Gebe kalamayanlar buraya.....

Kiiizzzz yapma seytan durtuyo kalkip kakaolu puding yapicam simdi heeee

Ay öf benmde hiçbişey yapasım yok yemek yapcam güya daha yap kız bana da yolla canm çekti bende mi yapsam acep. Yada ne yap biliyomusun onun diyetine zararı olmaz bence meyve salatası meyveleri küçük küçük doğra üzerine de çikolata sosu dök ımmm nefiss

ayni seyi enistemde yapiyo.ne hazirladiklarini iciyo ne de doktora gidiyo. Bu arada azospermi

Benim hic doktora gtmefi canim bende diyorum sende git cocuk istiyoruz die ona gore vitamin eksikliği falan varsa icersin dedim asiri derecede sinir oluyorum ama yapcak bisi yok cocuk istiyoruz die ben tek gttim muayene oldum sanki tek benle oluyo gibi gecen konustum bklm isten uygun bi zamanda izin alcak gideyim dedi

Kiz meyveyi az once yedim kivi ve yesil elma...bilincaltima girdin!...birden kendimi tatli tariflerine bakarken buldum yaaaa

Ben buz yiyenini biliyorum hemde devamli herşeyin fazlasi zarar ölçülü oldukca problem olacagini düşünmüyorum

Aynen canım yaptığı intihar ve bizi üzmek.. Biz o iyi olsun diye uğraşıyoruz ama babam o haliyle bile sürekli kalbimizi kırıyor hemde kendimi bildim bileli

Ahh canım dinlese keşke öyle inat ki kendi bildiğimi yaparım havasında. Ne diller döküyoruz annem ayrı biz ayrı yok üstüne bizi kırıyor çok üzüyor ne yapsak ne etsek hiç bilmiyorum

pc yi birilerine vermiştik canım dün getirdiler.
burlardayımm yanii
sen neler yaptın yokken ...
Ayni yine klomeni içtim catlatmayi vuruldum simdi duphaston kullanıyorum yarin son günü hapin.bat gününü bekliyorum bakalim nasip artik Rabbim lutfeder bebek verirse hayirlisiyla bat gelmez nasipte bu ayda yoksa kirmizilar gelir.beklesip duruyorum anlayacagin.sen nasilsin iyimisin

Ahh canım dinlese keşke öyle inat ki kendi bildiğimi yaparım havasında. Ne diller döküyoruz annem ayrı biz ayrı yok üstüne bizi kırıyor çok üzüyor ne yapsak ne etsek hiç bilmiyorum
Yasama sevincini kaybetmiş olmasin Allah korusun.. Aklima başka birşey gelmiyor

sen neden duphaston kullamnıyorsun ki.
ben ne olsun işte bu ay ben boşum ee 20 gün sürdü adet diğer adetimin gelmesini beklicem hsg çekecek doktor sonra biraz dinlencem haziranda aşılama inşalah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…