- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.901
Atar rabbimin iziyle canım merak etme :)bilmiyorum ıste tatlım dınletecez dedıler ama bakalım nolacak hayrlısı ıle atsında melegın kalbı
Babası kılıklıOyy yerim ben onu birak uyusun kizseninki bayaa uykucuymus yaa
ay kuzu ya kuzu işte edepli olacak annesı göstermıyo kendını ama anneyı merakta bırakmasa ıyıydı :) ınsallah bu uslulugu uyku sevme halı doğuncada devam eder :))Yüz üstü uyuyordu uykucu
inşallah kuzum bu gunlerı bıle gosteren Rabbıme hamd olsun artık sabredecez herzsey Allahtan basımız gozumuz ustuneAtar rabbimin iziyle canım merak etme :)
Oyy masallah iyi olsunda varsin uyusunBabası kılıklıbildigin secdede gormen lazımdi :))
Canm kızdr bencede cnkü kızlar kndni cbk göstermio 4aylkkn tam belli deiül demşti doktr anlamştm kız oldgnu. Erkeklr 3buck deynce ble belli oluo:)Babası kılıklıbildigin secdede gormen lazımdi :))
Tabikide canımm. bu meleklr bze veriln en güzel hediyeinşallah kuzum bu gunlerı bıle gosteren Rabbıme hamd olsun artık sabredecez herzsey Allahtan basımız gozumuz ustune
Korkum dogunca tersi olacak uyumayacak :)) ya organlara falan da bakacakti tamamen yüz üstü yattigindan bi sirt kemigini gösterdi sağolsun :))ay kuzu ya kuzu işte edepli olacak annesı göstermıyo kendını ama anneyı merakta bırakmasa ıyıydı :) ınsallah bu uslulugu uyku sevme halı doğuncada devam eder :))
Benim ilki sirt üstü yatiyordu hep bacaklar acik ultrasonu koydu ki bir tek sirt gözüküyor şok oldumCanm kızdr bencede cnkü kızlar kndni cbk göstermio 4aylkkn tam belli deiül demşti doktr anlamştm kız oldgnu. Erkeklr 3buck deynce ble belli oluo:)
Amiiiin :) ama saat saydim resmen kiz strese girdim boşuna :))O
Oyy masallah iyi olsunda varsin uyusun
Oyy uyusun kiz insallah uslu olur dogduktan sonradaBenim ilki sirt üstü yatiyordu hep bacaklar acik ultrasonu koydu ki bir tek sirt gözüküyor şok oldum
Amiiiin :) ama saat saydim resmen kiz strese girdim boşuna :))
utangacmı ne:)Kiz doktor hicbirsey goremedi secdede mübarek :)) ameliyata girecem 4.30da yine gel dedi
Oksurup zipladinmi kiiizBabası kılıklıbildigin secdede gormen lazımdi :))
nice yıllar a eşinle bebeklerinde canım :)Kızlaaaar günaydın hepimizeee bugün benim evlilik yıldönümüüüüm2 seneyi devirdik vay bee daha dün gibi sanki gözümün önünde herşey. Daha nice nice seneler yaşar yaşlanırız inşaallah...
aman hiç kolay değil kendine dikkat etmelisin sende canımAşırı yorgunlukla gelen faranjit. Üzerine 8 saat ders. Sonuc eve gelir gelmez uyuyakalmak
Ayy ben köfteli patates yaptım bide nohutlu pilavSen peki?
amin inşaallah zeynebimhayırlı günler kızlar RABBİM hepimize merhamet etsin İNŞALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?