- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #76.261
Nasill yahu oyle is mi olurmus...Tam olarak kesin değil ya. Ultrasonu karli tv gibi zaten gicik oluyom
böyl eaşk hoşuma gider . ben eşime deliler gibi aşığımda yanındayken bile özlerim onu istedim yanımda o yüzden:)Aaa niye kız :))
ay yerim ben onu rabbim bizede nasip etsin yaaaBakalım pipi kesinlessin hele de donra pipi düşer kiz olur falan oglan triplerine sokmayalim çocuğu :)))
tuttu tuttu şükürler olsun :)aa yine mi gitti abla.. iyi geceler uyku tutmazsa gel
kayınvaliden görmemişki kuzum sana yapsın çok görme :) sonuçta bizim memleket yani bilirsin az çok :)Kaynanmin bu gunlere pek onem vermemesnden zyade o gune hediye almasi... Sasrttii.. Bizde yok ondannn
sen sarı yeşil turuncu kremden devam et teyzesi :)))Nasill yahu oyle is mi olurmus...Ult. Makinesi. Eskimiydi ki. Valla burdaki bi doktor. 2 aylik bebegin cinsiyetini bildi. Yani. Neyse artikk beklemekden baska care yok. Hani ona gore baslicam minnaka...
ve aleyküm selam tatlım sanada günaydın :)selemün aleyküm kızlar Günaydın :)
günaydın iyiyim dünden daha iyiyim yani sen nasılsın :)günaydınnlarr:) bebekler anca okudum geldim sayfaları
nasılsınız canlar:)
tabiki iyi olacaksın musmutlu olacaksın:)günaydın iyiyim dünden daha iyiyim yani sen nasılsın :)
benimde dün sağ tarafımda ağrım vardı nokta gibi baskı yapıp rahatsız ediyordu beni bugün geçti.zaten sağ tarafta tüpüm yok benim demekki ameliyat noktası ağrı yaptı.tabiki iyi olacaksın musmutlu olacaksın:)
iyiyim bende sol tarafımda kasık ağrım ve bel ağrım var ama sadece sol taraf o yüzden arada ayhhhh diyroum sızlıyor o kadar .
neden tüpün yok alınma nedeni ne canım. bide normalde tüp olup olmadığı ultrasonşla belli oluyormu başka birşey e gerek varmı canımbenimde dün sağ tarafımda ağrım vardı nokta gibi baskı yapıp rahatsız ediyordu beni bugün geçti.zaten sağ tarafta tüpüm yok benim demekki ameliyat noktası ağrı yaptı.
Aa canim seninki simdiden mi basladi bulantilar ?ah bu miğde bulantısı baş dönmesihele birde çalışırken
neden tüpün yok alınma nedeni ne canım. bide normalde tüp olup olmadığı ultrasonşla belli oluyormu başka birşey e gerek varmı canım
olucak o kadar annesi sık dişini birazcık kuzumah bu miğde bulantısı baş dönmesihele birde çalışırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?