Gebe kalamayanlar buraya.....

iyi yapmissin bi abla kulak cekmesi iyi gelir belki :) oyle boyle hallediyorum bir sekilde giremeyen oluyor cani sıkkın olan oluyor onlara diyecek birşeyim yok ama beni de listeye ekleyin diye rica ediyorlar ya sadece adet veriyorlar ya deneme tekrar tekrar sormak zor oluyor begen tusuna bile basmam sorun oluyor bazen begen! Emin misiniz? Sanki para transfesi yapiyoruz bekle bekle dur... bu arada aysima00 sözüm sana değil :))

Uzerime almadim benlik bi durum degil zatenn canim.. Skintida degil... Sen naptinn gttin bebsim doktoraa

Abla sende ritim bozukluğu olmasın? Bi gidip görün derim bak benm kayınvalidemde de var çok zorluyo uyuyamıyo sürekli çarpıntısı oluyo allah göstermesin inşaallah değildir de ama bi baktım bence ertelemeye gelmez!!

Hamilelik Takvimi

bebeem --------------------13 Ocak-10.deneme
tm26 --------------------------3 Şubat- 3.deneme
@pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
umutbitmz -------------------17 Mart-12.deneme
aysima00 ----------------- ---24 Mart-26.deneme
accounter --------------------23 Mart-5.deneme
@emikra------------------------31 Mart-13.deneme
A amorevole ------------------------7 Nisan-23.deneme
@siyahnci----------------------7 Nisan-11.deneme
gamzeli es --------------------8 Nisan-14.deneme
mutlu umutlu ---------------9 Nisan-23.deneme
nuclear -------------------------11 Nisan-11.deneme
zeynepsibel ------------------16 Nisan-12.deneme
ekim2013 ----------------------16 Nisan-6.deneme
ftsch ------------------------------17 Nisan-13.deneme
ciftsariliyumurta --------------- ---17 Nisan-23.deneme
moryel88 ------------------------21 Nisan-10.deneme
esoes1919 -----------------------21 Nisan-3.deneme
M melegggm -----------------------23 Nisan-7.deneme
ikizlerclub ----------------------4 Mayıs 5.deneme
yaren92 --------------------------7 Mayıs-9.deneme
nurun_ala_nur -------------------------10 Mayıs-12.deneme
Eylulll09 ---------------------------10 Mayıs-11.deneme

yakaladın sayılır olayı :) 2009 dan beri belox kullanıyordum .dış gebelikten sonra daha düşük bi hap vermişlerdi.2014 mayısta da tüp bebek yapıcaz deyince bıraktırdı doktor ilacı.tüp bebek yaptırabilir raporu verdi.sonra bu çarpıntılar olunca gittim kasım ayımıydı tam hatırlamıyorum ritim holter cihazı bağladı 24 saat ve efora soktu birde laboratuvarda kan ver dedi.ritim holter ve efor iyi çıktı.kan testinide haseki dahiliyedeki doktora göstermiştim.sadece talasemi yani anemi var ama sıkıntı değil bu senin psikolojik bence dedi.ben ısrar edince endoskopi yazdı.endoskopi günüm yaklaşınca (tamda kadın doğumcuda sıra bana geldiğinde) panik atağım tuttu fenalaştım her yer dönmeye başladı.kadın doğumcuda sakinleştirici vurdurtmadı.endoskopiyide ertele dedi.o gün bugün korkuya erteledim yumurta takibide girdi araya sanki korkumdan dolayı işime geldi.ama kaçarı yok o endoskopi yapılmalı yani farkındayım.bu klomende 2.ayım bu ayda olmazsa önümüzdeki ay klomeni 10 gün verecekmiş.3 ay bi bakayımda sonrasında yaptırayım diyorum rabbim nasip ederse.

Ayy kıyamam yaa allah yardım etsin şifa versin. Sende fazla üzülme onları görüpte malum stres olmaması gerek bi an önce çıkarsın inşaallah canm benm..

Hadi ya tüh ıhlamur falan ic bol meyve ye
kız bu tam dayaklık he totosuna totosuna :) dondurma senin neyine canın çekse bile diline değdir bırak hasta olursan ilaç kullanamıcaksın bilmiyon mu sen :) daha hastaneden yeni çıkmadınmı şimdi iç limonlu ıhlamurları gör

he ya şimdi ne güzel oldu he inşaallah hepimiz hamiş olarak doldururuz bu sayfayı hayırlısıyla :)

canım sözünü dinlediği bir büyüğü yada arkadaşı filan varsa getirin konuşsun ikna etsin böyle evde olmaz.. yada sizlerden biri güzel bir konuşma yapsın "bizi üzüyorsun sana birşey olmasını istemiyoruz daha önümüzde inşallah güzel günler var" gibisinden.. benim babamında yükselmişti 500 600 çıkmıştı müdahaleyle indi yediklerini dikkat etti.. inşallah ikna olur da gider doktora.. Allah acil şifalar versin canım üzme canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…