Gebe kalamayanlar buraya.....

ayy keşke öyle olsa bu sefer başka hissediyorum sanki oldu diyo ama bende tık yok ki o hep kız olsun istiyo kız çocuğu daha hayırlı olur diyo ciğerim napsın
Canm genelde esler hssedio bnmkde ilk hamileligmde dha adetm gecmedn karnmı se mye baslamştı bu sefrde öle oldu :) var kesn hssediorm diodu. Nde umtlandrma kndni yk bse diodm hp. Ama tbi Allah bilr ynede

Gecmis olsun canim biseyiniz yok dimi?

Yok canim. Evin bitisiginde ki binaydi gece 3te cikmis yangin. Bizim oda arka tarafta kaliyor biz duymadik zile basmislar fakat bizim dairenin zili bozuktu sabah ogrendik biz. Kadin su icmeye diye kalkmis oyle farketmis dis kapinin onunde kulubede cikmis yani bi 5 10 dakika daha gecmis olsa cikamazlardi. Allahtan can kaybi olmadi.

Canm genelde esler hssedio bnmkde ilk hamileligmde dha adetm gecmedn karnmı se mye baslamştı bu sefrde öle oldu :) var kesn hssediorm diodu. Nde umtlandrma kndni yk bse diodm hp. Ama tbi Allah bilr ynede
ayy keşke bzd de olsa cano biliyosun bu ay çok zor geçti teyzem zaten hastanede yatıyodu aylardır ama son 12 gün yoğun bakımda uyutuldu ve vefat etti bzm de tam yoğun bakımda ziyaretine gittiğimiz güne denk geldi yumurtlama dönemi bi gün eksik çalıştık hani eğer olduysa RABBİMİN mucizesi olur çünkü kaç gün doğru düzgün yemek bile yemedik uyku yok düzen yok moral yok yinede olsa ailemizi sevindirir

Amin ablam..Ya tuba gibi minicik kurt vardi yatakta silkeledim attim bazanin icinde ölü biri varmis meger hos ölü diri getirir derler de kötüydü be
Ayyy kurtmu?ya bu ne ya?esimlede kac gundur degisik ruyalar goruyoruz...ama yorumu iyi yani is basarisi evlilik huzuru bi de mujdeli haber diyo!...senin ruyani da yorumliim derdin olmus kuzum...bi de ruyami anlattim ya etkisinde kalmissindir...

Verilmis ssadakalari varmis...neyseki atlatmissinizz...napiyosun canooio?anlat!..

nice yıllar a eşinle bebeklerinde canım :)
eşine ne süpriz yapıcaksın bakalım:)

Sağol kuzum benm. Vala eşim şehir dışındaydı bi süredir gidip geliyodu bide biz kırgındık birbirimize o yüzden ben bişey yapmadım ama sağolsun o bana dün gece güzel bişey yaptı bütün kötülükler de geçip gitti çok şükür. Bakalım bi gitsin de evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…