- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.141
Sirt üstü uyusa iyi secdeye varmis yavrucakhic döndüremedik ameliyata gireceğim tekrar gel dedi yani yine son 2.30 saat
Kıyamam ya belki gosterir isin aksi kismi bugun gostermezse ben bir ay daha bekleyecem ben napim
tam bilemedim ama annem olsa kız derdi :)
Yine kesin birsey yok iste :) babasinin dayisinin kopyasi olur inşallah da yine tam hevesimi alamadım ne oldugunu anlamadigimdan ya. Sizinkine neden erkek dediler de kiza döndü pipi nasıl düştü?Gelinimiz hamileydi erkek dediler.herşeyin ben alcam dedim.6.ay bitti kiz demezlermi yikildim ben tabi) yine heeseyini ben almistim :))) o geldi aklima :)
Yok canım nerdeee biz zaten götüremiyoruz bari ambulans çağıralım diyoruz yine hayır gitmem diyobn orda olsam götürürüm de değilim işte sırf yeniden rapor tahlil falan uzun iş diye gitmiyo bakalım nereye kadar
Ayy bu da erkek gibi ya???attım canlar resim yorumları bekliyorum cinsiyet tahmini :)
Yok bilemedi o doktor kiz o kiz...Kizlar anneanneye geldim yazamadim erkek gibi dedi al yine muallak
Ayy bu da erkek gibi ya???
O doktor bana gelsin!..valla benim bastan beri kiz doguyo icime ama ...saglikli olsun yavruuuu hepinizin oyle olsun insallah canimmherkes erkek diyo canım ama tersi cıkcakmış gibi bakbebeem e kız dedik erkek dedi doktoru :)))
O doktor bana gelsin!..valla benim bastan beri kiz doguyo icime ama ...saglikli olsun yavruuuu hepinizin oyle olsun insallah canimm
Hepsini yaptık canım normal hepsi 1.5 yıllık senHormon teSt ve esin sper test yaptirdiniz dimi kac yillik evlisin cnm
Kordon var tam görünmüyor pipi gibi birşey var burada dedi :)O zmn erkektr cnm gbi deynce genelde öle oluo ama tbi rabbim blr yne :)
Öyle tabi :) sadece böbreği büyük biraz dedi :-/Ayy hadi hayirlisi yaa tatlim saglikli olsunda
Masallah yavrucaga büyümüş gerci facede görmüştüm :))attım canlar resim yorumları bekliyorum cinsiyet tahmini :)
Ya iste erkek gibi dedi :)) yine net bise yok yawhayırlısı canım senin çıkmadı bak deli gibi döndü ama :))
oh maşallah kocana:)Sağol kuzum benm. Vala eşim şehir dışındaydı bi süredir gidip geliyodu bide biz kırgındık birbirimize o yüzden ben bişey yapmadım ama sağolsun o bana dün gece güzel bişey yaptı bütün kötülükler de geçip gitti çok şükür. Bakalım bi gitsin de evden
Ya güzel bulsam 1000-2000 parcali alacağım da bi begenemedimKızlar ikinci puzzle a başlıyorum bu günnn. Mutlaka başlayn cidden kafa dağıtıyo
iŞte rabbim ol deynce oluo demkki.canımaynen canım 2 kez oldu sadece ev işleriyle uğraşmaktan :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?