Gebe kalamayanlar buraya.....

sagol canım inş.takmamaya çalışıyorum takmam inş.ben daha çok yeniyim bebiş konusunda daha 3,gün önce karar verdik inş.en kısa zamanda Allah hepimize nasip eder.
sende takma canım olurmu opuyorumnanaktan

olur bitanem inşallah 2010 anneleri olucazzz

ay canım ne güzel biliyomusun hiç kar görmedim söle doya doya ama esim polis sarka gidince artık insallah allahım görmeyi nasip eder bebişimle kar topu yapara oynarız kuzusumlaaa

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bazı sıkıntılarım var Allah hepimize yardımcı olsun.sizlere birkaç soru sorsam, bilginiz varsa yanıtlarmısınız.

canım hoşgeldin aramıza... stediğin herşeyi sorabilirsin bilgimiz dahilinde ne olursa olsun cevaplarız..

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bazı sıkıntılarım var Allah hepimize yardımcı olsun.sizlere birkaç soru sorsam, bilginiz varsa yanıtlarmısınız.

sende hoşgeldin canım aramıza gcmiş olsunnn allahım sanada hayırlı bi bebiş nasip etsina.s.

kızlar bir taraftan bu formu ilk sayfasından itibaren okumaya başladım yalnız bişey dikkatimi çekti.. o zamanlar bebiş hasretiyle yanan ve tedavi gören birçok arkadaşın şuan profil fotolarında bebişleri var.. demekki bir çoğu hamiş olup kanatsız meleklerine kavuşmuş.. bu çok umut verici değil mi??:teytey:hihoyyyt

umarım öyle olmuştur o halde hep beraber seslenelim daha önceki arkadslar ne yaptınız yawww bizide bilgilendirseniz haniiii diyoruzzzhihoyyyt

evet canım çok güzel inşallah bizde bebişlerimizin resimlerini koyarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…