- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.701
yakaladın sayılır olayı :) 2009 dan beri belox kullanıyordum .dış gebelikten sonra daha düşük bi hap vermişlerdi.2014 mayısta da tüp bebek yapıcaz deyince bıraktırdı doktor ilacı.tüp bebek yaptırabilir raporu verdi.sonra bu çarpıntılar olunca gittim kasım ayımıydı tam hatırlamıyorum ritim holter cihazı bağladı 24 saat ve efora soktu birde laboratuvarda kan ver dedi.ritim holter ve efor iyi çıktı.kan testinide haseki dahiliyedeki doktora göstermiştim.sadece talasemi yani anemi var ama sıkıntı değil bu senin psikolojik bence dedi.ben ısrar edince endoskopi yazdı.endoskopi günüm yaklaşınca (tamda kadın doğumcuda sıra bana geldiğinde) panik atağım tuttu fenalaştım her yer dönmeye başladı.kadın doğumcuda sakinleştirici vurdurtmadı.endoskopiyide ertele dedi.o gün bugün korkuya erteledim yumurta takibide girdi araya sanki korkumdan dolayı işime geldi.ama kaçarı yok o endoskopi yapılmalı yani farkındayım.bu klomende 2.ayım bu ayda olmazsa önümüzdeki ay klomeni 10 gün verecekmiş.3 ay bi bakayımda sonrasında yaptırayım diyorum rabbim nasip ederse.
İnşallah işe yarayacak abla. Babam şeker hastası hem kanda hem idrarda ve böbreklerinede zarar verdi gitmiyor götüremiyoruz inat ediyor durumu çok kötüBabacığının nesi var bilmiyorum canım ama Allah şifasını versin inşaallah.Kendi gitmek istemezse bu durum nasıl çözülürki.Allah yardımcınız olsun.sen nasıl oldun ağrıların geçtimi biraz daha antibiyotikler işe yaradımı ?
Amin canım çok zor çokkk..saol cnm sanada geçmiş olsun ALLAHIM kimseye dert vermesin
Burnmdan gözlermden ates ckıo sanki bogazlarm sabh ck ktydü sut içtm yumsadıHadi ya tühıhlamur falan ic bol meyve ye
Olmz sanırm canım btek nane limon içilmio die duymştm bn.Ah kuzum niye dikkat etmiyosun 2nize de...hemen ihlamur c vitamini takviyesi yap...bi zarari olmaz dimi
Esmde dedi o kdr yeme die hatta almıodu yapştm dondurma kutusunun camına :) baktı herkes bze bakıo alıvrdi ama bna hstaym deme sakn dedi sbhta hastaym dedim bn sana demedm mi diokız bu tam dayaklık he totosuna totosuna :) dondurma senin neyine canın çekse bile diline değdir bırak hasta olursan ilaç kullanamıcaksın bilmiyon mu sen :) daha hastaneden yeni çıkmadınmı şimdi iç limonlu ıhlamurları gör
Canım benim rabbim yardımcınız olsun.İnşallah işe yarayacak abla. Babam şeker hastası hem kanda hem idrarda ve böbreklerinede zarar verdi gitmiyor götüremiyoruz inat ediyor durumu çok kötü
maşaAllah:)Ayni skntidan yattim canim bugun cikiyorum insallah.. Kist ciftlemis ama doktor onemli degil dedi. Minisin kalp atislarida baslamis cok sukur. Hersey iyi dedi. Ilac verdi insallah rabbim saglikla nasip eyler hepimize
geçmiş olsun bbeğiimmmofff Allah ım gribimcuma fnu bde cumartai gnü dondurma yedm hmn grip oldm
ayyy ne güzel aminnnn canım benim:)he ya şimdi ne güzel oldu he inşaallah hepimiz hamiş olarak doldururuz bu sayfayı hayırlısıyla :)
O zaman iki tane limonu sicak suya sık...ic esim bana oyle yapti iyi geldi.Olmz sanırm canım btek nane limon içilmio die duymştm bn.
bebeğimm geçmiş olsunda neden inat ediyorki doktor u sevmesede mecbur ilerisi için gitmek lazım anlasa inşallahİnşallah işe yarayacak abla. Babam şeker hastası hem kanda hem idrarda ve böbreklerinede zarar verdi gitmiyor götüremiyoruz inat ediyor durumu çok kötü
canım oda normal sperm zaten 48 ile 72 saat yaşayabilirmiş.. bende de oluyor ertesi güne kadar dediğin gibi su şeklinde akıntı geliyor..Kizlar ya Nasılsıniz bisi sorcam sizlere cok merak ediyorum iliskiden sonra bir miktar sperm akio ya vajinadan bu normal ama benim ertesi gun de durmadan sanki su akio bu nasil bisi bildigimiz su yani anlayamadim neden oldugunu bilgisi olan var mı
Ocaktan beri dondurma yedigimden birsey diyemeyecegimkız bu tam dayaklık he totosuna totosuna :) dondurma senin neyine canın çekse bile diline değdir bırak hasta olursan ilaç kullanamıcaksın bilmiyon mu sen :) daha hastaneden yeni çıkmadınmı şimdi iç limonlu ıhlamurları gör
ayyy bende çook severim ya kış serisi var magnumun hep ondan yedin kış boyunca:)Ocaktan beri dondurma yedigimden birsey diyemeyecegim
Evet tatlım :)) arkadaşimin da öyle oldu minnak olunca sesini veremiyor dışarıya sadece kasilmaları görünüyor ki buna da bin şükür can gelmis yavrucaga :)Insallahh insallahh atlatirsinn canimm... Cinsyet belli olcak dimi... Yasasinnn... Yok duymadim ki yaaa.. Ultrasonda gorunuyo dedi doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?