Gebe kalamayanlar buraya.....

Ya ates olayi hassas zaten en iyisi ovulasyon testi

Ben bıraktım artk ya hiç içimden gelmiyo. Sabah da eşimi kandırdım güya ama yemedi dedim doğum kontrol hapı aldım ne alaka dedi öyle vala dedm e ne gerek vardı zaten olmuyo şuan dedi eşşşek bende olsun ihtimalleri dahi ortadan kaldırmak istedim o yüzden dedim saçmalama yaa getir bakiim ilacı dedi gittim söktürücü kutusunu getirdim bi an korktu değişik bi yüz ifadesi oldu ama akıllı hemen prospektüsü okudu söktürücüymüş ya bu (sırıtıyo tabi burda) yalancı seniii dedi yapma öyle bişey korktum dedi ay ama geceden beri görmen lazım ben tv izliyodum o gitti yattı yarım saat sonra bi geldi kalk kalk kalk hadi yerine dedi tv yi kapattı tuttu kolumdan öpe öpe götürdü sonra olanlara bende inanamadım

Canim bunlari yapmasi icin adet olmam gerekiyormus o yuzden suphede kaldim afedersin alt muaynede yapti gec dollenme olabilir diye hcg bakmisti
Evet adetli olman gerekiyor 10 gün sonra gel demis ya onu ben olsan da olmasan da gel dedi zannettim bi an zaten tekrarla tatlım testi adet olmazsan gec dollenme falan olur belli olmaz

Ayyy sonra noldu kiiii

deli ya ben bu ara yüz vermiyom cok naza çekme hallerindeyim

Evet adetli olman gerekiyor 10 gün sonra gel demis ya onu ben olsan da olmasan da gel dedi zannettim bi an zaten tekrarla tatlım testi adet olmazsan gec dollenme falan olur belli olmaz
Umut fakirin ekmegi misali gec dollenmede benim umudum negatif cikinca 2 saate tup bebek asilama konusunda gorustuk arastirdik bu imkanlar varken bi kac ay dahami bekliyeyim diyorum oyle karmasa yasiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…