- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.001
Hayir olsun insallah...sen kompostoyu ic kuzum devam eeett...o cinsiyet gorulecek bugunBilmiyorum ki ama huylandim be iyy
oo ellerine sağlık maşaallah
tarhana çorba
patates patlıcan yemeği
makarna
salata
Allah kimseyi aç susuz bırakmasın akşam eşim gelene kadar ne acıktım ya :)
Super dadinin süper ana versiyonuKiz seninle ugrasilmaz haaa cocuk dogsun sen napar eder dedigini yaptirirsinsaygiyla!...2 saatmi var simdi bizde burda bekliyoz haa...
Gitmeedin mi fistikk doktoraa....Dimi ama merak ediyoruz toplucana :))
Rabbim daha beraber cook güzl yıllar nasp etsn canım insallah 2.yılınzda bebiş nasp eder rabbim.
Evdemisin canim sen hastane uzakmi??Super dadinin süper ana versiyonubi dogsun da tospikim hele taktikler benden
Icmedim daha gec iceyim de etkisi gecmesin :))Hayir olsun insallah...sen kompostoyu ic kuzum devam eeett...o cinsiyet gorulecek bugun
Evdeyim tatlım hastane yakın da 4de servis yok taksiyle gideriz 5dakkayaEvdemisin canim sen hastane uzakmi??
Ohhh bal sifa olsuuuun!...Icmedim daha gec iceyim de etkisi gecmesin :))
Verilmis ssadakalari varmis...neyseki atlatmissinizz...napiyosun canooio?anlat!..
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım eşinle beraber nice sağlık huzur mutluluk dolu kucağınızda bebeğinizle inşaallah yıllarınız olsun :)
Iyi bakalim...valla kafana goree hastane doktor bulmak zor...bakalim biz napicaz??Evdeyim tatlım hastane yakın da 4de servis yok taksiyle gideriz 5dakkaya
Hemseriimmm ablacim ciktim dun cook sukur evimdeyim..
Zorla yedirecek zatenonun totosunu yesinler maşaallah kuzuma benim :)
Oyyyy citlembigim beniiiim...Rabbim uzun hayrli saglikli omur ve evlatlar versin insallah...askiniz buyusun buyusun daha da buyusun
Ya bizim arkadaş ta da yoktu kist falan ama soğan suyu yaptı bebişi oldu. Bu sefer de olmazsa bnm de denemeye niyetim var.ben var demedim zaten.ben benim için ne gerekli onu bile bilmiyorum offff yaaaaaa.....
Hadi bakalim hayirlarla baslasin nisan ayi!...beni biluyosun kuzum adetliyim...3.gunum karnim agriyo yuruyecektim ama halim yok...Suan tv basinda sizinle yazisiyorum. Az sonra camlari silecegim. Adetim bitti bakalim calismalara baslicaz :)) siz neler yapiyosunuz benim net paketi aksam bitiyor. Kablo icinde gelen olmadi hala(
Bugün kızdım gerci saatinde neden gelmedin dedi dedim ben geldim siz yoktunuz hemsire de atladi hemen bakariz sistem girisine diye dedim geldim yoktunuz sonra benden once baskasi girdi baktım yumusadi kadin hemen doktor iyi de yine kadin denisik :-/Iyi bakalim...valla kafana goree hastane doktor bulmak zor...bakalim biz napicaz??
Usta sensin sana göre baş licam ben de karar ver biran önce3 gun once geldi canim...ama bilmiyorum adetliyken mi basliim bitince 2 gun sonrami?karar veremedim
Hele bahhh bah helleee bi de problem cikariyo yaaa onu bunu birak ultrsonu ac deseydin!...Bugün kızdım gerci saatinde neden gelmedin dedi dedim ben geldim siz yoktunuz hemsire de atladi hemen bakariz sistem girisine diye dedim geldim yoktunuz sonra benden once baskasi girdi baktım yumusadi kadin hemen doktor iyi de yine kadin denisik :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?