Gebe kalamayanlar buraya.....

ay kuzu ya kuzu işte edepli olacak annesı göstermıyo kendını ama anneyı merakta bırakmasa ıyıydı :) ınsallah bu uslulugu uyku sevme halı doğuncada devam eder :))
Korkum dogunca tersi olacak uyumayacak :)) ya organlara falan da bakacakti tamamen yüz üstü yattigindan bi sirt kemigini gösterdi sağolsun :))

Benim ilki sirt üstü yatiyordu hep bacaklar acik ultrasonu koydu ki bir tek sirt gözüküyor şok oldum
Oyy uyusun kiz insallah uslu olur dogduktan sonrada benimki o kadar hareketliydi ki doktor bile bu cok yaramaz olacak yerinde durmuyo demisti seninkide pek bi uslu olacak insallah tatlim yeerim ben onları yaa

Kizlar merhaba adetimin ustunden 14 gun gecti kan testi yaptirdim 2.38 çıktı ve sanki hamileymisim gibi belirtilerim devam ediyor dr adet olmazsan 10 gun sonra gel dedi hormon ve yumurtalik testi yapicak olunca sizce gitmeden once tekrar kan testi yaptirmalimiyim

nice yıllar a eşinle bebeklerinde canım :)
eşine ne süpriz yapıcaksın bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…