Gebe kalamayanlar buraya.....

evet ya keşke olsa ilaç gibi gelir şu an ki durumumuza eve güneş doğar
O ay bnde öle diodm kaynanmla fln kabga etmştk pskolojk olark cökmştm hepten mamz kılp dua ettm bu sefr olsn Allah ım die bn ck btk bi imtihndn gectm diorm hp ve rabbim sabrımn mükafatnı versi pes etme canm öle ya böle olck bn bliorm rabbim duaları asla geri çevirmez

amin cnm gerçekten de eğer olduysa mucize olur çünkü kaç haftadır düzen yok uyku yok yemek yok ssürekli arabaya bindim koşturmaca üzüntü ağlamak falan derken oldursa her şeye rağmen güçlüymüş ki tutunmuş derim haa evet naptı senin kaynana bebeği öğrendimi konuşuyon mu

Yok cano..filme bakti sperm testine bakti problem yok 2nizde de 3 ay bekle dedi...
Biz spermiyogramı geçen eylülde vermiştk cnm. Bana da hsgden önce 3 ay gözüme görünme demişti. İlaçlarımı bıraktrdı o ay hamileydm nsib olmadı. Ama adetin 3. Günü yine gel dedi hsg den snra. Galiba yine klomen verecek. Çünkü klomenin etkisi 3 ay kalıyomuş vücutta. Yani aklma bi tek o geliyo

Hormon tahlili isticektir bi de klomen icin...muhtemelen...bana da 3 ay sonra dedi...zaten her ay gidip ya hormon icin yada sag tarafim agriyo bak diye gidiyorum bikti artik doktor bnden...

Hormon tahlili isticektir bi de klomen icin...muhtemelen...bana da 3 ay sonra dedi...zaten her ay gidip ya hormon icin yada sag tarafim agriyo bak diye gidiyorum bikti artik doktor bnden...
Hormon da yaptrdm canm hatta gaza geldim demir cinko c vitamini falan hepsine baktrdım geçen eylülde :) Bnm doktor cok dolu oluyo gün hesaplayp randevu almayı düşünüyorum o kadar ki umutsuzum

Ayy kız beni de duygulandırdın aynen canm benm. Eş başka yaa değişik bi hissiyat. Bilmiyorum evlat da nasıl oluyo ama eş gerçekten çok büyük bi nimet bence. Allah daim etsin birbirimizin acısını yaşatmasın rabbim ömür boyu birlikte olmayı nasip etsin hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…