Gebe kalamayanlar buraya.....

Enistemde uzun cbalar sonunda bi kere gitti. Gidis o gidis simdi hicbir sey yapmiyo.insallah esimde bi sıkıntı cikmaz.ablamin yasadiklarini yasamazsin.

Allah allah çok enteresan ama fıtratı öyle demek ki canm benm. Allah şifa versin umarım bi an önce dank eder ve tedavisini olur. Üzülme dua et emi kıyamam sana yaa
İnşallah canım ya şu inadından vazgeçse hastaneye yatsa şekerini düşürürler ama yok gitmiyor.. O halini gördükçe üzülmemek elde değil inan. İnşallah geç olmadan hastaneye gitmeyi kabul eder

İnşallah canım ya şu inadından vazgeçse hastaneye yatsa şekerini düşürürler ama yok gitmiyor.. O halini gördükçe üzülmemek elde değil inan. İnşallah geç olmadan hastaneye gitmeyi kabul eder

Inşaallah canm benm ya bol bol dua edelim rabbim acil şifalar versin üzülmemeye çalış veya ikna etmeye..

[QUOT cnm saol inşallahE="mdk35, post: 40483772, member: 642564"]Inşallah canm içini ferah tut rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin..[/QUOTE]

Amin

bilmiyorum ıste tatlım dınletecez dedıler ama bakalım nolacak hayrlısı ıle atsında melegın kalbı

Maalesef babam yıllardır böyle abla.. Zaten uzun süredir şeker hastası bilirsin şeker hastalığı vücudun çoğu yerine vurur babamında öyle. Hep ben ölücem diyip duruyor bizi çok üzüyor
benim babamda 5 6 senedir şeker hastası insilün iğnesi kullanıyodu son 2 senedir doğru düzgün doktorada gitmiyo karaciğerinde büyüme yağlanma yapıyodu ama düzenli doktora bile gitmiyo bizde korkuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…