Gebe kalamayanlar buraya.....

Canim benim yaa ne kadarda guzel yazmissin icimi ferahlattin haklisin galiba rizkiyla gelir insallah bebegim. Allah razi olsun Rabbim ginlunden ne geciyorsa onlari sana nasip etsin insallah cok sagol ...
Ne demek canoo sen uzulme dedgim gibi...at kafandan bunlari...duanda unutma bizi de insallh..hepimiz hakkinda hayirli olani versin Rabbim...

Kızlar canınız çekiyor dondurmayı anlıyorum ama çok şık yemenizi tavsiye etmiyorum iki arkadaşım da aynı sizin gibi dondurma aşerip doğum yapana kadar yediler dondurmayı içtiler soğuk suları çocuklar bronşit doğdu daha sonrası bir sürü sıkıntı aman diyeyim bunu bir düşünün

Kizlar napiyosunuz nasilsiniz ? Benim moralim bozuk eşim kredi cekti bugun cok zorlayacak bizi. Daha once bahsetmistim annemle durumumuzu mecbur cekti krediyi
hadi canım yaa annen keşke anlayışlı olsaydıda mecbur kalmasaydınız. peki ödeme koşullarını gerçekten zormu moral bozma nolur

Ahahah cano ben adet oldum ki 28.gunumde yani dun...erken geldi kereta!...
bılıyorum kuzu ama unutma onunde koskıca umut dolu yenı bır ay Allah hıc ummadıgın anda verır mutlulugu sen bıle anlaymassn sen stres etme bekle bılıyorum beklemek zor sonu yıpratıyor ama cok sukur kı umutlarımız hep bızımle bu son adetın olsun tadını cıkar :))

Merhaba herkese,
İki düşüğüm var benim de, 2 ay arayla ;her ikisi de kendiliğinden düştü.Sebebini araştırırken en sonunda geçen ay polip olduğu ortaya çıktı.Yarın ameliyat olacağım.
Daha once olan var mıdır acaba ? Doktorumu da yarın sabah göreceğim ama aklıma takılanlar var, sadece 8 saatlik açlık gerekiyor dediler, başka hiç bir fikrim yok
Ne kadar sürer , ne zamankendime gelirim ,genel anestezi mi?
En önemlisi ne kadar süreyle cinsel ilişki olmuyor tahminen ?
Bu ayki yumurtlama günlerimi kaçırmaktan korkuyorum birtaraftan da

Şimdiye kadar dikiş bile atılmadı bana , heyecanlıyım biraz..

Şimdiden teşekkürler ..

Guzel diyosun da ben onumu glremiyorum bi dahaki ay yine adet olucam gibime geliyo...offf ne bileyim...bosver...skmayayim senide...

Ben oldum gece 12den sonra yiyecek icecek ve sigara yasak sabah 9a dogru girdim ameliyata yarim saat sonra ciktim..dikis atilmiyo butunuyle anestezi aliyosun cok az agrin olur adet agrisi sonra gecer ben 15 gun iliskiden uzak kaldim...nfeksiyon kapmaman icinde sana solusyon veriyolar...lavaboda kullaniyosun...ben oldum gayet rahat iyi ki de olmusum adet gunum erken olmaya basladi 35ten 30a dustu korkmana sebep yok inan ki...

Çok teşekkürler, peki herkese 15 gün mü yasaklıyorlar ilişkiyi.? Aylardır hatta bir yıldır denediğim için çok sabırsızım sanırım.
Bir de kaç gün rapor alsam yani ameliyatla beraber 2 günde tam olarak iyileşir miyim , ağrı sızı vs...Ne tavsiye edersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…