- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.741
hasta olmadığınız sürece sorun yok :)Ahahah tek suclular onlar degil ki ..bende magnum aldim esim istemiyorum dedi ona da aldim...o unutmus buzlukta bende ertesi gun onu da yedim...eve bi geldi dondurmanin kulah kabini gordu...bende dedim yaaa yemeyenin malini yerler.. ohhh misss
Iyiyim masssaaallllah ama benimki dondurma yeneden grip oluyo galiba?amaaaan bana yanasmasin ben zor geciriyorum gribihasta olmadığınız sürece sorun yok :)
İnsallah canım dualarndan eksk etme bzide teyzesi emi :)Insallah kesilir canim bol bol dinlen...tuvalate kalk sadece...ilacini da ic ..biseycigin kalmaz...
hasta olmadığınız sürece sorun yok :)
Evt canm camur gbi aynı ack renk gelio ama ck azck azckCanim koyu renk geliyor demissin yani kanaman taze değil eski biriken kanamanin kalintilari onlar gelsin ki temizlensin vücut
Tabiki de teyzesi totosundan isirsin onu emi dogunca....daima dualarimdasiniz canim...saglikli gebelik versin Rabbim size...bebis isteyenlere de sihhatli bebisler versin Rabbim...duam hep boyle...İnsallah canım dualarndan eksk etme bzide teyzesi emi :)
eşimde bim de şöyle bi uzandı keçi sütü dondurmaya dedim daha var bırak onu.yazık bi ben açtırmamışım dondurma sezonunuBizde actik dondurma sezonunu :))
bol uykulu ve agrasıfEe nasıl gidiyor bakim :)
:) insallah canım insallah bian önce evlat sevncni yasatr rabbim insallahhTabiki de teyzesi totosundan isirsin onu emi dogunca....daima dualarimdasiniz canim...saglikli gebelik versin Rabbim size...bebis isteyenlere de sihhatli bebisler versin Rabbim...duam hep boyle...
Kç haftalksn canm senbol uykulu ve agrasıfben bazen bebısı bıle unutuyorm kuzum ya temızlk falan yapıyom bırden ağrı gırıyo aklıma gelıyo of daha neden anlayamadm bılmıyorum heralde kalp atıslarını duymadm ya.ama hamd olsun bugunlerı gosteren Rabbıme
çok güzel ama dimii:) ben şimdi tiramisululara da taktım:)
Tiramisuuuu hmmm bayilirim ama diyet te varBende yeni gördüm onu tv de alcam bakalım nasılmış
Canim skma canini bu tur seylere...elbetteki harcamaniz olur...bu sirada da artar...ama unutma Rabbim bebisin kismetini yollar onunla beraber...sen sadece sizi dusun...uzulme lutfen...bak ne asamalardan buraya geldiniz bunu da atlatirsiniz maddiyat nedir ki?sabah namazini kildiktan sonra dis kapini besmeleyle ac annem oyle yapardi hep...rizk herkesin kapisina birakilirmis...besmeleyle al iceri insallah...kendine cooook iyi bak gerisi bossssKizlar napiyosunuz nasilsiniz ? Benim moralim bozuk eşim kredi cekti bugun cok zorlayacak bizi. Daha once bahsetmistim annemle durumumuzu mecbur cekti krediyi
son bat 31 mart bata göre 6 hafta ama gecenlerde dktorda 4+1 cıktı smdı 5+3 sanırsam ıste bu hafta duycaz ınsallah kalbını duktur oyle dıyo :)Kç haftalksn canm sen
inşaallah hayırlısıylason bat 31 mart bata göre 6 hafta ama gecenlerde dktorda 4+1 cıktı smdı 5+3 sanırsam ıste bu hafta duycaz ınsallah kalbını duktur oyle dıyo :)
Canim benim yaa ne kadarda guzel yazmissin icimi ferahlattin haklisin galiba rizkiyla gelir insallah bebegim. Allah razi olsun Rabbim ginlunden ne geciyorsa onlari sana nasip etsin insallah cok sagol ...Canim skma canini bu tur seylere...elbetteki harcamaniz olur...bu sirada da artar...ama unutma Rabbim bebisin kismetini yollar onunla beraber...sen sadece sizi dusun...uzulme lutfen...bak ne asamalardan buraya geldiniz bunu da atlatirsiniz maddiyat nedir ki?sabah namazini kildiktan sonra dis kapini besmeleyle ac annem oyle yapardi hep...rizk herkesin kapisina birakilirmis...besmeleyle al iceri insallah...kendine cooook iyi bak gerisi bossss
Hadi ya Allah'im versin bi kolaylik inşallahKizlar napiyosunuz nasilsiniz ? Benim moralim bozuk eşim kredi cekti bugun cok zorlayacak bizi. Daha once bahsetmistim annemle durumumuzu mecbur cekti krediyi
Asermeler gecirdim kalp atisini bebegi gordum karnim koccaman cikti ben bile unutuyorum bazen kuzum... ne zaman gideceksin doktora?bol uykulu ve agrasıfben bazen bebısı bıle unutuyorm kuzum ya temızlk falan yapıyom bırden ağrı gırıyo aklıma gelıyo of daha neden anlayamadm bılmıyorum heralde kalp atıslarını duymadm ya.ama hamd olsun bugunlerı gosteren Rabbıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?