Gebe kalamayanlar buraya.....

Herkese 15 mi bilmiyorum ama bana ilski yasak dedi sonucta enfeksiyon ihtimali var..rapor kismina gelince 3 gun rapor al zaten carsamba persembe cumadan sonra hafta sonu giriyo...ben 1 haftada daha iyiidim o gunlerde soguktu ayaklarimi altjmi hep sicak tuttum...aslinda yarin bile iyilesrsin ama ameliyat oldugu icin dikkat etmede fayda var...haftaya pazartesi ise baslarsan daha iyi...bence...iliski konusunda da bisey diyemicem ben dikkat ettim en azindan..birak bu ayda boyle gecsin...

Çok çok teşekkür uslutuba :)
İçim rahatladı valla . Doğru söylüyorsun geç olsun güç olmasın , hayırlısı hakkımızda..

Çok çok teşekkür uslutuba :)
İçim rahatladı valla . Doğru söylüyorsun geç olsun güç olmasın , hayırlısı hakkımızda..
Ne demek bende korkuyodum...ama hiiiiiiiic bisey olmadi inan ki...sakin takma kafana guzel olucak insallah...bana da doktor gebe kalirsan eger dusuk ihtimalin var demisti polipi almamiz lazim demisti jnsallah bu aydan sonra bebisin sana tutuncakhamile olunca haberdar et ama!...

Merhaba.
hiç endişe etme.ben polip ameliyatı oldum.genel anestezi ile tamamen uyutup rahimden yapıyorlar birşey anlamıyorsun.Sanırım en fazla yarım saat 45 dakka falan sürmesi lazım.ayrıca ben alt tarafımda ağrı dahi hissetmemiştim şükürler olsun.10 gün dinlenme verdiler bana raporla.zaten kontrole çağırırlar sanırım senide 10 günün sonunda o zaman sorarsın yok çağırmazlar diye endişe ediyosan ameliyata girmeden önce bunları doktoruna veya yetkili hemşirene sor ne zamana kadar ilişki yasak diye.çünkü enfeksiyon oluşmaması için laızm.birde ameliyat sonrası duşlarını ayakta almanı tavsiye ederim bana hemşireler söylemişti.mikrop almaması için içeri sızıntı olmasın diye.
strese sokma kendini sakın gerçekten rahat bir ameliyat seninde öyle olur Allah'ın izniyle inşaallah.

Aa benm kayınvalidem de her sabah yapıyodu onu geçenlerde aklıma geldi anne sen sabah sabah napıyon öyle dedim abdestli besmeleyle açılırmış kapı oda öyle dedi yani :))

Bugün geçti artk boşver haftaya pazartesi başlarsın
Ahahaha kuzum ben girdim o yola...cikamam...odul gunum daha gelmedi adetliyim caim eeeeelee bi tatli istiyo ki bi de cikolatali tatli yani....haftaya pazartesi kilo vermis olucam insallah...cikarmayin beni yoldaaannn kiz cadiii seni varya minciririm

Çok çok teşekkürler :) İnşallah Allah hepimize hayırlısını versin ..
Çarşamba da doktor kontrolüm var , bakalım ,operasyondan birgün sonra ..Direk sorarım ona dediklerini:)

Uslutuba, inşallah :) Çok teşekkür ederim iyi dileklerine ..
İnşşallah her isteyene kısmet etsin hayırlısıyla ..
Sonucu bildirmez miyim hemen bildirelim,senden de bekliyorum iyi haberlerini:)

ayni seyi enistemde yapiyo.ne hazirladiklarini iciyo ne de doktora gidiyo. Bu arada azospermi

son bat 31 mart bata göre 6 hafta ama gecenlerde dktorda 4+1 cıktı smdı 5+3 sanırsam ıste bu hafta duycaz ınsallah kalbını duktur oyle dıyo :)
İnsallah canım ama sanki 6haftadn snra duylsa dha iyi ultrasona göre tbi erkn gbime gldi bnm 5+5ken gözkmemsti mesela 6+5te gttm gördm :) bzm burda ses dinletmiolr doktrm uygn görmüo o kdrck kalbe o radyosyn fzla dio. Burda hç bi doktr dletmio 5tane kadn dogmcu vr hç bri dnletmz

Slm kizlar bende aynı şekilde ikinci cocugumu istiyorum ama 3.5 yıldır olmuyo 15 gün geçti adetim 6.günü baktım tek çizgi yarın Dr gidicem sizce neden 15 gün geçti kist olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…