Gebe kalamayanlar buraya.....

Zeynebim yalnız falan değilsin burda biz varız.seninle konuşup dertleşmek için.kimin ne sıkıntısı varsa paylaşmak için.görmediğin belkide daha iyi olmuş.Ben dedemi görememiştim yetişemedim cenazesine.sanki hala sağ köyde yaşıyor gibi geliyor daha kolay katlanıyorsun taki mezar ziyaretine gidene kadar.Ama eniştemi görmüştüm..Her mezar ziyaretinde tutamam kendimi hıçkıra hıçkıra ağlarım..Sen ne yap bugün biliyormusun teyzenin gülen yüzünü beraber geçirdiğiniz güzel vakitleri hayal et belkide iyi gelir sana bugünü atlatmaya.

öyle yapıyoruz saol abla eşim gecede gidiyo ya yalnız kalmaktan korkuyorum uyuyamıyorum ya düzelsem keşke burayıda iiyice şeye çevirdim okuyanlarında içi sıkıldı

bebeem telefon çekmiyor zorlanıyorum demişsin bu seferlik affına sığınarak el attım listeye kritikleri yazdım bi bakarsın doğru mu diye canım benim :) işyerinde pc de kolay oluyormuş ya cep telinden uyuz oluyorum :) ha birde benim evinde her yerinde çekiyor yatak odasına yatağa geçiyorum ordan okuyayım yazdıklarınızı diye.çekmiyorrrrrrrrrr :) eşimde diyor telefon bile çekip çekmeyeceği yeri biliyor :) hatun yatağa girmiş uyucam diye hala kulübe bakıyor ya diyor

Cnm sndemi lekelnmdn yatıosn takma kafana ilk zamnlr oluo bn 3gun yaftm bliosn o yuzden progestanla gecio. Bde bol bol dnlenmyle tbi.
Ayni skntidan yattim canim bugun cikiyorum insallah.. Kist ciftlemis ama doktor onemli degil dedi. Minisin kalp atislarida baslamis cok sukur. Hersey iyi dedi. Ilac verdi insallah rabbim saglikla nasip eyler hepimize

öyle yapıyoruz saol abla eşim gecede gidiyo ya yalnız kalmaktan korkuyorum uyuyamıyorum ya düzelsem keşke burayıda iiyice şeye çevirdim okuyanlarında içi sıkıldı
biz kızlarla karar verdik nazar değdi herhalde diye.bu hafta herkeste bir tuhaflık bir sıkıntı vardı.ağlayan ağlayana.sonra toparlandık şükürler olsun bu hafta daha iyi geçer inşaallah.Her zorluğundan arkasında bir kolaylık varmış..sen korkunca ara beni ben Maraşın emniyetini ayağa kaldırırım burdan sen sıkma canını

Canimmm cok zor.. En yakini kaybetmek.. Rabbim rahmet eylesin mekani cennet kabri nur olsun insallah. Geride kalanlara dayanma gucu nasip etsin. Hepimiz bu fani dunyada gidiciyiz bi saniyemize garantimiz yok.. Insallah hayrli olumler olur cumlemizin hakkinda

Ayni skntidan yattim canim bugun cikiyorum insallah.. Kist ciftlemis ama doktor onemli degil dedi. Minisin kalp atislarida baslamis cok sukur. Hersey iyi dedi. Ilac verdi insallah rabbim saglikla nasip eyler hepimize

Ohhh çok şükür sende duydun kalp atışını içimiz rahatladı.hadi bakalım bundan sonra daha çok dua edicez size maşaallah maşaallah hamişlerime benimm :)

Ck sükr canım ya.. bnde gördm gecn hafta kalp atlrnı rabbimn verdgi en güzl hediyelrm evlatlarm ve esm sukrlr olSn. Progestan kullanıomsn

Ayy inşaallah kuzum yaa..
Cok sukur mevlam neylerse guzel eyler hersey imtihan sabirla dua etmeliyiz. Insallah. Kabul buyurur rabbim. Sizlerede nasip olcak dualarimzdasiniz yazik yanimdaki kadina uzuldum 36 haftalik bebegi gelismemis cigerleri felan hic kani yokmus bebegin igne yapiyorlar sevk rabbim herseyin hayrlisini versin.. Insallah

ayyy saol abla emniyetlik korku değil benimki öbür alemden korku bi yandan da bu haftayı bekliyorum ama yine belirti yok keşke olsaydı

saol cnm amin İNŞALLAH hiç belli olmuyo işte

Hay Allah yaa böyle daha mı iyi şekere kesinlikle dikkat etmesi gerek kendi de biliyodur ama istemiyo demek ki ama niye hem kendine hem size böyle işkence çektiriyo ki neyin inadı bu yani sonuçta iyi olcak hastanede. Bu yaptığı resmen intihar allah yardımcınız olsun ya dilerim en kısa zamanda inadından vazgeçer tedavi olur allahım size bağışlasın yaa çok üzüldüm inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…