- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #75.981
ama ya nasıl yok geçen ayla tutmuyor bu sefer yazsammı grafikmi atsam burayaAma yukselcek diye birşey yok ki sabit kalmasi dusmemesi de ayni anlama çıkıyor
Simdi hemsireaanim o elini bi indir uyuyoz burada anama da soyle catlamasin geliyoz beklesin
Sirt üstü uyusa iyi secdeye varmis yavrucakuyuyormuydu vayy kerata vayyy benimkide kesin öyle yapacak eee şimdi 4 30da gitcen o zaman mi bakacak bide
Masssalllah yavruma Allahin mucizesi isteSirt üstü uyusa iyi secdeye varmis yavrucakhic döndüremedik ameliyata gireceğim tekrar gel dedi yani yine son 2.30 saat
Allah hayırlara çıkarsın rüyanı.senide rahatsız etmesin o kabuslar güzel şeyler görelimHassaslik gecmedi sanirimbende gece bi kabuslar görmüşüm Allah korusun hala basimi ağrıyor
Yakn olsada gndrsm :) ama hakikaten ck güzl cevryo masaj yapr gbi :)O hemşireyi gönder de bi el atsın benim çocuğuma be sevaba girersin
yaa 16gün kaldı bebişimi görmeye heyecanlıyım benimkide göstermezse böyle
Canm genelde esler hssedio bnmkde ilk hamileligmde dha adetm gecmedn karnmı se mye baslamştı bu sefrde öle oldu :) var kesn hssediorm diodu. Nde umtlandrma kndni yk bse diodm hp. Ama tbi Allah bilr ynedeayy keşke öyle olsa bu sefer başka hissediyorum sanki oldu diyo ama bende tık yok ki o hep kız olsun istiyo kız çocuğu daha hayırlı olur diyo ciğerim napsın
niye beklicen alırsın bidaha randevu sırf cinsiyet görmeye geldim dersin alla alla ya :)Kıyamam ya belki gosterir isin aksi kismi bugun gostermezse ben bir ay daha bekleyecem ben napim
Amin ablam..Ya tuba gibi minicik kurt vardi yatakta silkeledim attim bazanin icinde ölü biri varmis megerAllah hayırlara çıkarsın rüyanı.senide rahatsız etmesin o kabuslar güzel şeyler görelim
Gecmis olsun canim biseyiniz yok dimi?
ayy keşke bzd de olsa cano biliyosun bu ay çok zor geçti teyzem zaten hastanede yatıyodu aylardır ama son 12 gün yoğun bakımda uyutuldu ve vefat etti bzm de tam yoğun bakımda ziyaretine gittiğimiz güne denk geldi yumurtlama dönemi bi gün eksik çalıştık hani eğer olduysa RABBİMİN mucizesi olur çünkü kaç gün doğru düzgün yemek bile yemedik uyku yok düzen yok moral yok yinede olsa ailemizi sevindirirCanm genelde esler hssedio bnmkde ilk hamileligmde dha adetm gecmedn karnmı se mye baslamştı bu sefrde öle oldu :) var kesn hssediorm diodu. Nde umtlandrma kndni yk bse diodm hp. Ama tbi Allah bilr ynede
Bakalim siyah üzüm kompostosu iyi gelecek mi :))Yakn olsada gndrsm :) ama hakikaten ck güzl cevryo masaj yapr gbi :)
Hayırlara çıksın diyelim tekrar inşaallah ölü diri getirsin hayırlar mutluluklar getirsinAmin ablam..Ya tuba gibi minicik kurt vardi yatakta silkeledim attim bazanin icinde ölü biri varmis megerhos ölü diri getirir derler de kötüydü be
Ayyy kurtmu?ya bu ne ya?esimlede kac gundur degisik ruyalar goruyoruz...ama yorumu iyi yani is basarisi evlilik huzuru bi de mujdeli haber diyo!...senin ruyani da yorumliim derdin olmus kuzum...bi de ruyami anlattim ya etkisinde kalmissindir...Amin ablam..Ya tuba gibi minicik kurt vardi yatakta silkeledim attim bazanin icinde ölü biri varmis megerhos ölü diri getirir derler de kötüydü be
Cok girmek istemiyorum iste bi de özel hastane malum :-/niye beklicen alırsın bidaha randevu sırf cinsiyet görmeye geldim dersin alla alla ya :)
Bilmiyorum ki ama huylandim be iyyAyyy kurtmu?ya bu ne ya?esimlede kac gundur degisik ruyalar goruyoruz...ama yorumu iyi yani is basarisi evlilik huzuru bi de mujdeli haber diyo!...senin ruyani da yorumliim derdin olmus kuzum...bi de ruyami anlattim ya etkisinde kalmissindir...
Verilmis ssadakalari varmis...neyseki atlatmissinizz...napiyosun canooio?anlat!..Yok canim. Evin bitisiginde ki binaydi gece 3te cikmis yangin. Bizim oda arka tarafta kaliyor biz duymadik zile basmislar fakat bizim dairenin zili bozuktu sabah ogrendik biz. Kadin su icmeye diye kalkmis oyle farketmis dis kapinin onunde kulubede cikmis yani bi 5 10 dakika daha gecmis olsa cikamazlardi. Allahtan can kaybi olmadi.
Dimi ama merak ediyoruz toplucana :))teyzoşları varrrr :)))
nice yıllar a eşinle bebeklerinde canım :)
eşine ne süpriz yapıcaksın bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?