Gebe kalamayanlar buraya.....

Ablaaaa ne diyosuuuun aaaaa!...hep bize kiziyosun umitsiziz diye bu sefer sen noluyooo??simdi kizma sirasi bizdesakin ha...umutsuzluk yok...beklemedigimiz anda gelicek keretalar!...
nasıl olcak o iş hep bekliyoruz :) benim sıkıntım doğla yoldan olsun istiyorum o yüzden yumurta takibi yaptırıyorum.bu klomenle 2.ay belki 3.aya mayıstada klomen yaptırırım ama ya sonrası.. ben tüp bebek olmasını istemiyorum hem maddi hem manevi çok yıpratıyor beni ya..

anca okudum geldim kızlar.öğlene kadarda anca işlerimi hafifletiyorum bu seferde siz mi gidiyosunuz napıyosunuz ya bi denk gelemedik yine :) aslında çok asabiyim bugün
malum bi kaç gün kaldı gerçeklere dün eşim soruyo gelişme var mı yok dedim hissetmiyorum ama olsun sanki var ben hissediyorum hemde kız olucak kız istiyorum diyor

malum bi kaç gün kaldı gerçeklere dün eşim soruyo gelişme var mı yok dedim hissetmiyorum ama olsun sanki var ben hissediyorum hemde kız olucak kız istiyorum diyor
canım benim o bile moralini düzgün tutmaya çalışıyor napsın.annesi hissetmez babası hisseder belki bellimi olur :)

Öksürdum falan da kalkmadi doktorum da ameliyatta hastasi bekliyordu cok seyedemedik komposto actim iki litre kadar bi iceyim hepsini de görsün
Kiz seninle ugrasilmaz haaa cocuk dogsun sen napar eder dedigini yaptirirsinsaygiyla!...2 saatmi var simdibizde burda bekliyoz haa...

Abla kendine zaman ver ben mesela zayifliyorum haftaya sekerime baktircam...bu sogan kurude yapicam bu ay...hala sonuc olmazsa temmuzda doktora gidicem diye hedef belirledim...aende oyle yap artik dogali da olmazsa...mecbur tup bebek bi daha!...

Abla kendine zaman ver ben mesela zayifliyorum haftaya sekerime baktircam...bu sogan kurude yapicam bu ay...hala sonuc olmazsa temmuzda doktora gidicem diye hedef belirledim...aende oyle yap artik dogali da olmazsa...mecbur tup bebek bi daha!...
ben zaten 59 dan 53 e düştüm.soğan kürü yapamıyorum gastrit ve mide sorunum var.keçiboynuzu carobella almıştım onuda yutamıyorum sevmedim yemiyorum.yaş ilerliyor bi yandan ben daralıyorum anlayacağın :)

doktor onlara bakarken hcg'ye de tekrar bakar zaten

canım benim o bile moralini düzgün tutmaya çalışıyor napsın.annesi hissetmez babası hisseder belki bellimi olur :)
ayy keşke öyle olsa bu sefer başka hissediyorum sanki oldu diyo ama bende tık yok ki o hep kız olsun istiyo kız çocuğu daha hayırlı olur diyo ciğerim napsın

Sen başlarsan ben de baslarm o zaman. Rahim filminde seni örnek almıştm. Yoksa hiç gitmeye niyetim yoktu bi kaç günüm var benim de bata.
Ayyy nanaklarini minciririm seninbaslicam...icerken bisey olmuyo da bitince bende bulanti basladi...sogan kokusuna bile bizimki de heyecenlanmisti...ama yapicam zaten 15 gunluk bisey

O hemşireyi gönder de bi el atsın benim çocuğuma be sevaba girersin

ben zaten 59 dan 53 e düştüm.soğan kürü yapamıyorum gastrit ve mide sorunum var.keçiboynuzu carobella almıştım onuda yutamıyorum sevmedim yemiyorum.yaş ilerliyor bi yandan ben daralıyorum anlayacağın :)
Abla pko vardi dimi?bnde de gastrit var mahvoluyorum ama yapacak bisey yok baska bi arkadas hamile kalmis soganla...bnde diyorum adet bitince 2.gun basliyosun 15 gun olunca benim yumurtlamama denk geliyo ya dusuk olursa dedim o da ben adetliyken basladim dedi...zarari olur mu acaba ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…