- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.021
Hic umut kaybelir mi.. Boylesine bi rabbimiz varken.. Oldumu simdi...ben zaten 59 dan 53 e düştüm.soğan kürü yapamıyorum gastrit ve mide sorunum var.keçiboynuzu carobella almıştım onuda yutamıyorum sevmedim yemiyorum.yaş ilerliyor bi yandan ben daralıyorum anlayacağın :)
AyyyUsta sensin sana göre baş licam ben de karar ver biran önce
Hadi bakalim hayirlarla baslasin nisan ayi!...beni biluyosun kuzum adetliyim...3.gunum karnim agriyo yuruyecektim ama halim yok...
Hadii insallah bugunden sonra atilan adim bebise giden son adimlar olur.. Mitlu yillarr canim rabbim bebislii nasip etsinnSağol kuzum benm. Vala eşim şehir dışındaydı bi süredir gidip geliyodu bide biz kırgındık birbirimize o yüzden ben bişey yapmadım ama sağolsun o bana dün gece güzel bişey yaptı bütün kötülükler de geçip gitti çok şükür. Bakalım bi gitsin de evden
Ya ates olayi hassas zaten en iyisi ovulasyon testiama ya nasıl yok geçen ayla tutmuyor bu sefer yazsammı grafikmi atsam buraya
Yok kiz yuz üstü uyudu tospa kalkmadi ya...Gostermedi mi ufaklik cinsiyetini
inşaallah canım ya inşaallah hayırlısıylaHic umut kaybelir mi.. Boylesine bi rabbimiz varken.. Oldumu simdi...Insan derdi tek kendi omuzlarinda saniyor bazen ve boyle anlarda en iyi gelen sey belkide baska yasanmisliklar.. Sen o umudu ve inanci kaybetme. Bak 2 gun yattim o hastahanede. Ve o kadar farkli hastalar gordumki kendimi unuttum.. Bak 41 yasinda kadin gelmişti. Doguma ve onun gibi bi cok kadin yaslari hep 35 uzeri. Niye canini sikiyosun guzel ablam.. Olacagina inaniyoruz..
Hadii insallah bugunden sonra atilan adim bebise giden son adimlar olur.. Mitlu yillarr canim rabbim bebislii nasip etsinn
Yok kiz yuz üstü uyudu tospa kalkmadi ya...
Insallllaaahahh gonulden amin...Benimde bu ay agrili olduydu. Bakalim bu ay batlarimiz birbirimize yakin. İnsallah bizim ayimiz olur bu ay :)
Gittim yüz üstü uyuyordu tospa hiçbirsey goremedik 4.30da yine çağırdı :))Gitmeedin mi fistikk doktoraa....
Yuz üstü uyuyor bebek derlerdi de nasil uyuyor acaba derdim aha da böyle uyurmus megerOyy annesi pek nazli senin ufaklik :) gelsin diye yollarina baktirdi simdi de cinsiyetini sakliyor :)
Kuzum benm allah razı olsun amin inşaallah. Sende hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıkla sıhhatle inşaallah
Canim bunlari yapmasi icin adet olmam gerekiyormus o yuzden suphede kaldim afedersin alt muaynede yapti gec dollenme olabilir diye hcg bakmistidoktor onlara bakarken hcg'ye de tekrar bakar zaten
Yuz üstü uyuyor bebek derlerdi de nasil uyuyor acaba derdim aha da böyle uyurmus meger
Ya iste pek isinamadim yardımcısına kan alan hemsire gecmisti onun yerine aa dedim burada misin hala yok isi vardi geldim dedi dedim icimden kal noolurHele bahhh bah helleee bi de problem cikariyo yaaa onu bunu birak ultrsonu ac deseydin!...
aman geç olsunda güç olmasın kuzum çok seviniyoruz teyzoşları olarakDimi ama merak ediyoruz toplucana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?