Gebe kalamayanlar buraya.....

illa merak ettirecek kendini zilli şey :) bu kesin kız kız ben bile inanmaya başladım kız olduğuna :)
Doktor uyandirmaya calisiyo ben bakıyorum la kiz mi acaba harbiden göstermiyor bu diye zaten vermedi ultrason fotosu bende ekrandan cekmedim heyecandan resmen isirmalik doğrultmus totoyu

adetliyken ne bileyimki ya hiç kullanmadımki.pko ne kız bende pko yok.2 senedir doktorlara gi,diyorum bana öyle birşey demediler.

Ayyy nanaklarini minciririm seninbaslicam...icerken bisey olmuyo da bitince bende bulanti basladi...sogan kokusuna bile bizimki de heyecenlanmisti...ama yapicam zaten 15 gunluk bisey
Başlaynca haber et. Ben de başlıcam izindeyim. :) Bu ay umudum yok ama işte ne olur ne olmaz diye beklemedeyim. Senin kaç gün önce geldi adetn cnm?

Başlaynca haber et. Ben de başlıcam izindeyim. :) Bu ay umudum yok ama işte ne olur ne olmaz diye beklemedeyim. Senin kaç gün önce geldi adetn cnm?
3 gun once geldi canim...ama bilmiyorum adetliyken mi basliim bitince 2 gun sonrami?karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…