- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.961
seninki elletmez kendini basar tekmeyi he ona göre :)O hemşireyi gönder de bi el atsın benim çocuğuma be sevaba girersin
Doktor uyandirmaya calisiyo ben bakıyorum la kiz mi acaba harbiden göstermiyor bu diyeilla merak ettirecek kendini zilli şey :) bu kesin kız kız ben bile inanmaya başladım kız olduğuna :)
adetliyken ne bileyimki ya hiç kullanmadımki.pko ne kız bende pko yok.2 senedir doktorlara gi,diyorum bana öyle birşey demediler.Abla pko vardi dimi?bnde de gastrit var mahvoluyorum ama yapacak bisey yok baska bi arkadas hamile kalmis soganla...bnde diyorum adet bitince 2.gun basliyosun 15 gun olunca benim yumurtlamama denk geliyo ya dusuk olursa dedim o da ben adetliyken basladim dedi...zarari olur mu acaba ya?
Ne tekmesi totosunu kaldirir yukari dogru!...seninki elletmez kendini basar tekmeyi he ona göre :)
Ama yukselcek diye birşey yok ki sabit kalmasi dusmemesi de ayni anlama çıkıyorsabah yine ateşimi ölçtüm 36,3 çıktı.yumurtlamadan sonra hiç yükselmedi sanki.dedim ben bu ayda adet olucam bu ayda tutmıcak herhalde dedim eşime.sabahtan beri sinirlerim bozuk.
E o zaman soganada gerek yokki abla?adetliyken ne bileyimki ya hiç kullanmadımki.pko ne kız bende pko yok.2 senedir doktorlara gi,diyorum bana öyle birşey demediler.
onun totosunu yesinler maşaallah kuzuma benim :)Doktor uyandirmaya calisiyo ben bakıyorum la kiz mi acaba harbiden göstermiyor bu diyezaten vermedi ultrason fotosu bende ekrandan cekmedim heyecandan resmen isirmalik doğrultmus totoyu
Başlaynca haber et. Ben de başlıcam izindeyim. :) Bu ay umudum yok ama işte ne olur ne olmaz diye beklemedeyim.Ayyy nanaklarini minciririm seninbaslicam...icerken bisey olmuyo da bitince bende bulanti basladi...sogan kokusuna bile bizimki de heyecenlanmisti...ama yapicam zaten 15 gunluk bisey
ne bileyim ya dokunsalar ağlıcam heAma yukselcek diye birşey yok ki sabit kalmasi dusmemesi de ayni anlama çıkıyor
Simdi hemsireaanim o elini bi indir uyuyoz burada anama da soyle catlamasin geliyoz beklesinseninki elletmez kendini basar tekmeyi he ona göre :)
3 gun once geldi canim...ama bilmiyorum adetliyken mi basliim bitince 2 gun sonrami?karar veremedimBaşlaynca haber et. Ben de başlıcam izindeyim. :) Bu ay umudum yok ama işte ne olur ne olmaz diye beklemedeyim.Senin kaç gün önce geldi adetn cnm?
ben var demedim zaten.ben benim için ne gerekli onu bile bilmiyorum offff yaaaaaa.....E o zaman soganada gerek yokki abla?
Evet ya benim yarenim nerde???oyuncak mi isinde mi yoksa?
alemsin kız senSimdi hemsireaanim o elini bi indir uyuyoz burada anama da soyle catlamasin geliyoz beklesin
Uzulme ablacim bekle hele!ben var demedim zaten.ben benim için ne gerekli onu bile bilmiyorum offff yaaaaaa.....
Hassaslik gecmedi sanirimne bileyim ya dokunsalar ağlıcam he
Gecmis olsun canim biseyiniz yok dimi?Ayy siz beni merak mi ettiniz cok duygulandim :)) sekerler bizim yan bina gecen gece yandi. Kablolar falanda kopmus internet yok mobilde cok yavas giremiyorum .
Iste anasın çocuğualemsin kız sen
Bakalim tutacak mi :)evet canım az az döndü sonra ileri geri gitti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?