- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.781
Herkese 15 mi bilmiyorum ama bana ilski yasak dedi sonucta enfeksiyon ihtimali var..rapor kismina gelince 3 gun rapor al zaten carsamba persembe cumadan sonra hafta sonu giriyo...ben 1 haftada daha iyiidim o gunlerde soguktu ayaklarimi altjmi hep sicak tuttum...aslinda yarin bile iyilesrsin ama ameliyat oldugu icin dikkat etmede fayda var...haftaya pazartesi ise baslarsan daha iyi...bence...iliski konusunda da bisey diyemicem ben dikkat ettim en azindan..birak bu ayda boyle gecsin...Çok teşekkürler, peki herkese 15 gün mü yasaklıyorlar ilişkiyi.? Aylardır hatta bir yıldır denediğim için çok sabırsızım sanırım.
Bir de kaç gün rapor alsam yani ameliyatla beraber 2 günde tam olarak iyileşir miyim , ağrı sızı vs...Ne tavsiye edersin ?
Herkese 15 mi bilmiyorum ama bana ilski yasak dedi sonucta enfeksiyon ihtimali var..rapor kismina gelince 3 gun rapor al zaten carsamba persembe cumadan sonra hafta sonu giriyo...ben 1 haftada daha iyiidim o gunlerde soguktu ayaklarimi altjmi hep sicak tuttum...aslinda yarin bile iyilesrsin ama ameliyat oldugu icin dikkat etmede fayda var...haftaya pazartesi ise baslarsan daha iyi...bence...iliski konusunda da bisey diyemicem ben dikkat ettim en azindan..birak bu ayda boyle gecsin...
Ne demek bende korkuyodum...ama hiiiiiiiic bisey olmadi inan ki...sakin takma kafana guzel olucak insallah...bana da doktor gebe kalirsan eger dusuk ihtimalin var demisti polipi almamiz lazim demisti jnsallah bu aydan sonra bebisin sana tutuncakÇok çok teşekkür uslutuba :)
İçim rahatladı valla . Doğru söylüyorsun geç olsun güç olmasın , hayırlısı hakkımızda..
Merhaba herkese,
İki düşüğüm var benim de, 2 ay arayla ;her ikisi de kendiliğinden düştü.Sebebini araştırırken en sonunda geçen ay polip olduğu ortaya çıktı.Yarın ameliyat olacağım.
Daha once olan var mıdır acaba ? Doktorumu da yarın sabah göreceğim ama aklıma takılanlar var, sadece 8 saatlik açlık gerekiyor dediler, başka hiç bir fikrim yok
Ne kadar sürer , ne zamankendime gelirim ,genel anestezi mi?
En önemlisi ne kadar süreyle cinsel ilişki olmuyor tahminen ?
Bu ayki yumurtlama günlerimi kaçırmaktan korkuyorum birtaraftan da
Şimdiye kadar dikiş bile atılmadı bana , heyecanlıyım biraz..
Şimdiden teşekkürler ..
Tiramisuuuu hmmm bayilirim ama diyet te var
Canim skma canini bu tur seylere...elbetteki harcamaniz olur...bu sirada da artar...ama unutma Rabbim bebisin kismetini yollar onunla beraber...sen sadece sizi dusun...uzulme lutfen...bak ne asamalardan buraya geldiniz bunu da atlatirsiniz maddiyat nedir ki?sabah namazini kildiktan sonra dis kapini besmeleyle ac annem oyle yapardi hep...rizk herkesin kapisina birakilirmis...besmeleyle al iceri insallah...kendine cooook iyi bak gerisi bossss
Ahahaha kuzum ben girdim o yola...cikamam...odul gunum daha gelmedi adetliyim caim eeeeelee bi tatli istiyo ki bi de cikolatali tatli yani....haftaya pazartesi kilo vermis olucam insallah...cikarmayin beni yoldaaannn kiz cadiii seni varya minciririmBugün geçti artk boşverhaftaya pazartesi başlarsın
Merhaba.
hiç endişe etme.ben polip ameliyatı oldum.genel anestezi ile tamamen uyutup rahimden yapıyorlar birşey anlamıyorsun.Sanırım en fazla yarım saat 45 dakka falan sürmesi lazım.ayrıca ben alt tarafımda ağrı dahi hissetmemiştim şükürler olsun.10 gün dinlenme verdiler bana raporla.zaten kontrole çağırırlar sanırım senide 10 günün sonunda o zaman sorarsın yok çağırmazlar diye endişe ediyosan ameliyata girmeden önce bunları doktoruna veya yetkili hemşirene sor ne zamana kadar ilişki yasak diye.çünkü enfeksiyon oluşmaması için laızm.birde ameliyat sonrası duşlarını ayakta almanı tavsiye ederim bana hemşireler söylemişti.mikrop almaması için içeri sızıntı olmasın diye.
strese sokma kendini sakın gerçekten rahat bir ameliyat seninde öyle olur Allah'ın izniyle inşaallah.
Yaaa anneden onayli kv den tescilli uygulama!...Aa benm kayınvalidem de her sabah yapıyodu onu geçenlerde aklıma geldi anne sen sabah sabah napıyon öyle dedim abdestli besmeleyle açılırmış kapı oda öyle dedi yani :))
Ne demek bende korkuyodum...ama hiiiiiiiic bisey olmadi inan ki...sakin takma kafana guzel olucak insallah...bana da doktor gebe kalirsan eger dusuk ihtimalin var demisti polipi almamiz lazim demisti jnsallah bu aydan sonra bebisin sana tutuncakhamile olunca haberdar et ama!...
Insallah diyelim...Allahin dedigi zamanda...Uslutuba, inşallah :) Çok teşekkür ederim iyi dileklerine ..
İnşşallah her isteyene kısmet etsin hayırlısıyla ..
Sonucu bildirmez miyim hemen bildirelim,senden de bekliyorum iyi haberlerini:)
artık olan olmuş üzülme inşallah sıkışmadan ödersiniz maaşını cok az değilse belki yormaz sizi bu para aylıkCanim 15 bin cekti her ay 600 tl maasindan kesilecek 3 yil boyuncaanneme soyleyemezdim soyleseydim omur boyu yuzume vururdu
ayni seyi enistemde yapiyo.ne hazirladiklarini iciyo ne de doktora gidiyo. Bu arada azospermiKizlar Günaydın o kadar Üzgünüm ki su an. Esimi işe gecirirken caksir suyu nu ic de oyle git dedim yine orali olmuodu tekrar söyledim aldi siseyi lavaboya doktu bende uslutuba gibi koruncam artik dedim ama gerçekten de birlikte olmicam artik birakiom tek başıma caba sarfetmekten yoruldum kendi diyene kadar bisi demicem
İnsallah canım ama sanki 6haftadn snra duylsa dha iyi ultrasona göre tbi erkn gbime gldi bnm 5+5ken gözkmemsti mesela 6+5te gttm gördm :) bzm burda ses dinletmiolr doktrm uygn görmüo o kdrck kalbe o radyosyn fzla dio. Burda hç bi doktr dletmio 5tane kadn dogmcu vr hç bri dnletmzson bat 31 mart bata göre 6 hafta ama gecenlerde dktorda 4+1 cıktı smdı 5+3 sanırsam ıste bu hafta duycaz ınsallah kalbını duktur oyle dıyo :)
Insallah canim benim..artık olan olmuş üzülme inşallah sıkışmadan ödersiniz maaşını cok az değilse belki yormaz sizi bu para aylık
Ahahaha kuzum ben girdim o yola...cikamam...odul gunum daha gelmedi adetliyim caim eeeeelee bi tatli istiyo ki bi de cikolatali tatli yani....haftaya pazartesi kilo vermis olucam insallah...cikarmayin beni yoldaaannn kiz cadiii seni varya minciririm
Kiiizzzz yapma seytan durtuyo kalkip kakaolu puding yapicam simdi heeeeKız bitaneden bişey olmaz nolcak kii
canım oda normal sperm zaten 48 ile 72 saat yaşayabilirmiş.. bende de oluyor ertesi güne kadar dediğin gibi su şeklinde akıntı geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?