- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #7.581
sagol canım inş.takmamaya çalışıyorum takmam inş.ben daha çok yeniyim bebiş konusunda daha 3,gün önce karar verdik inş.en kısa zamanda Allah hepimize nasip eder.
sende takma canım olurmu opuyorumnanaktan
günaydın kızlaaarrrrrrrr.... karlı bir sabahtan hepinize sıcacık bir merhabaaaaa.... ayy kar görmek beni çok mutlu etti.... ohhh hadi gene iyisisiniz hava soğuk dışarı çıkılmaz, gelen gidende olmaz eve, bol bol çalışma yapılır artık bebiş için)))
:uhm:
mrb arkadasım hoşgeldin bende daha yeniyim burada istediğin soruyu gönül rahatlıyla sorabılırsın sagolsun arkadaslar mutlaka bi cvp yazarlar sanaopuyorumnanaktan
melike_ece nin cevizle bal işe yaradı heralde baksana uyanamadı hala...kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bazı sıkıntılarım var Allah hepimize yardımcı olsun.sizlere birkaç soru sorsam, bilginiz varsa yanıtlarmısınız.
sorma valla galiba öyle oldu ya da çalışma hala tam gaz devam ediyor.....))
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bazı sıkıntılarım var Allah hepimize yardımcı olsun.sizlere birkaç soru sorsam, bilginiz varsa yanıtlarmısınız.
kıss walla çok fenasınız haaaaa zillilerrrrrrrrrrrr
inşallah tatlıminşallah bitanem yaa hayırlısı olsun bakalım polis olmadan bitane bebişimiz olsun istedik 7 aydır ugrasıyoz allahım yüzümüze baksın :asigim:
bencede hala çalışma devam ediyo sanırım...
tamam tamam utanma kız hadi görüşürüz tez zamanda git gel..bende seni özleyeceğim..kıs manyak utandırdın beni hehe daha yeni kalktıkk brazdan kahvaltı yapıcaz sonra tarsusa gidicez kaynanamları polis kayınımlara bırakıp gelicez valla sizi çok özlicemmmm
ahahahahahahahha))) kız çabuk gel sensiz forumun tadı çıkmaz ))
tamam tamam utanma kız hadi görüşürüz tez zamanda git gel..bende seni özleyeceğim..
deli kız...yaaa sonunda anladınız hehehee gece harikaydıııııı :kedi:Şeniz
kızlar bir taraftan bu formu ilk sayfasından itibaren okumaya başladım yalnız bişey dikkatimi çekti.. o zamanlar bebiş hasretiyle yanan ve tedavi gören birçok arkadaşın şuan profil fotolarında bebişleri var.. demekki bir çoğu hamiş olup kanatsız meleklerine kavuşmuş.. bu çok umut verici değil mi??:teytey:hihoyyyt
aman onlada ilgilen ne onsuz kal ne bizsiz...opuyorumnanaktandeli kız...
deli kız...
evet canım çok güzel inşallah bizde bebişlerimizin resimlerini koyarız..kızlar bir taraftan bu formu ilk sayfasından itibaren okumaya başladım yalnız bişey dikkatimi çekti.. o zamanlar bebiş hasretiyle yanan ve tedavi gören birçok arkadaşın şuan profil fotolarında bebişleri var.. demekki bir çoğu hamiş olup kanatsız meleklerine kavuşmuş.. bu çok umut verici değil mi??:teytey:hihoyyyt
eeee öyle valla....insan az biraz deli olmasa bu yalan hayat hiç çekilmiyooo walllaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?