- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.101
Gece wc nin önüne yatk ypPatlayacam 8.bardak
O ay bnde öle diodm kaynanmla fln kabga etmştk pskolojk olark cökmştm hepten mamz kılp dua ettm bu sefr olsn Allah ım die bn ck btk bi imtihndn gectm diorm hp ve rabbim sabrımn mükafatnı versi pes etme canm öle ya böle olck bn bliorm rabbim duaları asla geri çevirmezevet ya keşke olsa ilaç gibi gelir şu an ki durumumuza eve güneş doğar
KIZ BU SANA TOK GEL DEİD KOMPOSTO İÇ DEDİMİ DEDİYSE TAMAM 8 BARDAK YUHH BÖBREKLERİNE YAZIK :)Patlayacam 8.bardak
amin cnm gerçekten de eğer olduysa mucize olur çünkü kaç haftadır düzen yok uyku yok yemek yok ssürekli arabaya bindim koşturmaca üzüntü ağlamak falan derken oldursa her şeye rağmen güçlüymüş ki tutunmuş derim haa evet naptı senin kaynana bebeği öğrendimi konuşuyon muO ay bnde öle diodm kaynanmla fln kabga etmştk pskolojk olark cökmştm hepten mamz kılp dua ettm bu sefr olsn Allah ım die bn ck btk bi imtihndn gectm diorm hp ve rabbim sabrımn mükafatnı versi pes etme canm öle ya böle olck bn bliorm rabbim duaları asla geri çevirmez
Biz spermiyogramı geçen eylülde vermiştk cnm. Bana da hsgden önce 3 ay gözüme görünme demişti. İlaçlarımı bıraktrdı o ay hamileydm nsib olmadı. Ama adetin 3. Günü yine gel dedi hsg den snra. Galiba yine klomen verecek. Çünkü klomenin etkisi 3 ay kalıyomuş vücutta. Yani aklma bi tek o geliyoYok cano..filme bakti sperm testine bakti problem yok 2nizde de 3 ay bekle dedi...
Hormon tahlili isticektir bi de klomen icin...muhtemelen...bana da 3 ay sonra dedi...zaten her ay gidip ya hormon icin yada sag tarafim agriyo bak diye gidiyorum bikti artik doktor bnden...Biz spermiyogramı geçen eylülde vermiştk cnm. Bana da hsgden önce 3 ay gözüme görünme demişti. İlaçlarımı bıraktrdı o ay hamileydm nsib olmadı. Ama adetin 3. Günü yine gel dedi hsg den snra. Galiba yine klomen verecek. Çünkü klomenin etkisi 3 ay kalıyomuş vücutta. Yani aklma bi tek o geliyo
Evet canım bekliyorum sanki hareketli su an alsa beni bari bekletmeseGittin mi cano?
E sonra bisladik bugünü diye kusecegimi biliyo :)))Hakikaten ha seni varyaaa!...bizimki oyle durumda birakip gidiyo zorla olurmu bu is diyo
Tuvalte gitmemen gerekiyo dimi?de ben skistim alin de!..Evet canım bekliyorum sanki hareketli su an alsa beni bari bekletmese
Dayandim da sur kapısı mübarek biri cikti biri girdi bi tane de bekliyo iyi ki 4.30da musaitti hebebeem doktorun kapısına dayandınmı anacım bi ses ver bize :)
Yok kiz o önemli değil artık ilk aylarda istiyor bazi doktorlarTuvalte gitmemen gerekiyo dimi?de ben skistim alin de!..
Kiiz cikarsana sesini ben girecem diye yirt ortaligi...Yok kiz o önemli değil artık ilk aylarda istiyor bazi doktorlar
Ya sabah tok gittim ise yaramadi öğlen yedim sonra da komposto ve ikram :) hareket ediyor gibi su an uyumasa bari girene kadarKIZ BU SANA TOK GEL DEİD KOMPOSTO İÇ DEDİMİ DEDİYSE TAMAM 8 BARDAK YUHH BÖBREKLERİNE YAZIK :)
Ayyy bende catlayacam burda...ne gicik doktormus o yaaa!...Ya sabah tok gittim ise yaramadi öğlen yedim sonra da komposto ve ikram :) hareket ediyor gibi su an uyumasa bari girene kadar
ahaha ben böyle kedi gibi doktora yüzümü gösteriyodum kapı açıldıkça napimmm kendi gel aradan görün diyodu :)))Dayandim da sur kapısı mübarek biri cikti biri girdi bi tane de bekliyo iyi ki 4.30da musaitti he
he ya doyuncada uyur bu melekler :)Ya sabah tok gittim ise yaramadi öğlen yedim sonra da komposto ve ikram :) hareket ediyor gibi su an uyumasa bari girene kadar
Hormon da yaptrdm canm hatta gaza geldim demir cinko c vitamini falan hepsine baktrdım geçen eylülde :) Bnm doktor cok dolu oluyo gün hesaplayp randevu almayı düşünüyorum o kadar ki umutsuzumHormon tahlili isticektir bi de klomen icin...muhtemelen...bana da 3 ay sonra dedi...zaten her ay gidip ya hormon icin yada sag tarafim agriyo bak diye gidiyorum bikti artik doktor bnden...
Oh maşallah :) ya diyorum bazen anne baba kardeş bir yere kadar yaninda evlat da öyle yine onlardan var hayir Allah daim kilsin aranizdakileri aramizdakileri geçen cok ağladım dedigim gecenin sabahi isten gelmis 9.30 da pogaca falan almis baktım uyanmamissin nefesini kontrol ettim korktum diyo is yapamamis garibim o öyle dedi daha çok ağladım tabi Allah'im acısını yasatma eksik etme ya Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?