Gebe kalamayanlar buraya.....

Verilmis ssadakalari varmis...neyseki atlatmissinizz...napiyosun canooio?anlat!..

Suan tv basinda sizinle yazisiyorum. Az sonra camlari silecegim. Adetim bitti bakalim calismalara baslicaz :)) siz neler yapiyosunuz benim net paketi aksam bitiyor. Kablo icinde gelen olmadi hala (

Suan tv basinda sizinle yazisiyorum. Az sonra camlari silecegim. Adetim bitti bakalim calismalara baslicaz :)) siz neler yapiyosunuz benim net paketi aksam bitiyor. Kablo icinde gelen olmadi hala (
Hadi bakalim hayirlarla baslasin nisan ayi!...beni biluyosun kuzum adetliyim...3.gunum karnim agriyo yuruyecektim ama halim yok...

Iyi bakalim...valla kafana goree hastane doktor bulmak zor...bakalim biz napicaz??
Bugün kızdım gerci saatinde neden gelmedin dedi dedim ben geldim siz yoktunuz hemsire de atladi hemen bakariz sistem girisine diye dedim geldim yoktunuz sonra benden once baskasi girdi baktım yumusadi kadin hemen doktor iyi de yine kadin denisik :-/

Hele bahhh bah helleee bi de problem cikariyo yaaa onu bunu birak ultrsonu ac deseydin!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…