- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.081
Ayyy cok hossun yaa!...yok bizimkine ters o!...trip yapiyo bi de!...Askim sen devam etsen ben uyusam dedigimi bile hatirliyorum ey gidi
Benimkide bizim zorumuzla giderdi onuda annem götürürdü son komaya girdiğinde 930a çıkmış ve kalbi durmuştu yine aynısını olmasını bekliyor.. Bu yaptıkları etrafındakileri üzmekten başka bişey değil olan bize oluyorbenim babamda 5 6 senedir şeker hastası insilün iğnesi kullanıyodu son 2 senedir doğru düzgün doktorada gitmiyo karaciğerinde büyüme yağlanma yapıyodu ama düzenli doktora bile gitmiyo bizde korkuyoruz
Cnm aklıma geldi şimdi doktor seni tekrar kontrole çagırdı mı. Bana adetin 3. Günü gel dedi filmden sonraBen kullanicam ay aramistim adet bitimi 2.gun basla demislerdi...ama ben bu ay 7.gun baslicam...insallah...7+15ten 22.gunu bitiyo...bende 16 17de yumurtluyorum...yani tam arada yumurtlama zamaninda iciyo olucam
Anladım ama sırayla gidin hele bana da tup bebek demisti esimin sayi az cikinca hatta sakin bosanmayin bu yüzden hic olmayabilir bile dedi pis herif... klomen ve catlatma ile baslarsin tatlım tabi inşallah gerek olmaz5 aylik evliyiz dr bende muaynede sorun gormedi ama iste bu hormon vs bakicak esimde sperm sayımı yaptiricak yarin daha dogrusu 37 yasindayim korkularim bu yuzden bu nedenle boyle acil davraniyoruz
bn orda olsam götürürüm de değilim işte sırf yeniden rapor tahlil falan uzun iş diye gitmiyo bakalım nereye kadarBenimkide bizim zorumuzla giderdi onuda annem götürürdü son komaya girdiğinde 930a çıkmış ve kalbi durmuştu yine aynısını olmasını bekliyor.. Bu yaptıkları etrafındakileri üzmekten başka bişey değil olan bize oluyorsizede geçmiş olsun canım ne desem bilemiyorum çocuk gibiler ya. Hadi çocuk gitmek istemese ağlasada sızlasada elinden tutup götürürsün ama bunlar koca adam ya.. Allah akıl fikir versin hepsine hem kızıyorum hem çok üzülüyorum
Doktor seninki siestada diyo sansimiza da hep uyuyor denk geliyo dedi bakalım bir saat falan var :) baslayayim meyve suyumaOhh ohh anne karninda baslamiss namazaa yavrucakdaa bitmistirr gari.. Acsinn pacalaridaaa anneci gorsunn.. Yahuu
Benimki duymamazliktan geliyidu :)) bi de arada gulme krizi tutuyordu bana ya ne gicik hatunum bazenAyyy cok hossun yaa!...yok bizimkine ters o!...trip yapiyo bi de!...
Siestada ne oluyo.Doktor seninki siestada diyo sansimiza da hep uyuyor denk geliyo dedi bakalım bir saat falan var :) baslayayim meyve suyuma
Siesta her ne kadar meksikalilarin gündüz uykusu olsa da aslında müslümanların Sünnetlerinden esinlenmis bi gunduz uykusu çöreklenmisler sunnetimize.... dort bardak içtim bi hareket hissettim kalanini da 4den sonra icecem :)Siestada ne oluyo.Basla baslaa minnak kendine gelsinnn... Bi...
İnşallah canım ya esimde cok rahat hic olmadi evlatlık aliriz dioAnladım ama sırayla gidin hele bana da tup bebek demisti esimin sayi az cikinca hatta sakin bosanmayin bu yüzden hic olmayabilir bile dedi pis herif... klomen ve catlatma ile baslarsin tatlım tabi inşallah gerek olmaz
İnsallah canım hç ummadgn bi anda gelr yavrunAyy inşaallah canm benm yaa çok istedim bu ay olmasını ama olmadı malesefinşaallah daha fazla aratmaz rabbim..
Hdi bakalm insallah canım :)Bakalim siyah üzüm kompostosu iyi gelecek mi :))
O ona gelmz cnmayy keşke bzd de olsa cano biliyosun bu ay çok zor geçti teyzem zaten hastanede yatıyodu aylardır ama son 12 gün yoğun bakımda uyutuldu ve vefat etti bzm de tam yoğun bakımda ziyaretine gittiğimiz güne denk geldi yumurtlama dönemi bi gün eksik çalıştık hani eğer olduysa RABBİMİN mucizesi olur çünkü kaç gün doğru düzgün yemek bile yemedik uyku yok düzen yok moral yok yinede olsa ailemizi sevindirir
evet ya keşke olsa ilaç gibi gelir şu an ki durumumuza eve güneş doğarO ona gelmz cnmtm26 bkç kez olmştu o ay hç umudm yktu demşti hatrlasana
Yok cano..filme bakti sperm testine bakti problem yok 2nizde de 3 ay bekle dedi...Cnm aklıma geldi şimdi doktor seni tekrar kontrole çagırdı mı. Bana adetin 3. Günü gel dedi filmden sonra
Olumsuz konusup uzmemek ve seni daha iyi hissettirmek icin diyordur tatlım onlar icinde yasiyotlar genelde esim de öyle diyorduİnşallah canım ya esimde cok rahat hic olmadi evlatlık aliriz dio
Patlayacam 8.bardakHdi bakalm insallah canım :)
Gittin mi cano?Patlayacam 8.bardak
Hakikaten ha seni varyaaa!...bizimki oyle durumda birakip gidiyo zorla olurmu bu is diyoBenimki duymamazliktan geliyidu :)) bi de arada gulme krizi tutuyordu bana ya ne gicik hatunum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?