Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy yaa 2 sene once su dogu gorevi ciksinda su ist.kurtulak diodum alistim burayaa nasil gidilcek o dogu bitigiz valla ama kaciss yokk
cnm eşinin işine de bağlı doğu yapılabilecek yer. Mesela burası polise bu aralar çok zor. Asker de bu son olay yüzünden teyakkuza geçti. Ama ben senin yerinde olsam ığdır ya da kars yazarım. Olaysz temiz sehirler.

Canim ben atanacagimi sanmiyorum esim polis ama agri falan oralar cok zorr cikmaz bizeenasip yinede biz en kotusune hakkari sirnak tunceli vs..die kendimizi alistirioz polise ne kolay ki

Canim ben atanacagimi sanmiyorum esim polis ama agri falan oralar cok zorr cikmaz bizeenasip yinede biz en kotusune hakkari sirnak tunceli vs..die kendimizi alistirioz polise ne kolay ki
Orası kesin öyle. Seçimden dolayı mesailer düzensizleşti. Ama umudunu kesme bizim arkadaş var buraya atandı. Eşi de polisti eş durumu ile geldi istanbuldan

Canım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin zeynommm mekanı cennet olsun inşaallah.sevenlerine ailesine sabırla versin rabbim

Allah rahmet eylesin canim hastaligi skntisi gunahlarina kefaret olur insallah...Allah sabir versin...

çektiği acılar kaferetı olsun Allah Cennet mekan eylesın ınşAllah kalanların başı sağ olsun...

başınız sağolsun canım

hepiniz çok saol ...amin İNŞALLAH RABBİM acılarının karşılığını verir...

Orası kesin öyle. Seçimden dolayı mesailer düzensizleşti. Ama umudunu kesme bizim arkadaş var buraya atandı. Eşi de polisti eş durumu ile geldi istanbuldan
Amin tabi Allahtan ümit kesilmez..grrcekten cok yogun calisiolar ist.zate zor kalabalik stresli..trcih yaptik mayista belli olacak ipka verdik gerci ama devlet ne derse o oluo bi bakimada

es-selamun aleyküm kızlar yokluğumda baya sayfa olmuş herkes iyidir İNŞALLAH varmı yeni hamiş haberi bilmiyorum
Aleykum selam canim..yok galiba yeni hamis haberi..aysima hastanede yatio dunden beri lekelenmesi olmus serum felan takiliydi..uslutuba adet oldu biraz ona uzulduk..herkes ayni anlican..

Anaa noldu ki canm benm kıyamam nesi var babanın neden inat ediyo allahım acil şifalar versin yaa
Amin canım allah razı olsun şeker hastası çok yüksek daha önce iki kez daha komaya girmişti ikincisinde şekeri 930 çıktı ve kalbi durdu şimdi yine o hallerde.. Bir deri bir kemik halde düşe kalka yürüyor. İnat ediyor ne kadar yememesi gerek şey varsa tatlı hamur pilav falan hepsini yiyor zaten şeker böbreklere vurmuş o yüzden artık çok şey zararlı dinlemiyor hastaneye gitmiyor off offf

Babacığının nesi var bilmiyorum canım ama Allah şifasını versin inşaallah.Kendi gitmek istemezse bu durum nasıl çözülürki.Allah yardımcınız olsun.sen nasıl oldun ağrıların geçtimi biraz daha antibiyotikler işe yaradımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…