- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.861
Gitcekk gitcekk insallahh.. Inaniyoruzz biz inançli kadinlarizz bizz.....Kisti olana hamile kalmalarini oneriyorlar şükür ki bebis var eritir onlari vardır bi Hayır
Ne yemek yaptiniz kizlar bi an merak ettim de :)
Mevlam nasip eylerse insallah olcaz.. Hepimiz gbi.. Het zaman canim rabbim herkesin yuzunu gyldursun..
Adetle gitmiyor mu kistin?aynen bnımde kistım erır ınssss
Adetle gitmiyor mu kistin?
Yok canim olan iceride zatende fazlasi sonra cikiyo iste dert etme herkeste boyle yani
Benim hic doktora gtmefi canim bende diyorum sende git cocuk istiyoruz die ona gore vitamin eksikliği falan varsa icersin dedim asiri derecede sinir oluyorum ama yapcak bisi yok cocuk istiyoruz die ben tek gttim muayene oldum sanki tek benle oluyo gibi gecen konustum bklm isten uygun bi zamanda izin alcak gideyim dedi
Enistemde uzun cbalar sonunda bi kere gitti. Gidis o gidis simdi hicbir sey yapmiyo.insallah esimde bi sıkıntı cikmaz.ablamin yasadiklarini yasamazsin.Benim hic doktora gtmefi canim bende diyorum sende git cocuk istiyoruz die ona gore vitamin eksikliği falan varsa icersin dedim asiri derecede sinir oluyorum ama yapcak bisi yok cocuk istiyoruz die ben tek gttim muayene oldum sanki tek benle oluyo gibi gecen konustum bklm isten uygun bi zamanda izin alcak gideyim dedi
Kizlar ya bana dua edin yarın hastaneye gtcem aksamdan beri karnimin sag tarafında bi agri var sizlio gibi gecmedi inşallah kötü bişey cikmazz
İnşallah canım ya şu inadından vazgeçse hastaneye yatsa şekerini düşürürler ama yok gitmiyor.. O halini gördükçe üzülmemek elde değil inan. İnşallah geç olmadan hastaneye gitmeyi kabul ederAllah allah çok enteresan ama fıtratı öyle demek ki canm benm. Allah şifa versin umarım bi an önce dank eder ve tedavisini olur. Üzülme dua et emi kıyamam sana yaa
İnşallah canım ya şu inadından vazgeçse hastaneye yatsa şekerini düşürürler ama yok gitmiyor.. O halini gördükçe üzülmemek elde değil inan. İnşallah geç olmadan hastaneye gitmeyi kabul eder
Enistemde uzun cbalar sonunda bi kere gitti. Gidis o gidis simdi hicbir sey yapmiyo.insallah esimde bi sıkıntı cikmaz.ablamin yasadiklarini yasamazsin.
Sağol canım hepinizin duasına ihtiyacım var.. İnşallah insafa gelirde en yakın zamanda hastaneye gidelim der..Inşaallah canm benm ya bol bol dua edelim rabbim acil şifalar versin üzülmemeye çalış veya ikna etmeye..
bilmiyorum ıste tatlım dınletecez dedıler ama bakalım nolacak hayrlısı ıle atsında melegın kalbıİnsallah canım ama sanki 6haftadn snra duylsa dha iyi ultrasona göre tbi erkn gbime gldi bnm 5+5ken gözkmemsti mesela 6+5te gttm gördm :) bzm burda ses dinletmiolr doktrm uygn görmüo o kdrck kalbe o radyosyn fzla dio. Burda hç bi doktr dletmio 5tane kadn dogmcu vr hç bri dnletmz
benim babamda 5 6 senedir şeker hastası insilün iğnesi kullanıyodu son 2 senedir doğru düzgün doktorada gitmiyo karaciğerinde büyüme yağlanma yapıyodu ama düzenli doktora bile gitmiyo bizde korkuyoruzMaalesef babam yıllardır böyle abla.. Zaten uzun süredir şeker hastası bilirsin şeker hastalığı vücudun çoğu yerine vurur babamında öyle. Hep ben ölücem diyip duruyor bizi çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?