Gebe kalamayanlar buraya.....

benim babamda 5 6 senedir şeker hastası insilün iğnesi kullanıyodu son 2 senedir doğru düzgün doktorada gitmiyo karaciğerinde büyüme yağlanma yapıyodu ama düzenli doktora bile gitmiyo bizde korkuyoruz
Benimkide bizim zorumuzla giderdi onuda annem götürürdü son komaya girdiğinde 930a çıkmış ve kalbi durmuştu yine aynısını olmasını bekliyor.. Bu yaptıkları etrafındakileri üzmekten başka bişey değil olan bize oluyor sizede geçmiş olsun canım ne desem bilemiyorum çocuk gibiler ya. Hadi çocuk gitmek istemese ağlasada sızlasada elinden tutup götürürsün ama bunlar koca adam ya.. Allah akıl fikir versin hepsine hem kızıyorum hem çok üzülüyorum

Ben kullanicam ay aramistim adet bitimi 2.gun basla demislerdi...ama ben bu ay 7.gun baslicam...insallah...7+15ten 22.gunu bitiyo...bende 16 17de yumurtluyorum...yani tam arada yumurtlama zamaninda iciyo olucam
Cnm aklıma geldi şimdi doktor seni tekrar kontrole çagırdı mı. Bana adetin 3. Günü gel dedi filmden sonra

5 aylik evliyiz dr bende muaynede sorun gormedi ama iste bu hormon vs bakicak esimde sperm sayımı yaptiricak yarin daha dogrusu 37 yasindayim korkularim bu yuzden bu nedenle boyle acil davraniyoruz
Anladım ama sırayla gidin hele bana da tup bebek demisti esimin sayi az cikinca hatta sakin bosanmayin bu yüzden hic olmayabilir bile dedi pis herif... klomen ve catlatma ile baslarsin tatlım tabi inşallah gerek olmaz

bn orda olsam götürürüm de değilim işte sırf yeniden rapor tahlil falan uzun iş diye gitmiyo bakalım nereye kadar

Siestada ne oluyo. Basla baslaa minnak kendine gelsinnn... Bi...
Siesta her ne kadar meksikalilarin gündüz uykusu olsa da aslında müslümanların Sünnetlerinden esinlenmis bi gunduz uykusu çöreklenmisler sunnetimize.... dort bardak içtim bi hareket hissettim kalanini da 4den sonra icecem :)

Anladım ama sırayla gidin hele bana da tup bebek demisti esimin sayi az cikinca hatta sakin bosanmayin bu yüzden hic olmayabilir bile dedi pis herif... klomen ve catlatma ile baslarsin tatlım tabi inşallah gerek olmaz
İnşallah canım ya esimde cok rahat hic olmadi evlatlık aliriz dio

O ona gelmz cnm tm26 bkç kez olmştu o ay hç umudm yktu demşti hatrlasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…