- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.121
aminnnnAyy kız beni de duygulandırdınaynen canm benm. Eş başka yaa değişik bi hissiyat. Bilmiyorum evlat da nasıl oluyo ama eş gerçekten çok büyük bi nimet bence. Allah daim etsin birbirimizin acısını yaşatmasın rabbim ömür boyu birlikte olmayı nasip etsin hepimize..
Guzel o zamanda..sen yine de bu ay baktir hormona ben alistim artik 3 ayda bir tekrarlatiyorum...umutsuzluk yok canooo...beni takibe devaammmmHormon da yaptrdm canm hatta gaza geldim demir cinko c vitamini falan hepsine baktrdım geçen eylülde :) Bnm doktor cok dolu oluyo gün hesaplayp randevu almayı düşünüyorum o kadar ki umutsuzum
Nasıl güçlü durmaya calisiolar dimi dunden bu yana hep beni guldurme cabasinda allahimmmm isteyen herkeze evlat nasip etsinOlumsuz konusup uzmemek ve seni daha iyi hissettirmek icin diyordur tatlım onlar icinde yasiyotlar genelde esim de öyle diyordu
Heee anlamisimmSiesta her ne kadar meksikalilarin gündüz uykusu olsa da aslında müslümanların Sünnetlerinden esinlenmis bi gunduz uykusu çöreklenmisler sunnetimize.... dort bardak içtim bi hareket hissettim kalanini da 4den sonra icecem :)
Yaaa hadi bakalim hayirlisi :))))))Kizlar anneanneye geldim yazamadim erkek gibi dedi al yine muallak
İnsallah ilaç gbi gelr egr vrsa melegin. ögrndi canm knsmuorz.hala bna iftira attı cnkü bebegi sen öldrsn die hakkımı helal etmiorm bnm kanayan yarama tuz bastı gunhımı aldı yapmadgm halde direksynda sen varmssn dedi o cocugun basını yedin dedi asla hakkımı helal etmiorm öbr tarafta 2elim 2yakasnda dilerm ki rabbim bizi karsı karsıya getrsnde orda gercklri görsün orda hesaplasalım simdi hamile oldgmu blio ya bn progestan kullandgm içn kndm gdemiorm hastanye ck basm dönüo duserm die korkuom eltmle gdiorz bn bakarm cocklra dio önceden bska sey içn gndrmiodu eltmi bn bakamam cocklra gdemzsn diodu süt fln gndryo kayınbabamdan. Bn kayınbabama bse sorym bna ccp veriomş gbi ona sölüo söle deil böle gbisnden ama iş ştn gecti artk he torunu olnca gelsn sevsn sesimi ckarmam cnkü onun da torunu ama bna bulasmasnamin cnm gerçekten de eğer olduysa mucize olur çünkü kaç haftadır düzen yok uyku yok yemek yok ssürekli arabaya bindim koşturmaca üzüntü ağlamak falan derken oldursa her şeye rağmen güçlüymüş ki tutunmuş derim haa evet naptı senin kaynana bebeği öğrendimi konuşuyon mu
Gelinimiz hamileydi erkek dediler.herşeyin ben alcam dedim.6.ay bitti kiz demezlermi yikildim ben tabiKizlar anneanneye geldim yazamadim erkek gibi dedi al yine muallak
O zmn erkektr cnm gbi deynce genelde öle oluo ama tbi rabbim blr yne :)Kizlar anneanneye geldim yazamadim erkek gibi dedi al yine muallak
Amiiiinn... onlar olmasa yıkılıriz zaten ki Allah razi olsun kuzum onlardan...Nasıl güçlü durmaya calisiolar dimi dunden bu yana hep beni guldurme cabasinda allahimmmm isteyen herkeze evlat nasip etsin
Ayy hadi hayirlisi yaa tatlim saglikli olsundaKizlar anneanneye geldim yazamadim erkek gibi dedi al yine muallak
Takipdeyim bebikGuzel o zamanda..sen yine de bu ay baktir hormona ben alistim artik 3 ayda bir tekrarlatiyorum...umutsuzluk yok canooo...beni takibe devaammmm
O ona gelmz cnmtm26 bkç kez olmştu o ay hç umudm yktu demşti hatrlasana
tam bilemedim ama annem olsa kız derdi :)attım canlar resim yorumları bekliyorum cinsiyet tahmini :)
Kizlar anneanneye geldim yazamadim erkek gibi dedi al yine muallak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?