Gebe kalamayanlar buraya.....

aminnnn

Hormon da yaptrdm canm hatta gaza geldim demir cinko c vitamini falan hepsine baktrdım geçen eylülde :) Bnm doktor cok dolu oluyo gün hesaplayp randevu almayı düşünüyorum o kadar ki umutsuzum
Guzel o zamanda..sen yine de bu ay baktir hormona ben alistim artik 3 ayda bir tekrarlatiyorum...umutsuzluk yok canooo...beni takibe devaammmm

Heee anlamisimm minis hareketlenmisdir. Saatde doldu.. Dort gozle bekliyorummm hadii bizee haberrr yollaaaaa

İnsallah ilaç gbi gelr egr vrsa melegin. ögrndi canm knsmuorz.hala bna iftira attı cnkü bebegi sen öldrsn die hakkımı helal etmiorm bnm kanayan yarama tuz bastı gunhımı aldı yapmadgm halde direksynda sen varmssn dedi o cocugun basını yedin dedi asla hakkımı helal etmiorm öbr tarafta 2elim 2yakasnda dilerm ki rabbim bizi karsı karsıya getrsnde orda gercklri görsün orda hesaplasalım simdi hamile oldgmu blio ya bn progestan kullandgm içn kndm gdemiorm hastanye ck basm dönüo duserm die korkuom eltmle gdiorz bn bakarm cocklra dio önceden bska sey içn gndrmiodu eltmi bn bakamam cocklra gdemzsn diodu süt fln gndryo kayınbabamdan. Bn kayınbabama bse sorym bna ccp veriomş gbi ona sölüo söle deil böle gbisnden ama iş ştn gecti artk he torunu olnca gelsn sevsn sesimi ckarmam cnkü onun da torunu ama bna bulasmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…