- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.061
Bana yazık diyene bak kiz ben unumu eledim elegimi astim sen niye saliyonYapmaaa bu kadar masum olamazzzbenimki diyoki hatun yanima gelmiyo ki cocuk nasil olacak diyo!...
Ahahahaha anlamadimValla sabahlar olmadı diyim sen anla gerisini
OLMAZ HANIMIN AĞRILARI VARDI :)Bana yazık diyene bak kiz ben unumu eledim elegimi astim sen niye saliyon
Adetliyim ondan 5gun oncede agrim oldu hep..yani bir ayda 12 gunu sil kafadan...Bana yazık diyene bak kiz ben unumu eledim elegimi astim sen niye saliyon
5 aylik evliyiz dr bende muaynede sorun gormedi ama iste bu hormon vs bakicak esimde sperm sayımı yaptiricak yarin daha dogrusu 37 yasindayim korkularim bu yuzden bu nedenle boyle acil davraniyoruzKac aydir istiyorsunyz bi sorun var mi ki?
Bak ablam hatirladi...ama abla napiim dayanamiyorum onu mu cekiim bi de!..OLMAZ HANIMIN AĞRILARI VARDI :)
deli ya ben bu ara yüz vermiyom cok naza çekme hallerindeyim
Sitesine baksana bi cnm orda vardr belkiAyyybana dediiiii!...bilmiyorum ki cano saracoglunu mu arasam
Allah razı olsun o teyzoslardan :)aman geç olsunda güç olmasın kuzum çok seviniyoruz teyzoşları olarak
Kizim sana söylüyorum gelinim sen isit gibi olduOLMAZ HANIMIN AĞRILARI VARDI :)
Ben kullanicam ay aramistim adet bitimi 2.gun basla demislerdi...ama ben bu ay 7.gun baslicam...insallah...7+15ten 22.gunu bitiyo...bende 16 17de yumurtluyorum...yani tam arada yumurtlama zamaninda iciyo olucamSitesine baksana bi cnm orda vardr belki
Ahahahaha anlamadimiyi kiz hasi besmelwyle insallah...bazilari adet bitiminde hemen hamile kaliyo insallh tutar kuzuuuuum
Him bu ay tam calisma bekliyorum ama heAdetliyim ondan 5gun oncede agrim oldu hep..yani bir ayda 12 gunu sil kafadan...
Belli olmaz kuzum pko dan yumrtan vardir gec catlar olur o zaman...insallah gonlunden onu gecir ki olsun ins...Ay o bana denk gelmez anacım o kadar şanslı olamam ben
Bakalim artik erken uyumazsamHim bu ay tam calisma bekliyorum ama he
Belli olmaz kuzum pko dan yumrtan vardir gec catlar olur o zaman...insallah gonlunden onu gecir ki olsun ins...
İşte bende öyleydim oda. Çok kırgındık ama birbirimizehattâ üzülüyodum heralde hiç bi atak yapmicak kutlamicak bile falan diyodum ama öyle olmadı. Bütün gece sevdi karım benm karım benm herşeyim güzel karım diye diye bi baktım saat olmuş 05.30 çok şükür yaa mükemmel bi gece geçirdik. Inşaallah bi daha kötü şeyler yaşamayız yaa çok çirkin bi durum çünkü
Askim sen devam etsen ben uyusam dedigimi bile hatirliyorum ey gidiBakalim artik erken uyumazsam
amin cümlemizden canoAllah razı olsun o teyzoslardan :)
Ohh ohh anne karninda baslamiss namazaa yavrucakdaa bitmistirr gari.. Acsinn pacalaridaaa anneci gorsunn.. YahuuKız o ayklari elleri gorsen bildiğin secdede çocuğum :) bi basini kaldirdi yine yattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?