Gebe kalamayanlar buraya.....

Ne kdr çok ortak noktamız var şekerim ya bu sene hiç olmadım diye mutluydum aslnda ama yakalandk. Adete yakn diye ne olur ne olmaz diye ilaç da alamıyorum şu anda
Alma canim...hele bi belli olsun durumun...ben limon karabiber bali karisitirp bogazimda bekletiyorun biraz sonra yiyorum...

Ben soylediiiim sordugu zamandan beri kiz olacak kiiiiizzz...insallah sende bugunleri goreceksin...nasip bize de insallah...kac haftalik oldu senin?

Ben soylediiiim sordugu zamandan beri kiz olacak kiiiiizzz...insallah sende bugunleri goreceksin...nasip bize de insallah...kac haftalik oldu senin?
banada kız gelıyo yüğenımız ınsallah :) yada ben kızları cok sevıncı kız heyecan verıyo hep.Yterekı saglıklı sıhhatlı olsunda ıman ıle hayır ıle sağlıkla doğsun.sende göreceksın hemde en yakın surede tahmın etmedıgınden daha yakınçsuan kı dururmunu oyle ıyı anlarım kı her ay o hüsranı o hayal kırıklıgını sankı asla olmuycakmıs gıbı hıssı cok cok ıyı bılırım.ama bak sabredenın sonu cok guzel sen merk etme burda boynu bukuk kımse kalmıylcak Allahın ıznıyle.bata göre 6 hafta bıtıyo ama dktora gore galıba daha bes haftann ıcındeym ıste Allahn ıznıyle hafta bası kalp atısları ıcın gıdecem o zaman kesn ne kadarlık oldugu cıkar ortaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…