- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.821
tabiki aşılamada doktor değiştircem bilmem iyi olur mu çünkü bu doktorum 4 ay sonra bana pco sun dediAyni yine klomeni içtim catlatmayi vuruldum simdi duphaston kullanıyorum yarin son günü hapin.bat gününü bekliyorum bakalim nasip artik Rabbim lutfeder bebek verirse hayirlisiyla bat gelmez nasipte bu ayda yoksa kirmizilar gelir.beklesip duruyorum anlayacagin.sen nasilsin iyimisin
Sağolasın canımCanım benim rabbim yardımcınız olsun.
Ben kayinvalidemdeyim abla soylemesi ayip yaprak sarmasi yapmisNe yemek yaptiniz kizlar bi an merak ettim de :)
Allah yardimciniz olsun canim soz dinlese iyiymisAhh canım dinlese keşke öyle inat ki kendi bildiğimi yaparım havasında. Ne diller döküyoruz annem ayrı biz ayrı yok üstüne bizi kırıyor çok üzüyor ne yapsak ne etsek hiç bilmiyorum
konuyu tam anlamadım ama psikolog falan götürsenizAllah yardimciniz olsun canim soz dinlese iyiymis
Duphaston gebelik oluşursa diye Rahim duvarini duzenliyomus onun için veriyormus.hsg yaptirda için rahat etsin.asilamanda hayirlisiyla tutar insaallahsen neden duphaston kullamnıyorsun ki.
ben ne olsun işte bu ay ben boşum ee 20 gün sürdü adet diğer adetimin gelmesini beklicem hsg çekecek doktor sonra biraz dinlencem haziranda aşılama inşalah canım
Sağol canım.. İnat işte ikna edemiyoruz bir türlü ölücem ben beni son görüşünüz olabilir hastaneye yatmama gerek yok diyip duruyorbebeğimm geçmiş olsunda neden inat ediyorki doktor u sevmesede mecbur ilerisi için gitmek lazım anlasa inşallah
Ohh ne güzel afiyet olsun.benim KV de de güzel yemek yapar ayy çok aciktimmm benBen kayinvalidemdeyim abla soylemesi ayip yaprak sarmasi yapmis2gundur aydinda olmadigimiz icin bi gideyim yanina demistim anlamis gelcegimi dokturmus
Maalesef babam yıllardır böyle abla.. Zaten uzun süredir şeker hastası bilirsin şeker hastalığı vücudun çoğu yerine vurur babamında öyle. Hep ben ölücem diyip duruyor bizi çok üzüyorYasama sevincini kaybetmiş olmasin Allah korusun.. Aklima başka birşey gelmiyor
inş canım rabbim kullarına herşeyin en hayırlısını veriri. rabbime sığınıyorumDuphaston gebelik oluşursa diye Rahim duvarini duzenliyomus onun için veriyormus.hsg yaptirda için rahat etsin.asilamanda hayirlisiyla tutar insaallah
en son gitdğimde doktorum bana klomen rahim duvarını inceltmiş ondan bu kadar kanamam oldu dedi bana duphaston vermedi ama hiçDuphaston gebelik oluşursa diye Rahim duvarini duzenliyomus onun için veriyormus.hsg yaptirda için rahat etsin.asilamanda hayirlisiyla tutar insaallah
Sağol canım inşallah çok geç olmadan kendiliğinden hastaneye gitmeyi kabul eder..Allah yardimciniz olsun canim soz dinlese iyiymis
Gel beraber olsun abla anneler can yazumrutankapost: 40480149 .!.:Ohh ne güzel afiyet olsun.benim KV de de güzel yemek yapar ayy çok aciktimmm ben
Gitmez canım asla gitmezkonuyu tam anlamadım ama psikolog falan götürseniz
Kiz meyveyi az once yedim kivi ve yesil elma...bilincaltima girdin!...birden kendimi tatli tariflerine bakarken buldum yaaaa
Hastayım valla dısardan soyledikNe yemek yaptiniz kizlar bi an merak ettim de :)
canım benim rabbim yardımcınız olsunGitmez canım asla gitmezhatta böyle giderse ben gitmek zorunda kalacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?