Gebe kalamayanlar buraya.....

Aaa bence de psikolojik abla ya sıkma bu kadar kendini yazık canına vala okurken içlerim karardı bende anemiyim yaa çok zor bişey ayağa kalktığımda sürekli gözlerim kararıyo başım dönüyo böyle değişik bi hale giriyorum bide birden kalkıyorum ya 2 adım attıktan sonra oluyo böyle resmen yere doğru akıyorum çömelmek veya kesinlikle bi yere tutunmak zorunda kalıyorum. Pekmez içiyorum sürekli. ilkokuldan beri ilaç kullanıyodum artk nefret ettim kullanmıyorum çünkü düzelmiyo Bide benim Akdeniz anemisine doğru gidiyodu en son. Sürekli baygınlık geçiriyorum çünkü allahım şifalar versin çok zor bunlar ya başına gelmeyen bilemez malesef. Bide alerjim var herşeye ondan da çekiyorum oof oofffff. Allah hepimize şifalar versin. Sende dikkat et kendine yaa bence hayatta herşey tamamen psikolojiyle alakalı..

İnşallah işe yarayacak abla. Babam şeker hastası hem kanda hem idrarda ve böbreklerinede zarar verdi gitmiyor götüremiyoruz inat ediyor durumu çok kötü

Hadi ya tüh ıhlamur falan ic bol meyve ye
Burnmdan gözlermden ates ckıo sanki bogazlarm sabh ck ktydü sut içtm yumsadı anjin var bende ya en ufak bsede boazlarmdan vucuduma sarıo hastalk önceki hamilelegmdede her ay grip oluodm ama o kısa denk gelmşti bu yaza denk gelio yaz gunude olmam herhalde grip

Esmde dedi o kdr yeme die hatta almıodu yapştm dondurma kutusunun camına :) baktı herkes bze bakıo alıvrdi ama bna hstaym deme sakn dedi sbhta hastaym dedim bn sana demedm mi dio

kızlaar nasılsınız napıyorsunuz sayfaları bitiremedim daha ama elektrikler kesilmişlti yavastan okuyorum napıyorsunuz bakalım

Kizlar ya Nasılsıniz bisi sorcam sizlere cok merak ediyorum iliskiden sonra bir miktar sperm akio ya vajinadan bu normal ama benim ertesi gun de durmadan sanki su akio bu nasil bisi bildigimiz su yani anlayamadim neden oldugunu bilgisi olan var mı

canım oda normal sperm zaten 48 ile 72 saat yaşayabilirmiş.. bende de oluyor ertesi güne kadar dediğin gibi su şeklinde akıntı geliyor..

Ocaktan beri dondurma yedigimden birsey diyemeyecegim

Insallahh insallahh atlatirsinn canimm... Cinsyet belli olcak dimi... Yasasinnn... Yok duymadim ki yaaa.. Ultrasonda gorunuyo dedi doktor..
Evet tatlım :)) arkadaşimin da öyle oldu minnak olunca sesini veremiyor dışarıya sadece kasilmaları görünüyor ki buna da bin şükür can gelmis yavrucaga :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…