- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.881
Benimkine ben sorunca ellerinden öper diyorduyok bebem ya bıdık bıdık ıncı tanesı gıbı duruolar orda.doktorumda saolsun her tedawı edısınde gozume sokuyor bak burdalar dıor.bıkere sole anlarıs dımı
Ne kdr çok ortak noktamız var şekerimSeninde mi faranjitin var benimde
hadi bakalım hayırlı haberle gel bbeğim:)Günaydin hatunlar bur saat sonra randevum var hayirlarla dönerim inşallah
Alma canim...hele bi belli olsun durumun...ben limon karabiber bali karisitirp bogazimda bekletiyorun biraz sonra yiyorum...Ne kdr çok ortak noktamız var şekerimya bu sene hiç olmadım diye mutluydum aslnda ama yakalandk. Adete yakn diye ne olur ne olmaz diye ilaç da alamıyorum şu anda
Caniiim...cikolatani yedin mi?Günaydin hatunlar bur saat sonra randevum var hayirlarla dönerim inşallah
Yegenimizi yerimize op !...hayirli guzel haberlerle ins...Günaydin hatunlar bur saat sonra randevum var hayirlarla dönerim inşallah
Yedim tatlım yedim :)) ay geldi doktorCaniiim...cikolatani yedin mi?
Canim benim hadi insallah guzel haberlerle dönYedim tatlım yedim :)) ay geldi doktor
Ayyy cok heyecenli yaaa!...Yedim tatlım yedim :)) ay geldi doktor
Ben soylediiiim sordugu zamandan beri kiz olacak kiiiiizzz...insallah sende bugunleri goreceksin...nasip bize de insallah...kac haftalik oldu senin?bebeem ay hadı hemen hayırlı haberı yaz kızımız mı oğlumuz mu :) ay ne heycanlı ya o zamlara bende hayırlısyla erısırım ınsallah hele bır doğsaralrda mıncırlasak mınnak tosbaları :)
Amaaannn nasıl yiyon gı :) iyi geliyo muAlma canim...hele bi belli olsun durumun...ben limon karabiber bali karisitirp bogazimda bekletiyorun biraz sonra yiyorum...
Ohhh valla...cok guzel oluyo heleki eksi limonla bal...superr...hmmm benim bogazimi aciyo...Amaaannn nasıl yiyon gı :) iyi geliyo mu
ayyy yavyuumm yaaa:) uyusun büyüyecek o:)Yüz üstü uyuyordu uykucu
Kiz doktor hicbirsey goremedi secdede mübarek :)) ameliyata girecem 4.30da yine gel dediayyy yavyuumm yaaa:) uyusun büyüyecek o:)
Oyy yerim ben onu birak uyusun kizKiz doktor hicbirsey goremedi secdede mübarek :)) ameliyata girecem 4.30da yine gel dedi
banada kız gelıyo yüğenımız ınsallah :) yada ben kızları cok sevıncı kız heyecan verıyo hep.Yterekı saglıklı sıhhatlı olsunda ıman ıle hayır ıle sağlıkla doğsun.sende göreceksın hemde en yakın surede tahmın etmedıgınden daha yakınçsuan kı dururmunu oyle ıyı anlarım kı her ay o hüsranı o hayal kırıklıgını sankı asla olmuycakmıs gıbı hıssı cok cok ıyı bılırım.ama bak sabredenın sonu cok guzel sen merk etme burda boynu bukuk kımse kalmıylcak Allahın ıznıyle.bata göre 6 hafta bıtıyo ama dktora gore galıba daha bes haftann ıcındeym ıste Allahn ıznıyle hafta bası kalp atısları ıcın gıdecem o zaman kesn ne kadarlık oldugu cıkar ortaya :)Ben soylediiiim sordugu zamandan beri kiz olacak kiiiiizzz...insallah sende bugunleri goreceksin...nasip bize de insallah...kac haftalik oldu senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?