- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.921
Dogdktn snrada öle uyuyoms bdeBenim ilki sirt üstü yatiyordu hep bacaklar acik ultrasonu koydu ki bir tek sirt gözüküyor şok oldum
Rabbim daha beraber cook güzl yıllar nasp etsn canım insallah 2.yılınzda bebiş nasp eder rabbim.Kızlaaaar günaydın hepimizeee bugün benim evlilik yıldönümüüüüm2 seneyi devirdik vay bee daha dün gibi sanki gözümün önünde herşey. Daha nice nice seneler yaşar yaşlanırız inşaallah...
illa merak ettirecek kendini zilli şey :) bu kesin kız kız ben bile inanmaya başladım kız olduğuna :)Kiz doktor hicbirsey goremedi secdede mübarek :)) ameliyata girecem 4.30da yine gel dedi
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım eşinle beraber nice sağlık huzur mutluluk dolu kucağınızda bebeğinizle inşaallah yıllarınız olsun :)Kızlaaaar günaydın hepimizeee bugün benim evlilik yıldönümüüüüm2 seneyi devirdik vay bee daha dün gibi sanki gözümün önünde herşey. Daha nice nice seneler yaşar yaşlanırız inşaallah...
asabiyet niye canım:)anca okudum geldim kızlar.öğlene kadarda anca işlerimi hafifletiyorum bu seferde siz mi gidiyosunuz napıyosunuz ya bi denk gelemedik yine :) aslında çok asabiyim bugün
sabah yine ateşimi ölçtüm 36,3 çıktı.yumurtlamadan sonra hiç yükselmedi sanki.dedim ben bu ayda adet olucam bu ayda tutmıcak herhalde dedim eşime.sabahtan beri sinirlerim bozuk.asabiyet niye canım:)
ya bitanem bak şimdi burda defalarca her belirtiyi ateş değeri olsun akıntı olsun kasık ağrısı olsun herşeyi belirti saydık gördük ki bazen tamam belirtiler doğru oluyor ama cogunlukla yanılstıcı o yüzden ateşde bunlarda bir iben stres yapayım ateşim anında çıkar veya tansiyonn düşsün ateşin düşer vucüt bu o yüzden sakın bunlara kapılma eşinede hiç konuşma bunları adet olana kadar eğer adetin gelmezse tabiki gelmedi ne oldu acaba baktıralımmı diye konuşursun ama şimdi oda streslidir erkeker içinde yaşıyor genelde bazen dışa vuruyor. bence böyle:)sabah yine ateşimi ölçtüm 36,3 çıktı.yumurtlamadan sonra hiç yükselmedi sanki.dedim ben bu ayda adet olucam bu ayda tutmıcak herhalde dedim eşime.sabahtan beri sinirlerim bozuk.
Oyyyy citlembigim beniiiim...Rabbim uzun hayrli saglikli omur ve evlatlar versin insallah...askiniz buyusun buyusun daha da buyusunKızlaaaar günaydın hepimizeee bugün benim evlilik yıldönümüüüüm2 seneyi devirdik vay bee daha dün gibi sanki gözümün önünde herşey. Daha nice nice seneler yaşar yaşlanırız inşaallah...
zaten sabahtan beri düşünüp kendini hasta etme diye 3-4 kere aradı biliyo ben kendimi hasta ederim..ne bileyim yumurtlamadan sonra ateşin hiç yükseğe çıkmaması çok tuhafıma gitti bu sefer.bir de tamam umut etmeyeyim diyorum ama doktora git klomen kullan çatlatma vurdur sonra duphaston kullan.yani ister istemez beklenti içine giriyorsun zaten.ne bileyim çok umutsuzum bu gün canım yaya bitanem bak şimdi burda defalarca her belirtiyi ateş değeri olsun akıntı olsun kasık ağrısı olsun herşeyi belirti saydık gördük ki bazen tamam belirtiler doğru oluyor ama cogunlukla yanılstıcı o yüzden ateşde bunlarda bir iben stres yapayım ateşim anında çıkar veya tansiyonn düşsün ateşin düşer vucüt bu o yüzden sakın bunlara kapılma eşinede hiç konuşma bunları adet olana kadar eğer adetin gelmezse tabiki gelmedi ne oldu acaba baktıralımmı diye konuşursun ama şimdi oda streslidir erkeker içinde yaşıyor genelde bazen dışa vuruyor. bence böyle:)
bebeğim evet o kadar şey yaptırdıktan sonra beklentiye girmen normal ama mutsulukla girme daha zamanın gelmedi mutsuzda olacaksan o zaman olursun . hadi bebeğin varsa neden onu hormonsuz bırakıyorun mutluluk hormonu biliyorsun tüm kan akımı için cok önemlizaten sabahtan beri düşünüp kendini hasta etme diye 3-4 kere aradı biliyo ben kendimi hasta ederim..ne bileyim yumurtlamadan sonra ateşin hiç yükseğe çıkmaması çok tuhafıma gitti bu sefer.bir de tamam umut etmeyeyim diyorum ama doktora git klomen kullan çatlatma vurdur sonra duphaston kullan.yani ister istemez beklenti içine giriyorsun zaten.ne bileyim çok umutsuzum bu gün canım ya
mutluluk hormonlarım mı çalışmıyor yoksa benim nedir :)bebeğim evet o kadar şey yaptırdıktan sonra beklentiye girmen normal ama mutsulukla girme daha zamanın gelmedi mutsuzda olacaksan o zaman olursun . hadi bebeğin varsa neden onu hormonsuz bırakıyorun mutluluk hormonu biliyorsun tüm kan akımı için cok önemli
Sabit tuttun başta dimi? Benimki hep deli gibi dönüyor :)
haahhh gülümse kalk yerinden bi su vs birşeyler al içi yürü iki dk kendine gelirsin dışarıyı görebilecek şekilde pencereden iki dk insanlar a bak hadi bakimmm:)mutluluk hormonlarım mı çalışmıyor yoksa benim nedir :)
Ablaaaa ne diyosuuuunzaten sabahtan beri düşünüp kendini hasta etme diye 3-4 kere aradı biliyo ben kendimi hasta ederim..ne bileyim yumurtlamadan sonra ateşin hiç yükseğe çıkmaması çok tuhafıma gitti bu sefer.bir de tamam umut etmeyeyim diyorum ama doktora git klomen kullan çatlatma vurdur sonra duphaston kullan.yani ister istemez beklenti içine giriyorsun zaten.ne bileyim çok umutsuzum bu gün canım ya
Kiz doktor hicbirsey goremedi secdede mübarek :)) ameliyata girecem 4.30da yine gel dedi
Dogunca tam tersi de olabilir :)) Nasıl uyanik tutacam bilmem doktor da tok gel diyo e daha ne yiyeyim :)))Oyy uyusun kiz insallah uslu olur dogduktan sonradabenimki o kadar hareketliydi ki doktor bile bu cok yaramaz olacak yerinde durmuyo demisti seninkide pek bi uslu olacak insallah tatlim yeerim ben onları yaa
Yav yabanci yok cocugum :)))utangacmı ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?