Gebe kalamayanlar buraya.....

deli ya ben bu ara yüz vermiyom cok naza çekme hallerindeyim

İşte bende öyleydim oda. Çok kırgındık ama birbirimize hattâ üzülüyodum heralde hiç bi atak yapmicak kutlamicak bile falan diyodum ama öyle olmadı. Bütün gece sevdi karım benm karım benm herşeyim güzel karım diye diye bi baktım saat olmuş 05.30 çok şükür yaa mükemmel bi gece geçirdik. Inşaallah bi daha kötü şeyler yaşamayız yaa çok çirkin bi durum çünkü

Sitesine baksana bi cnm orda vardr belki
Ben kullanicam ay aramistim adet bitimi 2.gun basla demislerdi...ama ben bu ay 7.gun baslicam...insallah...7+15ten 22.gunu bitiyo...bende 16 17de yumurtluyorum...yani tam arada yumurtlama zamaninda iciyo olucam

Oh maşallah :) ya diyorum bazen anne baba kardeş bir yere kadar yaninda evlat da öyle yine onlardan var hayir Allah daim kilsin aranizdakileri aramizdakileri geçen cok ağladım dedigim gecenin sabahi isten gelmis 9.30 da pogaca falan almis baktım uyanmamissin nefesini kontrol ettim korktum diyo is yapamamis garibim o öyle dedi daha çok ağladım tabi Allah'im acısını yasatma eksik etme ya Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…