- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.841
Canim spermin kalmasi gerekeni kalip kalani ve onun sivisi akıyor
İnşallah canımcanım benim rabbim yardımcınız olsun
Yok canim olan iceride zatende fazlasi sonra cikiyo iste dert etme herkeste boyle yaniAnladım canım saolasin eriyince ole oluyo heralde o zaman tutmuyo mu ki yoksa fazlasimi cikio ki
Heee yaa sukurr mevlaya darisi diger arkadslara tez zamanda. Nstye grmedim ki.. Hic. Kiz ben..Evet tatlım :)) arkadaşimin da öyle oldu minnak olunca sesini veremiyor dışarıya sadece kasilmaları görünüyor ki buna da bin şükür can gelmis yavrucaga :)
Bizim mubarekde ciftlemis kendini derdi neyse. Heyy allahımAmiiinnn :) kist 12. Haftada gitti bende sanirim ki bayaaaaaa hasmetliydi :)
kzlar mrb. kurtaj olali neredeyse 1 sene olacak. bagisiklik sistemim zayif oldugu icin 2kere dusuk yaptim bana bi akıl verin ne yjpmam lazim
Nstye doguma yakin aliyolar kiz zati :)Heee yaa sukurr mevlaya darisi diger arkadslara tez zamanda. Nstye grmedim ki.. Hic. Kiz ben..
Bizim mubarekde ciftlemis kendini derdi neyse. Heyy allahım
Kisti olana hamile kalmalarini oneriyorlar şükür ki bebis var eritir onlari vardır bi HayırBizim mubarekde ciftlemis kendini derdi neyse. Heyy allahım
Kisti olana hamile kalmalarini oneriyorlar şükür ki bebis var eritir onlari vardır bi Hayır
hemen tup bebek hc dusunmedim hayirlisi bakalimtup bebek cnm.bızım tanıdık war 2 kere dusurdu.tup bebekle ilk denemede tutmuss
islim kebabı ve pirinç pilavı:)Ne yemek yaptiniz kizlar bi an merak ettim de :)
Geçmiş olsun neyin var canimHastayım valla dısardan soyledik
Aynen mide bulantisindan zor yedim valla...Hastayım valla dısardan soyledik
Aşırı yorgunlukla gelen faranjit. Üzerine 8 saat ders. Sonuc eve gelir gelmez uyuyakalmakGeçmiş olsun neyin var canim
Seninde mi faranjitin var benimdeAşırı yorgunlukla gelen faranjit. Üzerine 8 saat ders. Sonuc eve gelir gelmez uyuyakalmak
Heee aklim gtti guya yaa dunki kadinlarin nstye gtmesi bende doguruyom erkenden hazrladim.. KendimiNstye doguma yakin aliyolar kiz zati :)
Mevlam nasip eylerse insallah olcaz.. Hepimiz gbi.. Het zaman canim rabbim herkesin yuzunu gyldursun..aysima annemı oluyosun sende bızede dua edın kıss pko war bnde de
Aynen canım yaptığı intihar ve bizi üzmek.. Biz o iyi olsun diye uğraşıyoruz ama babam o haliyle bile sürekli kalbimizi kırıyor hemde kendimi bildim bileli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?