- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.721
Saol hayatımgeçmiş olsun bbeğiimmm
Amiiinnn :) kist 12. Haftada gitti bende sanirim ki bayaaaaaa hasmetliydi :)Heeyaa aminn rabbim butun minisleri korusun.. Bos gobislerede yakin zamanda kondursun insallahh... Kisttide bebis iki tokat bi tekme halkederiz insallahh
Artk öle yapacm cnm. Onuda takmıormda lekelnmem vrO zaman iki tane limonu sicak suya sık...ic esim bana oyle yapti iyi geldi.
Bende de var onlardan :)) dun aldiracaktim baktim tokum acgozluluk yapıyorum aldirmadim :)ayyy bende çook severim ya kış serisi var magnumun hep ondan yedin kış boyunca:)
çok güzel ama dimii:) ben şimdi tiramisululara da taktım:)Bende de var onlardan :)) dun aldiracaktim baktim tokum acgozluluk yapıyorum aldirmadim :)
O zaman bunu atlatmaya bak kuzum hava isinir elbet artık bundan sonra daha rahat olursunBurnmdan gözlermden ates ckıo sanki bogazlarm sabh ck ktydü sut içtm yumsadıanjin var bende ya en ufak bsede boazlarmdan vucuduma sarıo hastalk önceki hamilelegmdede her ay grip oluodm ama o kısa denk gelmşti bu yaza denk gelio yaz gunude olmam herhalde grip
Evet onu da begendim ben :) iyice hava isinsa da kornet alsak yaaçok güzel ama dimii:) ben şimdi tiramisululara da taktım:)
ımmmm ayy evettt:)Evet onu da begendim ben :) iyice hava isinsa da kornet alsak yaa
Onu sorn etmiormda bn lekelnmyi dert edinıorm canm yaO zaman bunu atlatmaya bak kuzum hava isinir elbet artık bundan sonra daha rahat olursun
ben gecendede demıstım ama arada kaynadı mesaj heralde :)) bat tarıhım 31 mart ablacımHamilelik Takvimi
@@bebeem-----------------------13 Ocak-10.deneme
@@tm26--------------------------3 Şubat- 3.deneme
@@pembebasliklikiz -----------9 Şubat-6.deneme
@@umutbitmz-------------------17 Mart-12.deneme
@@aysima00--------------------? Mart-26.deneme
@@accounter--------------------23 Mart-5.deneme
@@emikra------------------------31 Nisan-13.deneme (son adet tarihinde hata var bence)
@@mdk35------------------------7 Nisan-23.deneme
@@siyahnci----------------------7 Nisan-11.deneme
@@gamzeli es--------------------8 Nisan-14.deneme
@@mutlu umutlu---------------9 Nisan-23.deneme
@@nuclear-----------------------11 Nisan-11.deneme
@@zeynepsibel------------------16 Nisan-12.deneme
@@ekim2013--------------------16 Nisan-6.deneme
@@ftsch--------------------------17 Nisan-13.deneme
@@zumrutanka----------------17 Nisan-23.deneme
@@moryel88--------------------21 Nisan-10.deneme
@@esoes1919 -------------------21 Nisan-3.deneme
@@melegggm--------------------23 Nisan-7.deneme
@@ikizlerclub-------------------4 Mayıs 5.deneme
@@yaren92----------------------7 Mayıs-9.deneme
@@uslutuba---------------------10 Mayıs-12.deneme
@@ebrar09----------------------10 Mayıs-11.deneme
@@ulkuu-------------------------18 Mart-6.deneme (yeni bat bilinmiyor)
@@Ada Toprak-----------------20 Mart-7.deneme (yeni bat bilinmiyor)
@@melismailim-----------------23 Mart-1.deneme (yeni bat bilinmiyor)
@@winter_is_coming ---------27 Mart-12.deneme (yeni bat bilinmiyor)
E essele listedeki bat tarihinde sıkıntı var gerçek batın neydi gebeliğini öğrenmeden önceki :)
@aysima00 listeye eklenmişsin gebelik öncesi batın neydi seninde :)
@ulkuu @Ada Toprak @melismailim @winter_is_coming Mayıs ayına gidiyoruz batlarda sizin Nisan batlarınız neydi kızlar :)
Onu düzelttim ben tatlım çoktanben gecendede demıstım ama arada kaynadı mesaj heralde :)) bat tarıhım 31 mart ablacım
Canim koyu renk geliyor demissin yani kanaman taze değil eski biriken kanamanin kalintilari onlar gelsin ki temizlensin vücutOnu sorn etmiormda bn lekelnmyi dert edinıorm canm ya
tesekkur ederım kuzum senın duzultıgını gormustm o zmaan ama smdı gene nısan dıye ınat etmıs tarıh saol gene duzeltmısın :)Onu düzelttim ben tatlım çoktan
tesekkur ederım kuzum senın duzultıgını gormustm o zmaan ama smdı gene nısan dıye ınat etmıs tarıh saol gene duzeltmısın :)Onu düzelttim ben tatlım çoktan
ahahah meğer başı bizim hatun çekiyormuş kimi kime şikayet ediyon hanımmmmmOcaktan beri dondurma yedigimden birsey diyemeyecegim
Insallah kesilir canim bol bol dinlen...tuvalate kalk sadece...ilacini da ic ..biseycigin kalmaz...Artk öle yapacm cnm. Onuda takmıormda lekelnmem vrcamr gbi azck azck gelio doktr hapn 100mg nı vrdi o keamio ama 200kesio hemen aksm yatrkn 200olanı yutcm ya
Ee nasıl gidiyor bakim :)tesekkur ederım kuzum senın duzultıgını gormustm o zmaan ama smdı gene nısan dıye ınat etmıs tarıh saol gene duzeltmısın :)
E accik öyle oldu :))) ama ben bin şükür kolay kolay hasta olmamahahah meğer başı bizim hatun çekiyormuş kimi kime şikayet ediyon hanımmmmm
Ahahah tek suclular onlar degil ki ..bende magnum aldim esim istemiyorum dedi ona da aldim...o unutmus buzlukta bende ertesi gun onu da yedim...eve bi geldi dondurmanin kulah kabini gordu...bende dedim yaaa yemeyenin malini yerler.. ohhh misssahahah meğer başı bizim hatun çekiyormuş kimi kime şikayet ediyon hanımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?