- 12 Nisan 2015
- 165
- 166
- 33
- 35
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.661
Zeynebim yalnız falan değilsin burda biz varız.seninle konuşup dertleşmek için.kimin ne sıkıntısı varsa paylaşmak için.görmediğin belkide daha iyi olmuş.Ben dedemi görememiştim yetişemedim cenazesine.sanki hala sağ köyde yaşıyor gibi geliyor daha kolay katlanıyorsun taki mezar ziyaretine gidene kadar.Ama eniştemi görmüştüm..Her mezar ziyaretinde tutamam kendimi hıçkıra hıçkıra ağlarım..Sen ne yap bugün biliyormusun teyzenin gülen yüzünü beraber geçirdiğiniz güzel vakitleri hayal et belkide iyi gelir sana bugünü atlatmaya.bide sanki ölmemiş gibi geliyo hastanede yatıyo fln gibi hepimiz daha inanamadık çünkü zaten hastalığına bile alışamamıştık zaten ablamı bekledik izmirden geldi ya bz yetişemedik cenaze eve gelmiş herkes gördü bz göremedik bi yandan da iyiki görmemişim daha kötü olurdum diyorum diğer yandan görseydim keşke diyorum mezarlığa gittim normalde dedeminkine 4 yıl oldu ama hala onu hissediyorum falan teyzeminkinde dondum hiç bişey hissetmedim sanki yabancı biri normalde yabancıya bile üzülürüm karmaşık duygularddayım hala bugün sabah geldim ama hiç istemeyerek bide burda nasıl yanlız kalıcam onu düşünüyorum
öyle yapıyoruz saol abla eşim gecede gidiyo ya yalnız kalmaktan korkuyorum uyuyamıyorum ya düzelsem keşke burayıda iiyice şeye çevirdim okuyanlarında içi sıkıldıZeynebim yalnız falan değilsin burda biz varız.seninle konuşup dertleşmek için.kimin ne sıkıntısı varsa paylaşmak için.görmediğin belkide daha iyi olmuş.Ben dedemi görememiştim yetişemedim cenazesine.sanki hala sağ köyde yaşıyor gibi geliyor daha kolay katlanıyorsun taki mezar ziyaretine gidene kadar.Ama eniştemi görmüştüm..Her mezar ziyaretinde tutamam kendimi hıçkıra hıçkıra ağlarım..Sen ne yap bugün biliyormusun teyzenin gülen yüzünü beraber geçirdiğiniz güzel vakitleri hayal et belkide iyi gelir sana bugünü atlatmaya.
Ayni skntidan yattim canim bugun cikiyorum insallah.. Kist ciftlemis ama doktor onemli degil dedi. Minisin kalp atislarida baslamis cok sukur. Hersey iyi dedi. Ilac verdi insallah rabbim saglikla nasip eyler hepimizeCnm sndemi lekelnmdn yatıosn takma kafana ilk zamnlr oluo bn 3gun yaftm bliosn o yuzden progestanla gecio. Bde bol bol dnlenmyle tbi.
biz kızlarla karar verdik nazar değdi herhalde diye.bu hafta herkeste bir tuhaflık bir sıkıntı vardı.ağlayan ağlayana.sonra toparlandık şükürler olsun bu hafta daha iyi geçer inşaallah.Her zorluğundan arkasında bir kolaylık varmış..sen korkunca ara beni ben Maraşın emniyetini ayağa kaldırırım burdan sen sıkma canınıöyle yapıyoruz saol abla eşim gecede gidiyo ya yalnız kalmaktan korkuyorum uyuyamıyorum ya düzelsem keşke burayıda iiyice şeye çevirdim okuyanlarında içi sıkıldı
Canimmm cok zor.. En yakini kaybetmek.. Rabbim rahmet eylesin mekani cennet kabri nur olsun insallah. Geride kalanlara dayanma gucu nasip etsin. Hepimiz bu fani dunyada gidiciyiz bi saniyemize garantimiz yok.. Insallah hayrli olumler olur cumlemizin hakkindaamin abla çok saol keşke bebeğim olsaydı da sevinseydi küçük yeğenleri var onların annelerine beni unutturmayın dermiş zaten biliyodu vefat edeceğini yinede o durumda çocuklarını kocasını düşünüyodu maddi olarak bile onların geleceğini düşünürdü ....böyle hastalık geçirenlere şehit diyorlar İNŞALLAH öyledir zaten bi dergaha bağlıydı orda bütün gün ne iş olsa yapardı kuran öğretirdi yemek yapıp ihtiyaç sahiplerine dağıtılırdı ne olsa yapardı dua edeni çok İNŞALLAH kabul olur
Hastanedeyim ablacim doktora sonuclari gosterdik taburcuyum insallah..24 subat son reglim.aysima00 canım son durum nedir hastanedemisin hala doktor gelmedimi bu saate kadar gelmiş olması lazım.Birde 26.deneme dedin ya en son adetin ne zamandı onuda yazması lazım çünkü.
Ayni skntidan yattim canim bugun cikiyorum insallah.. Kist ciftlemis ama doktor onemli degil dedi. Minisin kalp atislarida baslamis cok sukur. Hersey iyi dedi. Ilac verdi insallah rabbim saglikla nasip eyler hepimize
Ck sükr canım ya.. bnde gördm gecn hafta kalp atlrnı rabbimn verdgi en güzl hediyelrm evlatlarm ve esm sukrlr olSn. Progestan kullanıomsnAyni skntidan yattim canim bugun cikiyorum insallah.. Kist ciftlemis ama doktor onemli degil dedi. Minisin kalp atislarida baslamis cok sukur. Hersey iyi dedi. Ilac verdi insallah rabbim saglikla nasip eyler hepimize
şuan sen kaç haftalık kaç günlüksün tatlımHastanedeyim ablacim doktora sonuclari gosterdik taburcuyum insallah..24 subat son reglim.
Cok sukur mevlam neylerse guzel eyler hersey imtihan sabirla dua etmeliyiz. Insallah. Kabul buyurur rabbim. Sizlerede nasip olcak dualarimzdasiniz yazik yanimdaki kadina uzuldum 36 haftalik bebegi gelismemis cigerleri felan hic kani yokmus bebegin igne yapiyorlar sevk rabbim herseyin hayrlisini versin.. InsallahAyy inşaallah kuzum yaa..
5 hafta 6 gunluguz canim..şuan sen kaç haftalık kaç günlüksün tatlım
şimdişuan sen kaç haftalık kaç günlüksün tatlım
Yokk ablacimmm dogru..aysima00 yanlış değil dimi 24 Şubat son bat
ayyy saol abla emniyetlik korku değil benimki öbür alemden korku bi yandan da bu haftayı bekliyorum ama yine belirti yok keşke olsaydıbiz kızlarla karar verdik nazar değdi herhalde diye.bu hafta herkeste bir tuhaflık bir sıkıntı vardı.ağlayan ağlayana.sonra toparlandık şükürler olsun bu hafta daha iyi geçer inşaallah.Her zorluğundan arkasında bir kolaylık varmış..sen korkunca ara beni ben Maraşın emniyetini ayağa kaldırırım burdan sen sıkma canını
saol cnm amin İNŞALLAH hiç belli olmuyo işteCanimmm cok zor.. En yakini kaybetmek.. Rabbim rahmet eylesin mekani cennet kabri nur olsun insallah. Geride kalanlara dayanma gucu nasip etsin. Hepimiz bu fani dunyada gidiciyiz bi saniyemize garantimiz yok.. Insallah hayrli olumler olur cumlemizin hakkinda
Amin canım allah razı olsun şeker hastası çok yüksek daha önce iki kez daha komaya girmişti ikincisinde şekeri 930 çıktı ve kalbi durdu şimdi yine o hallerde.. Bir deri bir kemik halde düşe kalka yürüyor. İnat ediyor ne kadar yememesi gerek şey varsa tatlı hamur pilav falan hepsini yiyor zaten şeker böbreklere vurmuş o yüzden artık çok şey zararlı dinlemiyor hastaneye gitmiyor off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?