- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.941
Öksürdum falan da kalkmadi doktorum da ameliyatta hastasi bekliyordu cok seyedemedik komposto actim iki litre kadar bi iceyim hepsini de görsünOksurup zipladinmi kiiiz
nasıl olcak o iş hep bekliyoruz :) benim sıkıntım doğla yoldan olsun istiyorum o yüzden yumurta takibi yaptırıyorum.bu klomenle 2.ay belki 3.aya mayıstada klomen yaptırırım ama ya sonrası.. ben tüp bebek olmasını istemiyorum hem maddi hem manevi çok yıpratıyor beni ya..Ablaaaa ne diyosuuuunaaaaa!...hep bize kiziyosun umitsiziz diye bu sefer sen noluyooo??simdi kizma sirasi bizde sakin ha...umutsuzluk yok...beklemedigimiz anda gelicek keretalar!...
teyzoşları varrrr :)))Yav yabanci yok cocugum :)))
malum bi kaç gün kaldı gerçeklere dün eşim soruyo gelişme var mı yok dedim hissetmiyorum ama olsun sanki var ben hissediyorum hemde kız olucak kız istiyorum diyoranca okudum geldim kızlar.öğlene kadarda anca işlerimi hafifletiyorum bu seferde siz mi gidiyosunuz napıyosunuz ya bi denk gelemedik yine :) aslında çok asabiyim bugün
canım benim o bile moralini düzgün tutmaya çalışıyor napsın.annesi hissetmez babası hisseder belki bellimi olur :)malum bi kaç gün kaldı gerçeklere dün eşim soruyo gelişme var mı yok dedim hissetmiyorum ama olsun sanki var ben hissediyorum hemde kız olucak kız istiyorum diyor
Kiz seninle ugrasilmaz haaa cocuk dogsun sen napar eder dedigini yaptirirsinÖksürdum falan da kalkmadi doktorum da ameliyatta hastasi bekliyordu cok seyedemedik komposto actim iki litre kadar bi iceyim hepsini de görsün
Midemin bulantısı geçince denicem :)Ohhh valla...cok guzel oluyo heleki eksi limonla bal...superr...hmmm benim bogazimi aciyo...
Abla kendine zaman ver ben mesela zayifliyorum haftaya sekerime baktircam...bu sogan kurude yapicam bu ay...hala sonuc olmazsa temmuzda doktora gidicem diye hedef belirledim...aende oyle yap artik dogali da olmazsa...mecbur tup bebek bi daha!...nasıl olcak o iş hep bekliyoruz :) benim sıkıntım doğla yoldan olsun istiyorum o yüzden yumurta takibi yaptırıyorum.bu klomenle 2.ay belki 3.aya mayıstada klomen yaptırırım ama ya sonrası.. ben tüp bebek olmasını istemiyorum hem maddi hem manevi çok yıpratıyor beni ya..
Etmeye çalışıyorum cnm ama işte oldu artk. Sadece acaba gebelik testi yapıp ilaç mı başlasam diye düşünüyorum. Yoksa iyileşemicem.aman hiç kolay değil kendine dikkat etmelisin sende canım
Iyyy o cok fena yaa...bende sogana baslicam ama korkuyorum mide agrisi sonrada bulanti yapiyo ama mecbur yapicaz artikMidemin bulantısı geçince denicem :)
Evet ya benim yarenim nerde???oyuncak mi isinde mi yoksa?
ben zaten 59 dan 53 e düştüm.soğan kürü yapamıyorum gastrit ve mide sorunum var.keçiboynuzu carobella almıştım onuda yutamıyorum sevmedim yemiyorum.yaş ilerliyor bi yandan ben daralıyorum anlayacağın :)Abla kendine zaman ver ben mesela zayifliyorum haftaya sekerime baktircam...bu sogan kurude yapicam bu ay...hala sonuc olmazsa temmuzda doktora gidicem diye hedef belirledim...aende oyle yap artik dogali da olmazsa...mecbur tup bebek bi daha!...
doktor onlara bakarken hcg'ye de tekrar bakar zatenKizlar merhaba adetimin ustunden 14 gun gecti kan testi yaptirdim 2.38 çıktı ve sanki hamileymisim gibi belirtilerim devam ediyordr adet olmazsan 10 gun sonra gel dedi hormon ve yumurtalik testi yapicak olunca sizce gitmeden once tekrar kan testi yaptirmalimiyim
Amin canım maşallah :))Kızlaaaar günaydın hepimizeee bugün benim evlilik yıldönümüüüüm2 seneyi devirdik vay bee daha dün gibi sanki gözümün önünde herşey. Daha nice nice seneler yaşar yaşlanırız inşaallah...
Sen başlarsan ben de baslarm o zaman. Rahim filminde seni örnek almıştm. Yoksa hiç gitmeye niyetim yoktuIyyy o cok fena yaa...bende sogana baslicam ama korkuyorum mide agrisi sonrada bulanti yapiyo ama mecbur yapicaz artik
ayy keşke öyle olsa bu sefer başka hissediyorum sanki oldu diyo ama bende tık yok ki o hep kız olsun istiyo kız çocuğu daha hayırlı olur diyo ciğerim napsıncanım benim o bile moralini düzgün tutmaya çalışıyor napsın.annesi hissetmez babası hisseder belki bellimi olur :)
Ayyy nanaklarini minciririm seninSen başlarsan ben de baslarm o zaman. Rahim filminde seni örnek almıştm. Yoksa hiç gitmeye niyetim yoktubi kaç günüm var benim de bata.
O hemşireyi gönder de bi el atsın benim çocuğuma be sevaba girersinDogdktn snrada öle uyuyoms bdebkere sey olmştu saglık ocagında kalp seslerni dinletcklrdi bi aletle saatgecio die ben hızlı hzlı gtmştm bnm melefm sırtını dönmüş kalp sesleri gelmiodu hemsire karnıma eliyle bisey yaptı cevirdi bebegi :)
Abla pko vardi dimi?bnde de gastrit var mahvoluyorum ama yapacak bisey yok baska bi arkadas hamile kalmis soganla...bnde diyorum adet bitince 2.gun basliyosun 15 gun olunca benim yumurtlamama denk geliyo ya dusuk olursa dedim o da ben adetliyken basladim dedi...zarari olur mu acaba ya?ben zaten 59 dan 53 e düştüm.soğan kürü yapamıyorum gastrit ve mide sorunum var.keçiboynuzu carobella almıştım onuda yutamıyorum sevmedim yemiyorum.yaş ilerliyor bi yandan ben daralıyorum anlayacağın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?