- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.041
Ya ates olayi hassas zaten en iyisi ovulasyon testi
Evet adetli olman gerekiyor 10 gün sonra gel demis ya onu ben olsan da olmasan da gel dedi zannettim bi an zaten tekrarla tatlım testi adet olmazsan gec dollenme falan olur belli olmazCanim bunlari yapmasi icin adet olmam gerekiyormus o yuzden suphede kaldim afedersin alt muaynede yapti gec dollenme olabilir diye hcg bakmisti
Cok takilma canim eger doktor alaninda iyiyse moralini de duzeltiyosa takma kafana!..Ya iste pek isinamadim yardımcısına kan alan hemsire gecmisti onun yerine aa dedim burada misin hala yok isi vardi geldim dedi dedim icimden kal noolur
Cok da merak etmeme gerek yokmus canımMerakin gitmis oldu :) :) hadi insallah bugun gosterir annesi :)
Ayyy sonra noldu kiiiiBen bıraktım artk ya hiç içimden gelmiyo. Sabah da eşimi kandırdım güya ama yemedidedim doğum kontrol hapı aldım ne alaka dedi öyle vala dedm e ne gerek vardı zaten olmuyo şuan dedi eşşşek bende olsun ihtimalleri dahi ortadan kaldırmak istedim o yüzden dedim saçmalama yaa getir bakiim ilacı dedi gittim söktürücü kutusunu getirdim bi an korktu değişik bi yüz ifadesi oldu ama akıllı hemen prospektüsü okudu söktürücüymüş ya bu (sırıtıyo tabi burda) yalancı seniii dedi yapma öyle bişey korktum dedi ay ama geceden beri görmen lazım ben tv izliyodum o gitti yattı yarım saat sonra bi geldi kalk kalk kalk hadi yerine dedi tv yi kapattı tuttu kolumdan öpe öpe götürdü sonra olanlara bende inanamadım
Amiiiinn balimmm...Kuzum benm allah razı olsun amin inşaallah. Sende hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıkla sıhhatle inşaallah
Ben bıraktım artk ya hiç içimden gelmiyo. Sabah da eşimi kandırdım güya ama yemedidedim doğum kontrol hapı aldım ne alaka dedi öyle vala dedm e ne gerek vardı zaten olmuyo şuan dedi eşşşek bende olsun ihtimalleri dahi ortadan kaldırmak istedim o yüzden dedim saçmalama yaa getir bakiim ilacı dedi gittim söktürücü kutusunu getirdim bi an korktu değişik bi yüz ifadesi oldu ama akıllı hemen prospektüsü okudu söktürücüymüş ya bu (sırıtıyo tabi burda) yalancı seniii dedi yapma öyle bişey korktum dedi ay ama geceden beri görmen lazım ben tv izliyodum o gitti yattı yarım saat sonra bi geldi kalk kalk kalk hadi yerine dedi tv yi kapattı tuttu kolumdan öpe öpe götürdü sonra olanlara bende inanamadım
Yapmayin kiiiizz yazikkk!...deli ya ben bu ara yüz vermiyom cok naza çekme hallerindeyim
Iyi yine doktorum ya yani duzceye göre iyiCok takilma canim eger doktor alaninda iyiyse moralini de duzeltiyosa takma kafana!..
Anne baba saatiAyyy sonra noldu kiiii
Kocacinla mutlu tripli yillara canim :)
Hahaaaa... Uykucu sirasimimiss hakkatenn tosbaa uyannda haydii gosterrrr annecgineee... Kizz geliyooooo kizzzzzGittim yüz üstü uyuyordu tospa hiçbirsey goremedik 4.30da yine çağırdı :))
Umut fakirin ekmegi misali gec dollenmede benim umudum negatif cikinca 2 saate tup bebek asilama konusunda gorustuk arastirdik bu imkanlar varken bi kac ay dahami bekliyeyim diyorum oyle karmasa yasiyorumkiEvet adetli olman gerekiyor 10 gün sonra gel demis ya onu ben olsan da olmasan da gel dedi zannettim bi an zaten tekrarla tatlım testi adet olmazsan gec dollenme falan olur belli olmaz
Kiz nedense etlerim bile aciyorYapmayin kiiiizz yazikkk!...
Yapmaaa bu kadar masum olamazzzAnne baba saati
E kuzum kaslarin bile etkileniyo o buyurken...bj de bu siralar tasinma falan derken ayakta kaldin cok o yuzdendir..Kiz nedense etlerim bile aciyorbi de ayak ve diz kramplari
Kız o ayklari elleri gorsen bildiğin secdede çocuğum :) bi basini kaldirdi yine yattıHahaaaa... Uykucu sirasimimiss hakkatenn tosbaa uyannda haydii gosterrrr annecgineee... Kizz geliyooooo kizzzzz
Kac aydir istiyorsunyz bi sorun var mi ki?Umut fakirin ekmegi misali gec dollenmede benim umudum negatif cikinca 2 saate tup bebek asilama konusunda gorustuk arastirdik bu imkanlar varken bi kac ay dahami bekliyeyim diyorum oyle karmasa yasiyorumki
Ayyy sonra noldu kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?