Gebe kalamayanlar buraya.....

Tam olarak kesin değil ya. Ultrasonu karli tv gibi zaten gicik oluyom
Nasill yahu oyle is mi olurmus... Ult. Makinesi. Eskimiydi ki. Valla burdaki bi doktor. 2 aylik bebegin cinsiyetini bildi. Yani. Neyse artikk beklemekden baska care yok. Hani ona gore baslicam minnaka...

tabiki iyi olacaksın musmutlu olacaksın:)
iyiyim bende sol tarafımda kasık ağrım ve bel ağrım var ama sadece sol taraf o yüzden arada ayhhhh diyroum sızlıyor o kadar .
benimde dün sağ tarafımda ağrım vardı nokta gibi baskı yapıp rahatsız ediyordu beni bugün geçti.zaten sağ tarafta tüpüm yok benim demekki ameliyat noktası ağrı yaptı.

benimde dün sağ tarafımda ağrım vardı nokta gibi baskı yapıp rahatsız ediyordu beni bugün geçti.zaten sağ tarafta tüpüm yok benim demekki ameliyat noktası ağrı yaptı.
neden tüpün yok alınma nedeni ne canım. bide normalde tüp olup olmadığı ultrasonşla belli oluyormu başka birşey e gerek varmı canım

neden tüpün yok alınma nedeni ne canım. bide normalde tüp olup olmadığı ultrasonşla belli oluyormu başka birşey e gerek varmı canım

2 yıl önce dış gebelik geçirdim doktor farketmedi.tüpümde büyümüş bebek patlattı.sağ tüpümü aldılar canım maalesef.rahim röntgeninde baktılar zaten ameliyattan 7 ay sonra.sağ tüpüm yok sadece yumurtlama yapıyor döllenme yapamıyor tüp olmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…