Gebe kalamayanlar buraya.....

İnsallah canım dualarndan eksk etme bzide teyzesi emi :)
Tabiki de teyzesi totosundan isirsin onu emi dogunca....daima dualarimdasiniz canim...saglikli gebelik versin Rabbim size...bebis isteyenlere de sihhatli bebisler versin Rabbim...duam hep boyle...

Tabiki de teyzesi totosundan isirsin onu emi dogunca....daima dualarimdasiniz canim...saglikli gebelik versin Rabbim size...bebis isteyenlere de sihhatli bebisler versin Rabbim...duam hep boyle...
:) insallah canım insallah bian önce evlat sevncni yasatr rabbim insallahh

Kizlar napiyosunuz nasilsiniz ? Benim moralim bozuk eşim kredi cekti bugun cok zorlayacak bizi. Daha once bahsetmistim annemle durumumuzu mecbur cekti krediyi
Canim skma canini bu tur seylere...elbetteki harcamaniz olur...bu sirada da artar...ama unutma Rabbim bebisin kismetini yollar onunla beraber...sen sadece sizi dusun...uzulme lutfen...bak ne asamalardan buraya geldiniz bunu da atlatirsiniz maddiyat nedir ki?sabah namazini kildiktan sonra dis kapini besmeleyle ac annem oyle yapardi hep...rizk herkesin kapisina birakilirmis...besmeleyle al iceri insallah...kendine cooook iyi bak gerisi bossss

Canim benim yaa ne kadarda guzel yazmissin icimi ferahlattin haklisin galiba rizkiyla gelir insallah bebegim. Allah razi olsun Rabbim ginlunden ne geciyorsa onlari sana nasip etsin insallah cok sagol ...

Asermeler gecirdim kalp atisini bebegi gordum karnim koccaman cikti ben bile unutuyorum bazen kuzum... ne zaman gideceksin doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…