- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.801
Kiiizzzz yapma seytan durtuyo kalkip kakaolu puding yapicam simdi heeee
ayni seyi enistemde yapiyo.ne hazirladiklarini iciyo ne de doktora gidiyo. Bu arada azospermi
Kiz meyveyi az once yedim kivi ve yesil elma...bilincaltima girdin!...birden kendimi tatli tariflerine bakarken buldum yaaaaAy öf benmde hiçbişey yapasım yok yemek yapcam güya dahayap kız bana da yolla canm çekti bende mi yapsam acep. Yada ne yap biliyomusun onun diyetine zararı olmaz bence meyve salatası meyveleri küçük küçük doğra üzerine de çikolata sosu dök ımmm nefiss
Kilolarindan olmasin senin çok :))Bende istiyoruuuuuum aynisindan
Ben buz yiyenini biliyorum hemde devamli herşeyin fazlasi zarar ölçülü oldukca problem olacagini düşünmüyorumKızlar canınız çekiyor dondurmayı anlıyorum ama çok şık yemenizi tavsiye etmiyorum iki arkadaşım da aynı sizin gibi dondurma aşerip doğum yapana kadar yediler dondurmayı içtiler soğuk suları çocuklar bronşit doğdu daha sonrası bir sürü sıkıntı aman diyeyim bunu bir düşünün
Ne zaman geri ödeyecekler ki?Insallah canim yaa sirf ben aileme karsi nahcup olmuyim diye kredi cekti gonderdi bizimkiler
Canim spermin kalmasi gerekeni kalip kalani ve onun sivisi akıyorAnladım canım saolasin eriyince ole oluyo heralde o zaman tutmuyo mu ki yoksa fazlasimi cikio ki
Belli degil tatlim ama 1 seneye oderler insCanim spermin kalmasi gerekeni kalip kalani ve onun sivisi akıyor
Aynen canım yaptığı intihar ve bizi üzmek.. Biz o iyi olsun diye uğraşıyoruz ama babam o haliyle bile sürekli kalbimizi kırıyor hemde kendimi bildim bileliHay Allah yaa böyle daha mı iyi şekere kesinlikle dikkat etmesi gerek kendi de biliyodur ama istemiyo demek kiama niye hem kendine hem size böyle işkence çektiriyo ki neyin inadı bu yani sonuçta iyi olcak hastanede. Bu yaptığı resmen intihar allah yardımcınız olsun ya dilerim en kısa zamanda inadından vazgeçer tedavi olur allahım size bağışlasın yaa çok üzüldüm inanki
Hayirrr ben bebis istiyorum canoooo! ....Kilolarindan olmasin senin çok :))
Ve aleykum selam sen nerelerdeydin :)selam kızlar nasılsınız
pc yi birilerine vermiştik canım dün getirdiler.Ve aleykum selam sen nerelerdeydin :)
Ahh canım dinlese keşke öyle inat ki kendi bildiğimi yaparım havasında. Ne diller döküyoruz annem ayrı biz ayrı yok üstüne bizi kırıyor çok üzüyor ne yapsak ne etsek hiç bilmiyorumcanım sözünü dinlediği bir büyüğü yada arkadaşı filan varsa getirin konuşsun ikna etsin böyle evde olmaz.. yada sizlerden biri güzel bir konuşma yapsın "bizi üzüyorsun sana birşey olmasını istemiyoruz daha önümüzde inşallah güzel günler var" gibisinden.. benim babamında yükselmişti 500 600 çıkmıştı müdahaleyle indi yediklerini dikkat etti.. inşallah ikna olur da gider doktora.. Allah acil şifalar versin canım üzme canını..
makarna ama tek başına yicem eşim nöbetçiNe yemek yaptiniz kizlar bi an merak ettim de :)
Ayni yine klomeni içtim catlatmayi vuruldum simdi duphaston kullanıyorum yarin son günü hapin.bat gününü bekliyorum bakalim nasip artik Rabbim lutfeder bebek verirse hayirlisiyla bat gelmez nasipte bu ayda yoksa kirmizilar gelir.beklesip duruyorum anlayacagin.sen nasilsin iyimisinpc yi birilerine vermiştik canım dün getirdiler.
burlardayımm yanii
sen neler yaptın yokken ...
Yasama sevincini kaybetmiş olmasin Allah korusun.. Aklima başka birşey gelmiyorAhh canım dinlese keşke öyle inat ki kendi bildiğimi yaparım havasında. Ne diller döküyoruz annem ayrı biz ayrı yok üstüne bizi kırıyor çok üzüyor ne yapsak ne etsek hiç bilmiyorum
Afiyet olsun tatlim. Bende de makarna var seviyorum :)makarna ama tek başına yicem eşim nöbetçi
sen neden duphaston kullamnıyorsun ki.Ayni yine klomeni içtim catlatmayi vuruldum simdi duphaston kullanıyorum yarin son günü hapin.bat gününü bekliyorum bakalim nasip artik Rabbim lutfeder bebek verirse hayirlisiyla bat gelmez nasipte bu ayda yoksa kirmizilar gelir.beklesip duruyorum anlayacagin.sen nasilsin iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?