dergaha bağlıydı orda bütün gün ne iş olsa yapardı kuran öğretirdi yemek yapıp ihtiyaç sahiplerine dağıtılırdı ne olsa yapardı dua edeni çok İNŞALLAH kabul olur
Gecmis olsun ablacim sende gastrit reflu falan varmiydi?ins ablam bidahaki ay gelmez bebisten sebepli olur...sen erken adet kendini gebelige hazirliyo diye duydunmu abla?dün akşam teyzeoğlu kendi oğluna doğum günü yaptım oraya gittim.azıcık yedim yapılanlardan ama midem işte sıkıntılı benim yarım saat sonra beni mahvetti.19:30 da eve geldik.uzandım kalp atışım yine hızlandı uyutmadı beni 3 kere yerimden fırlattırdı beni yerinden çıkacakmış gibi sallıyor beni ya( biara gece 23:30 gibi uyandım eşimden ekmek istedim bi lokma ekmek 2 zeytin 1 bardak su yine yattım.beni mahvediyor bu çarpıntı ya rabbim şifa versin.bu sabah uyandığımda daha iyi hissediyordum .işyerinde kahvaltı ettim her yemek sonrası mide öğütene kadar onu yapıyor geğire geğire bi hal oluyorum.ama hamur işi tarzı azda olsa yediğimde daha fena ediyor beni ne yapayım bende bekliyorum öyle duphaston içiyorum.senide okudum 3 gün önce gelmiş hayırlısı olsun bakalım.yareninde dediği gibi olmamaktan iyidir.birgün olmıcaksa bebek olduğu için olmasın inşaallah canımmmmm
yıllardı oda öyle yapıyodu İNŞALLAH iyidir kaç gündür uyuyamıyorum zaten gece 3 de falan anca yatıyoruz 1 saat bile uyuyamıyorum korku var fln ilk defa böyle başımıza geldiamin inşaallah.benim eşimde dergaha bağlı arada oraya gittiğimde bakıyorum mutfakta hizmetlenenler var bizede pilavı eti pişiren çayı yapan ikram eden.herşey karşılıksız Allah emeklerinin mükafatını versin cümlesinin inşaallah.Ne büyük güzellik Allah rızası için insana hizmet etmek...
hayır ben öyle duymadım.ben bu doktora gitmeye başladığımda 3 ay önce zaten adetim geciktiği ne testlerim negatif çıktığı için gitmişti.bu ay yumurtlama olmamış olabilir kadınların yılda birkaç kere böyle olabilir dedi. adet olup gittiğimde de sadece kadın vücudu böyle planlı çalışır rabbim büyük her adet dönemi kendini gebeliğe hazırlar rahim dedi.ben yumurtlamanın bile adeten sonra olduğunu sanırım.geçen hafta farkettimki yumurtlama adet dönemi oluyor adet sonrası gelişmesini sürdürüyor sonra çatlıyormuş.bu yaşa gelmişim ama cahil kalmışım :) ne yapalım bize herşeyi ayıp diye öğrettiler.ben bu dış gebelik başıma geldikten sonra internette böyle şeyleri araştırmayı öğrendimGecmis olsun ablacim sende gastrit reflu falan varmiydi?ins ablam bidahaki ay gelmez bebisten sebepli olur...sen erken adet kendini gebelige hazirliyo diye duydunmu abla?
hepimizin imtihanı farklı korkma desem sana faydasız.ölümün adı soğuk kendimiz içinde sevdiklerimiz içinde düşününce ürperiyor insan.bakıyorsun ötesi yok.çok zor.Rabbim hepimizi aff etsin ölümün bile hayırlısı imanlısı..rabbim birgün göçüp gidersek ardımızdan kuran okuyacak dualar edecek nesil nasip etsin cümlemize.Hepimize sağlık sıhhat afiyet versin.dünyanın derdini dert edinmişiz bu devirde af etsin bizleri.bebek istiyoruz onun bile hayırlısını versin el açıp rabbinden isteyenlere.kaybettiklerimizede dua edeceğiz inşaallah her zaman ömrümüz yettikçe..yıllardı oda öyle yapıyodu İNŞALLAH iyidir kaç gündür uyuyamıyorum zaten gece 3 de falan anca yatıyoruz 1 saat bile uyuyamıyorum korku var fln ilk defa böyle başımıza geldi
Anladim abla ben haytmda ilk defa boyle oldum kizligimdan beri hic 28 gunde 1 olmam...hayrlisi olsun bu yumurtlama olayi bnde farkli isliyo biliyosun eve ultrason alicam en sonunda gtmeye utaniyorum doktora...yumrtan catlamams diye diyip duruyo e nolucak simdi diyorum o da kalitali bi yumurta yeter gebelik icin dedi...e akillim zaten adete 2 gun kalmis ne diyosa?endoskopi ben oldum abla...bande gastrit cikti...hamur isinde degilde acili yuyince cok agriyo...insallah ssnde bisey cikmaz...bn hap bile zor iciyorum hamilelik nasil olcak bilmem artik...hayır ben öyle duymadım.ben bu doktora gitmeye başladığımda 3 ay önce zaten adetim geciktiği ne testlerim negatif çıktığı için gitmişti.bu ay yumurtlama olmamış olabilir kadınların yılda birkaç kere böyle olabilir dedi. adet olup gittiğimde de sadece kadın vücudu böyle planlı çalışır rabbim büyük her adet dönemi kendini gebeliğe hazırlar rahim dedi.ben yumurtlamanın bile adeten sonra olduğunu sanırım.geçen hafta farkettimki yumurtlama adet dönemi oluyor adet sonrası gelişmesini sürdürüyor sonra çatlıyormuş.bu yaşa gelmişim ama cahil kalmışım :) ne yapalım bize herşeyi ayıp diye öğrettiler.ben bu dış gebelik başıma geldikten sonra internette böyle şeyleri araştırmayı öğrendimmide konusuna gelince ben kasım aralık ayında 2 ay fenalaştım bu stresler negatif testler derken panik atağım nüksetti sonra endoskopi yaptıracaktım korkup gitmedim randevuya o sırada da adetim gecikince doktora gittim doktorda endoskopi şimdilik iptal belki gebelik vardır bilemeyiz dedi.sonrasında da yumurtlama takipleri başlayınca siğilime bile ilaç kullanmayı yasakladı.öyle işte uğraşıp duruyorum gastrit ve mideyle.
bide sanki ölmemiş gibi geliyo hastanede yatıyo fln gibi hepimiz daha inanamadık çünkü zaten hastalığına bile alışamamıştık zaten ablamı bekledik izmirden geldi ya bz yetişemedik cenaze eve gelmiş herkes gördü bz göremedik bi yandan da iyiki görmemişim daha kötü olurdum diyorum diğer yandan görseydim keşke diyorum mezarlığa gittim normalde dedeminkine 4 yıl oldu ama hala onu hissediyorum falan teyzeminkinde dondum hiç bişey hissetmedim sanki yabancı biri normalde yabancıya bile üzülürüm karmaşık duygularddayım hala bugün sabah geldim ama hiç istemeyerek bide burda nasıl yanlız kalıcam onu düşünüyorumhepimizin imtihanı farklı korkma desem sana faydasız.ölümün adı soğuk kendimiz içinde sevdiklerimiz içinde düşününce ürperiyor insan.bakıyorsun ötesi yok.çok zor.Rabbim hepimizi aff etsin ölümün bile hayırlısı imanlısı..rabbim birgün göçüp gidersek ardımızdan kuran okuyacak dualar edecek nesil nasip etsin cümlemize.Hepimize sağlık sıhhat afiyet versin.dünyanın derdini dert edinmişiz bu devirde af etsin bizleri.bebek istiyoruz onun bile hayırlısını versin el açıp rabbinden isteyenlere.kaybettiklerimizede dua edeceğiz inşaallah her zaman ömrümüz yettikçe..
Heee yaa.. Tamda 26.. Ayda tutdu..Mubarek. Birakmaz insalah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?